Bygge i flotte Malangslia hyttefelt? Fra vår Lynx-serie foreslår vi BoligPartners modell FORIS UNUM! 78 kvm, 3 soverom, og store glassflater som slipper utsikten og naturen inn.

Bygge i flotte Malangslia hyttefelt? Fra vår Lynx-serie foreslår vi BoligPartners modell FORIS UNUM! 78 kvm, 3 soverom, og store glassflater som slipper utsikten og naturen inn.

Skutvik, 9055 MEISTERVIK

Pris

kr 2 250 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 2 250 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 78 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking None

Gå til salgskontorTlf:

Eksterne lenker

Malangslia hjemmeside Malangslia fra lufta Balsfjord Kommune

Fasiliteter

Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Barnevennlig, Parkett, Fiskemulighet

Beskrivelse av boligen

Prisantydning er for hytte ekskl. tomtepris og grunnarbeid.

Foris Unum er en tiltalende hytte med et fremtidsrettet uttrykk. Som sine søsken i Lynx-serien utgjør store glassflater, treverk og stein hyttas karakteristiske elementer. Foris Unum minner om sin navnebror Foris, men har ikke hems. Det store og åpne allrommet bestående av kjøkken, spisedel og stue utgjør den sentrale delen av hytta. Her kan du nyte utsikten gjennom de store vinduene mens du spiser eller koser deg foran peisen. I tillegg til allrommet består Foris Unum av tre soverom, bad/vaskerom, separat WC og en romslig sportsbod. Bruksareal for Foris Unum er 78 kvm.

Standard

Tomt

Tomt:
Hytten oppføres i flotte Malangslia hyttefelt i Balsfjord. Herfra har man storslagen utsikt over fantastiske Malangsfjorden samt fjell og naturen rundt.

http://www.malangslia.no/tomtevelger/

Innhold

Innhold:
Gang, 3 soverom, 1 bod, 1 bad, stue og kjøkken.

Innvendig

Innedører:
Visjon 1, hvitmalt komplett med vrider. Karm, listverk og foring leveres hvitmalt.

Vegger:
Behandlet slettpanel rettstående. På bad monteres Fortissimo baderomsplate.

Gulv:
Flis i gang, bad og WC. 3-stavs parkett på soverom og stue. Ubehandlet betonggulv i bod med utgang til det fri.

Himling:
12x120 mm faspanel natur behandlet.

Kjøkken:
Inkludert ferdig montert uten hvitevarer.

Oppvarming:
Ildsted/pipe leveres komplett med stålpipe. Varmekabler på bad og gang.

Utvendig

Vinduer:
3-lags energispareglass med argon og varmekantspacer.

Hoveddør og boddør:
Spesialdesignet dører med karm i samme farge. Komplett med vrider.

Tak:
Pappshingel

Kledning:
Låvepanel rett stående 19 x 123, grunnet.

Byggemåte

Byggemåte:
Plate på mark (BEWI). Yttervegger i 198 mm bindingsverk. På yttersiden monteres vindtettplater, samt utlekting og utvendig kledning iht tegning. Hjørner og overganger sikres med pappremser eller tilsvarende for å oppnå ekstra vindtetting. Det benyttes 20 cm mineralull og det monteres diffusjonssperre.

Annet

Vann:
Privat godkjent vannverk.

Beskaffenhet:
Tomtene er lett skrånet. Grunnarbeid og opparbeidelse inngår ikke i salgspris.

Regulering:
Tomtene inngår i reguleringsplan for hyttefelt på eiendommene 87/1 og 88/8, 10 i Malangen, Balsfjord kommune. Kjøper plikter å sette seg inn i denne.

Omkostninger:
- Dokumentavgift til staten som p.t. er 2,5 %
- Gebyr for tinglysning av skjøte p.t. kr 525,-
- Gebyr for tinglysning av pantobligasjon p.t. kr 525,- (Kun aktuelt dersom kjøpet skal finansieres med lån. Dersom kjøp finansieres med egenkapital betales ikke dette gebyret).
- Attestgebyr p.t. kr 202,-

Det tas forbehold om endringer av skatter/avgifter/gebyrer.

Vei og kloakk:
Tilknyttes felles privat anlegg.

Adkomst

Fra Tromsø: Nå med den flotte Ryaforbindelsen ligger Malangen nærmere Tromsø enn aldri før. Beregnet reisetid fra Tromsø er kun ca. 50 minutter. Kort reisetid gjør det enklere å ta en impulstur til hytta en helg man føler for ro og hyttekos – alene eller sammen med noen man er glad i.
Ved bruhodet på Kvaløya tar man til venstre og følger så RV 862 helt til man kommer til Larseng og innkjøringen til Ryatunnelen. Den undersjøiske tunnelen fører en til Balsnes på Malangshalvøya på 5 minutter. Når man er gjennom tunnelen tar man så til venstre og følger vegen mot Mortenhals og videre mot Meistervik. Malangslia hyttefelt ligger i på øversiden av vegen når man kommer til Malangen resort/Malangen brygger i Skutvik.

Fra Nordkjosbotn/Storsteinnes: Kommer man kjørende fra retning Nordkjosbotn følger man E6 videre ca. 1 mil sørover til man kommer til avkjøringen ved Tømmerelv og der tar man til høyre mot Storsteinnes. Når man har ankommet Storsteinnes tar man så til høyre i første kryss og følger så skiltningen mot Meistervik og deretter mot Mortenhals.

Fra Olsborg: Ta av ved Olsborg og E6 og følg Fylkesvei 854, ta til høyre ved Fylkesvei 184. Følg deretter Fylkesvei 858 og fortsett rett frem med å følge Fylkesvei 286 frem til Malangen Resort.


Parkering: Avsatt plass på tomten.

Skutvik, 9055 MEISTERVIK

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger