Ny og moderne enebolig på utsiktstomt i Krokbekken Panorama!

Trostveien 12, 9325 BARDUFOSS

Pris

kr 5 990 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 5 990 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 179 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4

Gå til salgskontor

Presis Bolig AS
9015
tromso@boligpartner.no
Tlf: 90041225

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Fiskemulighet, Offentlig vann/kloakk, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Sentralt

Beliggenhet

Det familievennlige boligfeltet Krokbekken Panorama er sentralt beliggende med kun en 5 minutters kjøretur fra torget i Bardufoss. Tomten er på vestsiden i den øvre delen av boligfeltet.

Beskrivelse av boligen

BoligPartner har prosjektert inn en lekker enebolig i Krokbekken Panorama, Prato – det moderne folkehuset. Et prakteksemplar av nåtidens komplette vinkelbolig plassert på en stor hjørnetomt. Her er det moderne, lyst og luftig med store vinduer i begge stuene og smarte løsninger. Huset er tilgjengelig og inneholder alle nødvendige rom i 1. etasjen. Huset har totalt fire soverom, et av dem med tilknytning til et elegant walk-in closet, to bad, stort kjøkken hvor hele familien kan samles, praktisk vaskerom, gode lagringsmuligheter og overbygd uteplass.


Leveransebeskrivelse:
Boligene leveres innflytningsklar, og prisen inkluderer selveiertomt, grunnarbeid, betongleveranse, rørlegger- og elektrikerleveranse, samt overflater og utstyr iht. leveransebeskrivelser.

Vi tar oss av tegninger, nabovarsling og hele søknadsprosessen.
Ta kontakt med boligkonsulent for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter og økonomisk oppsett.

Kjøkken:
Du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. I leveransen er det kalkulert med innredning til kr 65.000. Hvitevarer kommer i tillegg.

Bad:
På baderom, leveres bl.a. veggbatteri med termostat og dusjutstyr, servant, blandebatteri, gulvmontert toalett, varmtvannsbereder og kran for vaskemaskin, samt utekran.
Baderomsinnredning og dusjvegger kan velges fritt, det er her kalkulert til kr 27.000 ferdig montert.
Vegger på bad leveres med Fortissimo baderomsplater White Tile. Man kan velge annen type eller fliser på vegger som tilvalg.

Utvendig kledning:
Låvepanel tett, ferdig grunnet hvit. Panelender, baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet.


Tak: Betongtakstein.
I noen landsdeler vil det enkelte vintre oppstå kombinasjon av store snømengder, tining og isdannelser som sammen med trykk og forskyvninger kan påføre taksteinen en mekanisk påvirkning slik at enkelte stein skades. Tiltakshaver må selv være årvåken for slike kombinasjoner og sørge for måking av tak. BoligPartner AS legger igjen noen få takstein slik at tiltakshaver selv skifter ut skadet stein hvis det oppstår.

Innvendig kledning:
Malte gipsplater.

Himlingskledning:
Malte gipsplater.

Gulv:
På alle tørre rom er det valgt parkett fra Boen av typen Eik Savannah oljet eik 3-stav. Alle våtrom har fliser av typen FK Pro Shadow antr 20x20, mens bod og vindfang har fliser av typen FK Pro Trav Antr 30x60.
Legging av gulv er medtatt i prisen.

Annet:

Elektriske punkt:
Installasjon utføres av lokal registrert installatør som sørger for fagmessig utførelse.. Antall punkter leveres iht. NEK 400:2014. Panelovner er ikke medtatt i leveransen.

Rørleggerarbeid:
Leveranse i forhold til utstyrsliste som kan sendes ved forespørsel.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjon som standard.

Oppvarming:
Det er varmekabler i gulv i bad, gang/VF og i garderobe. Panelovner kommer i tillegg.
Det er medtatt pipe og vedovn med i leveransen.


Det er ikke priset platting ved inngang. Kan leveres og prises separat.

Parkering

Hovedparkering og gjesteparkering på tomt.

Viktig informasjon

KJØP AV TOMT OG BOLIG:
Tomt selges direkte til kjøper fra grunneier. Fastpris, dvs. ingen budrunder. I tillegg kommer byggesaksgebyr og dokumentavgift.

BoligPartner kjedet bolig inkl. grave- og grunnarbeider selges av Presis Bolig AS på kontrakt ihht Norsk Standard/Bustadsoppføringlova (NS 3425). Boligen leveres ihht. gjeldende leveransebeskrivelser.

Presis Bolig AS ønsker å være din lokale rådgiver på veien mot boligdrømmen. Velger du oss som din lokale boligleverandør vil vi sørge for at byggeprosjektet blir en ukomplisert og hyggelig opplevelse. Alt på ett sted, til avtalt tid.

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Presis Bolig AS har tilgang på flere tomter i dette boligfeltet. Klikk meny på høyre side - "Flere annonser fra annonsør".
Prisnivå pr juli. 2019.

Trostveien 12, 9325 BARDUFOSS

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger