Tre store byggeklare tomter i vakre Mestervik.

Mestervik, 9055 MEISTERVIK

Pris

kr 400 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 400 000,-
  • Boligtype Boligtomt
  • Eierform Selveier
  • Energimerking None

Gå til salgskontorTlf:

Fasiliteter

Turterreng, Utsikt, Barnevennlig, Offentlig vann/kloakk

Beliggenhet

Velkommen til vakre Mestervik

Drømmer du om å bo landlig i fantastiske omgivelser samtidig som du har nærheten til barnehage, skole, butikk og legesenter? Et sted der du kjenner roen og tryggheten mens flotte Tromsø by kun ligger en times kjøretid unna.

Vakre Mestervik ved Malangen er et slik sted. Akkurat her tilbyr vi nå tre store, byggeklare boligtomter til salgs. Her blir det lagt vei, vann og avløp helt inn til tomtegrensene. Tomtene er på hele 2.324 kvm, 1.761 kvm og 1.767 kvm, noe som gir deg stor frihet i forhold til valg av arkitekttegnet hus fra BoligPartner.

Dette er boligtomter for deg som ønsker å våkne opp til en majestetisk utsikt til fjorden. Her kan du nyte rolige morgenstunder i sola eller knyte på deg fjellskoene. Rett utenfor døren venter et fantastisk turområde - som skapt for deg som elsker livet utendørs med jakt, fiske og turopplevelser. Om natten fylles himmelen ofte av regnbuens farger i det Nordlyset kommer innom for å hilse på. Ingenting er vakrere!

Våre tre tomter i Mestervik er fradelt og klare til bygging. Ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker å bli med på tomtevisning.

Søk det gode livet i Mestervik - få bedre tid til de viktige tingene, de som virkelig betyr noe.

Byggeklausul

Tomten må bebygges med hus fra BoligPartner. Bestill huskatalogen på boligpartner.no eller ta kontakt for mer informasjon.

Mestervik, 9055 MEISTERVIK

Loading map...
Les mer om nabolaget