NYHET! Opplev hyttedrømmen i Aursfjordbotn

Ingebrigt Eliassens vei , 9321 MOEN

Pris

kr 4 090 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 4 090 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 81 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3

Gå til salgskontor

Presis Bolig AS
9015
tromso@boligpartner.no
Tlf: 90041225

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Fiskemulighet, Offentlig vann/kloakk, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Bilvei frem, Båtplass, Innlagt strøm, Innlagt vann

Beliggenhet

AURSFJORDBOTN ligger ca 80 min. fra Tromsø (Langnes Lufthavn).
Vakkert område med nærhet til mange interessepunkter. Hytten ligger så å si nede ved vannkanten, like på oversiden av en båthavn som skal bygges ila vinteren 2019/2020.

Etter at Ryaforbindelsen ble åpnet, har interessen for hytter i Malangen økt - og det er av forståelige grunner. Er få perler i området som kan gi de mulighetene som bl.a. Aursfjordbotn har med sin nærhet til Tromsø. Her kan du enten nyte utsikten og rolige dager i solveggen, eller du kan være med på mange av de aktivitetene området frister til. Det finnes gode muligheter både til sykling, turgåing i kjente fjell/områder, skikjøring, fiske, jakt og bær/sopp-terreng.

I tillegg er området sentralt plassert ifht butikk (15 minutter til Olsborg), alpinområdet i Målselv Fjellandsby (30 minutters kjøring), bademuligheter ved Polarbadet (30 minutters kjøring)og andre nærliggende aktiviteter.

Det er etablert vei og adkomst til hyttefeltet.

Beskrivelse av boligen

BoligPartner har prosjektert inn hytte med høy standard i etablert hyttefelt i Aursfjordbotn, Malangen. Området er regulert for fritidsboliger, samt at det bygges en båthavn like på nedsiden av hytten.

Vi har her valgt ei moderne hytte med store vindusflater og dertil utsikt utover Malangsfjorden Fronten er vestvendt slik at man kan nyte midnattsolen inn stuevinduene på hytten.

Portus er en moderne og tidsriktig hytte med en åpen kjøkken- og stueløsning på over 40 kvadratmeter. Her er det god plass til både langbord og sofagruppe. Når Portus i tillegg byr på bad/vaskerom, tre soverom og hems, gir hytta plass til mange gjester. Fasaden preges av store vinduer og mye glass for en lys og luftig opplevelse. En ideell løsning for deg som ønsker en klassisk hytte i moderne kledning for familie og venner.

For å virkelig kunne nyte fine hyttedager i Aursfjordbotn, har vi her valgt å gå for kledning fra Møre Royal - en kledning som er moderne i tiden og krever mye mindre vedlikehold enn ubehandlet kledning. I tillegg har vi gjort en gjennomgående valg med å ha beiset innvendig panel på veggene for å skape en helhetlig følelse. Lyset fra de store vinduene flommer fint inn i stue og kjøkken ved valg av hvitpigmentert faspanel i tak.
Alt i alt er dette en hytte med høy og gjennomtenkt standard, slik at kjøper kan nyte hyttelivet fra første dag.

BoligPartner har mange hyttemodeller, så det er mulig å velge en annen modell. Om du ønsker å gjøre mye egeninnsats eller ønsker ferdig hytte, bestemmer du selv. Hytta er ikke bygd, så prosjektet kan skreddersys etter kundens ønsker.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende hytteprat eller evt tomtebefaring.

Arealer (m2):
Bruksareal hytte: 81
Gulvareal hems: 19
Tilleggsareal utvendig: 3,3
Totalt bruksareal: 84
Bebygd areal (BYA): 98

Standard

Leveransebeskrivelse:
Hytten leveres innflytningsklar, og prisen inkluderer selveiertomt, grunnarbeid, betongleveranse, rørlegger- og elektrikerleveranse, samt overflater og utstyr iht. leveransebeskrivelser.

Vi tar oss av tegninger, nabovarsling, hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytten best mulig på tomten (mht sol/utsikt, adkomst og p-plasser).
Ta kontakt med hyttekonsulent for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter og økonomisk oppsett.

Kjøkken:
Du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. I leveransen er det kalkulert med innredning til kr 65.000. Hvitevarer kommer i tillegg.

Bad:
På baderom, leveres bl.a. veggbatteri med termostat og dusjutstyr, servant, blandebatteri, gulvmontert toalett, varmtvannsbereder og kran for vaskemaskin, samt utekran. Innredning og dusjvegg kan velges fritt, det er her kalkulert til kr 27.000 montert.
Vegger på bad leveres med Fortissimo baderomsplater White Tile. Man kan velge annen type eller fliser på vegger som tilvalg.

Utvendig kledning:
Kledning fra Talgö av typen Møre Royal i valgfri standard farge.

Taktekking:
Pappshingel type mørk skrå leveres som standard. Tretak, torvtak, eller skifertak kan leveres som tilvalg.

Innvendig kledning:
Slettpanel, stående behandlet panel i furu med valgfri standard farge, 14x120 mm. Behandlet/ubehandlet furupanel i andre varianter og dimensjoner kan leveres som tilvalg.

Himlingskledning:
12 x 120 mm faspanel hvitpigmentert utførelse. Behandlet/ubehandlet furupanel i andre varianter og dimensjoner kan leveres som tilvalg.

Gulv:
På alle tørre rom er det valgt parkett fra Boen av typen Eik Savannah oljet eik 3-stav. Alle våtrom har fliser av typen FK Pro Shadow antr 20x20, mens bod og vindfang har fliser av typen FK Pro Trav Antr 30x60.
Legging av gulv er medtatt i prisen.

Annet:

Elektriske punkt:
Installasjon utføres av lokal registrert installatør som sørger for fagmessig utførelse.. Antall punkter leveres iht. NEK 400:2014. Panelovner er ikke medtatt i leveransen.

Rørleggerarbeid:
Leveranse i forhold til utstyrsliste som kan sendes ved forespørsel.

Ventilasjon:
Det leveres ventilasjon til alle hytter i form av mekanisk avtrekk fra bad, WC/ vaskerom.

Oppvarming:
Det er varmekabler i gulv i bad og gang/VF. Panelovner kommer i tillegg.
Det er medtatt pipe og vedovn med i leveransen.

Det er ikke priset platting ved inngang og overbygget areal ved kjøkken, da det varierer hva kunder ønsker å ha (betong, tre, skifer etc). Kan leveres og prises separat.

Presis Bolig AS kan også oppføre garasje/bod i stil som hytten etter nærmere avtale.

Beskrivelse (type bolig)

Fritidsbolig

Adkomst

Fra Tromsø:
Følg E8 sørover. I Nordkjosbotn følger du E6 videre sørover til Olsborg.
Ved Olsborg, ta av i krysset mot fylkesvei 854 (retning Målsnes/Olsborg). Følg veien i ca 5km, og ta av til høyre mot fylkesvei 184. Følg fylkesveien i ca 13 km. Hyttefeltet ligger på venstresiden av veien.

Fra sør:
Ved Olsborg, ta av i krysset mot fylkesvei 854 (retning Målsnes/Olsborg). Følg veien i ca 5km, og ta av til høyre mot fylkesvei 184. Følg fylkesveien i ca 13 km. Hyttefeltet ligger på venstresiden av veien.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Seiveiet tomt på 1186 m2.
Gårdsnummer/bruksnummer 103/185
Kommunenummer 1933 Balsfjord

Parkering

Det opparbeides 2 parkeringsplasser til hytten

Diverse

VEI, VANN/AVLØP OG NETT:
Privat helårsvei, privat vann og gråvann. Septik privat på eiendom.
Tilknytningsavgift til vann er inkludert i tomteprisen.

KJØP AV TOMT OG HYTTE:
Tomt selges direkte til kjøper fra grunneier. Fastpris, dvs. ingen budrunder. Byggesaksgebyr (ca kr 17.000 i 2019) og dokumentavgift (på tomteverdi) kommer i tillegg.

BoligPartner hytte inkl. grave- og grunnarbeider selges av Presis Bolig AS på kontrakt ihht Norsk Standard/Bustadsoppføringlova (NS 3425). Hytten leveres ihht. gjeldende leveransebeskrivelser.

Presis Bolig AS ønsker å være din lokale rådgiver på veien mot hyttedrømmen. Velger du oss som din lokale hytte leverandør vil vi sørge for at byggeprosjektet blir en ukomplisert og hyggelig opplevelse. Alt på ett sted, til avtalt tid.

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Presis Bolig AS har tilgang på flere tomter i hyttefeltet. Klikk meny på høyre side - "Flere annonser fra annonsør". Det er mulig å velge andre hytter fra vår hyttekatalog om ønskelig.
Prisnivå pr juli. 2019.

Ingebrigt Eliassens vei , 9321 MOEN

Loading map...