Store leiligheter med carport sentralt i Vanse sentrum.

Lunderhaug, 4560 VANSE

Pris fra

kr 2 595 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 8
  • Boligtype Prosjekt
  • Bruksareal (BRA) 84 - 104 m2
  • Eierform Selveier
  • Energimerking C
  • Soverom 2 - 3

Gå til salgskontor

BV Bygg AS
4560 Vanse
farsund@boligpartner.no
Tlf: 38 39 45 60

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Balkong/Terrasse, Kabel TV, Bredbåndstilknytning, Balansert ventilasjon, Turterreng, Sentralt

Prosjektbeskrivelse

Inkludert i prisen er bl.a.:
- Carport og sportsbod
- Komplett kvalitetskjøkken fra Sigdal eller Biga
- Moderne bad med hvite fronter
- 1 stavs eikeparkett
- Fliser på baderomsgulv, bodgulv og i entre
- Fliser på vegger på bad/vaskerom
- Vegger med hvite kostmalte panelplater
- Ferdigmalte hvite plater i taket
- Vedovn, varmekabler i gangen og på bad/vaskerom
- Kledning leveres med grunning + ett strøk fra fabrikk.
- Asfaltert adkomstveg og parkeringsplasser

TILVALG
Er du tidlig ute kan du ha mulighet til å gjøre endringer i leveransen. Kontakt boligkonsulenten for informasjon om mulige tilvalg/endringer, feks:
- oppgradering av kjøkken
- innvendige overflater (gulv, vegger, etc)
- belysning og elektriske punkter
- Velg om du ønsker 2 eller 3 soverom

UTEAREALER:
Det vil bli lagt ferdigplen rundt boligene. Innkjøring og gårdsplass blir asfaltert. Utearealer er felles for alle beboerne.

Innhold

Drømmer du om å bo i ny leilighet sentralt i Vanse?
Lunderhaug Terrasse er et sted som er tilrettelagt for alle aldersgrupper, med gangavstand til skole, butikk, idrettsanlegg, svømmehall og bussholdeplass.

Dette er bygg 4 av prosjektet vårt, Lunderhaug Terrasse.
Ger bygger vi 8 flotte og store leiligheter med 2-3 soverom i hver leilighet. I tillegg følger carport og en stor sportsbod med.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt.

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt.

Vegger / tak og himling:
Hvitmalte trefiberplater i himlinger og kostemalte hvite 5 bords panelplater i alle tørre rom.

Gulv:
1 stavs eikeparkett, family hvit børstet i alle tørre rom. Lys grå fliser på bad og innvendig bod, mørk grå fliser i entrè.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Kjøkken / Bad / Vaskerom

Kjøkken:
Biga og Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger – du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best som tilvalg.

Bad:
På bad leveres rupanel og Wedi våtromsplater som underlag for flisarbeid som tilvalg. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, vegghengte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Som evt. tilvalg kan buede dusjvegger og baderomsinnredning med speil leveres.

Bod / vaskerom:
I prosjektboliger leveres bod/vaskerom med baderomsplater. På vaskerom leveres utstyr i henhold til 1:100-tegninger. Tegningene inkluderer vanligvis opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder, sentralstøvsuger og skyllekar med ettgreps blandebatteri.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Telefon / tv / bredbånd:
Fiber med opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Oppvarming i våre boliger bestemmes av tiltakshaver, og inngår ikke eksplisitt i BoligPartners leveransebeskrivelse.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Utvendig

Uteplassen:
Uteområdet er opplyst med gatebelysning. Felles adkomstveg og parkeringsplasser opparbeides med toppdekke av asfalt. Rundt bolig vil det være et belte som er av toppdekke grus for å ivareta overvann/drenering. Vedlikehold / brøyting av veier på området vil inngå i felles-kostnader for sameiet. Det monteres nødvendig sluk for overflatevann.

Sportsbod/ carport/ parkering:
Det er bilplass i forutbestemte carporter, samt stor sportsbod.

Generelle forhold

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Parkering

Alle boligene har egen parkering i carport. I tillegg er det flere gjesteparkeringer på området.

Kjøpsbetingelser

Kjøpsbetingelser:
Boligene selges til fast pris etter først til mølla-prinsippet. Kjøpekontrakt inngås i henhold til Bustadoppføringslovens bestemmelser. Kopi av kjøpekontrakt med vedlegg kan fås ved henvendelse til boligselger. Kjøpesummen skal betales i sin helhet før overtakelse.

Sikkerhet / garantier :
Kjøpet følger Bustadoppføringslova som bl.a. stiller krav om at utbygger skal stille bankgarantier for oppfyllelse av kontraktens forpliktelser. Garanti iht. bustadoppføringslovas (§12) inneholder bestemmelser hvor selger stiller garanti på 3% av kjøpesummen fra kontraktsinngåelse og frem til overtakelse, deretter økes garantibeløpet til 5% og gjelder i 5 år etter overtakelsen. Midlertidig brukstillatelse blir utstedt før overtakelse. Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noe tid etter innflytting før ferdigattest er utstedt.

Reguleringsbestemmelser:
Prosjektering er iht. reguleringsplan for Lunderhaug Terrasse.

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale offentlige gebyrer ifm tinglysning. Dette utgjør 2,5 % dokumentavgift beregnet av tomteverdien.Gebyr for tinglysning av skjøte kr 525,-, evt gebyr for tinglysning av pant kr. 525,- og panteattest kr. 202,-.

Lunderhaug, 4560 VANSE

Loading map...
Les mer om nabolaget