Illustrasjon av katalogmodellen, kan avvike fra virkeligheten.
Steinnesvegen 15, 9023 KROKELVDALEN

Vakker enebolig i barnevennlige omgivelser!

Pris

kr 4 890 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    179 m2
  • Soverom
    4
Ferdigstillelse
Etter avtale med Selger
Fremdrift
Etter avtale med Selger
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Eksterne lenker:

Steinnesvegen 15
9023 KROKELVDALEN

Loading map...

Kort om eiendommen

Tomten ligger i enden av første husrekke. Det er en hjørnetomt som ligger i relativt flatt terreng, med utsikt mot Grøtsundet, Langsundet, Ringvassøya og Reinøya.
Tomten er klargjort for tilkobling av vann og avløp. Vann er fra privat vannverk.

Om boligen

BoligPartner har prosjektert inn en vakker enebolig i nyetablert boligfelt på Vågnes - idyllisk plassert bare 25-30 minutter fra Tromsø sentrum.

Om boligen
Nøkkelferdig husmodell Troia pris: 4 890 00kr

I tillegg til huset tilkommer:
Tomt: 1 250 000kr
Betongarbeid estimat: 280 000kr
Grunnarbeid estimat: 380 000kr
Tilknytningsavgift til privat strøm, vann og avløp (estimat): 50 000kr.
Kommunale avgifter.

MELD INTERESSE
Kjøper står fritt til å velge bolig i vår katalog. Ta kontakt for en hyggelig boligprat, der vi finner en bolig som passer for deg og din familie. Modell som er vist på bilde, er husmodell Troia og passer godt til tomten.

TROIA- Hus i moderne stil med stor, overbygd uteplass og integrert garasje.

Husmodellen Troia er virkelig verdt å se nærmere på. Dette er et moderne hus som skiller seg ut.

Her har arkitekten samlet alle rom og funksjoner som en familie ønsker seg i et nytt hjem. Det er fire soverom i samme etasje, walk-in garderobe, to bad, eget vaskerom med dør ut, en lys og luftig sosial sone med åpen kjøkken- og stueløsning, ekstra tv-stue, godt med boder/skapplass og ikke minst egen garasje. Garasjen integreres med huset via en overbygd passasje.

Når man i tillegg får en stor, overbygd uteplass samt ekstra balkong i 2. etasje, er husdrømmen komplett for mange av våre kunder som ønsker seg et moderne hjem med mange, store vinduer og saltak.

Passer ikke planløsningen og utformingen helt dine ønsker/behov? Vi tilpasser modellene våre etter dine ønsker, slik at husdrømmen blir akkurat slik du vil ha den.

Huset leveres innflytningsklar, rørlegger- og elektrikerleveranse, samt overflater og utstyr iht. leveransebeskrivelser/romskjema. Vi tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert huset optimalt på tomten. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter og komplett økonomisk plan.

Kostander for tomt, betong, grunnarbeid kommer i tillegg til summen oppgitt i annonsen.
Troia fra BoligPartner er ett moderne hus, skreddersydd for den aktive kjernefamilien. Boligen har 4 soverom. Stue og bad i begge etasjer, stuen i hovedetasjen er romslig med plass til flere sittegrupper og dør ut til markterrassen, åpen kjøkkenløsning, romslige soverom og tv-stue med utgang til en tak-terrasse, er noe av det mange setter pris på ved huset Troia.

Det overbygde inngangspartiet i Troia leder til en romslig hall med garderobeløsning. Hallen har dører inn til bad og vaskerom og en innvendig bod – mens resten av hovedplanet er viet til husets åpne stue- og kjøkkenløsning. Kjøkkenet med god plass til stort spisebord legger alt til rette for mange hyggelige stunder med familie og venner. Stuen fremstår som lys og luftig, har mulighet for ildsted og leder ut til en koselig uteplass.

2 etasjen rommer fire soverom, gang, bad og en tv-stue med utgang til en hyggelig takterrasse.

Standard

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. Ytterdøren leveres fra Jømna i hvit utførelse.

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Evt. sprosser leveres, se fasadetegning i 1:100, som utenpåliggende klipssprosser i aluminium.

Utvendig kledning:
Huset leveres med ferdig grunnet stående kledning. Det kan gjøres tilvalg som ferdig malt kledning eller impregnert kledning for mindre vedlikehold.

Vegger / tak og himling:
På denne boligen I Moderne serien leveres det sparklede og malte gipsplater på vegger og tak i alle tørre rom.

Gulv:
I leveransen til dette huset inngår Boen Eik Savannah 3-stav på gulv i tørre rom. Flis på gulv i entrè og våtrom.

Listverk:
Til alle boligrom leveres i glatt fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Kjøkken:
Norema og Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger - du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. Denne leveransen er på inntil kr. 65 000.-

Bad/våtrom:
Vegger leveres med baderomsplater type Fortissimo 2094-F01 white som standard.
Gulv leveres med fliser 60x60 våtromsfliser med sokkelflis.
Vegghengt toalett. Dusj med rette dusjvegger, blandebatteri, stang og dusjhode. Uttak for vaskemaskin.
Tilvalg kan gjøres etter avtale.

Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr.

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer og hovedsikring i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
I stue leveres vedovn fra Jøtul og svart stålpipe inkl. underlagsplate i klart glass. Varmekabler i entré og våtrom.
Panelovner må kjøpes av kunde ved behov.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk + 48 mm påforing som isoleres med mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 70 mm mineralull.

Det er ikke priset platting ved inngang eller på bakkeplan. Kan leveres og prises separat.

Beliggenhet

Nyetablert boligfelt 25-30 minutters kjøring fra Tromsø sentrum.
Boligfeltet ligger i naturskjønne omgivelser på Nordre Vågnes. Det er kort vei til både hav og fjell. På vinterstid er det tråkket lysløype like ved, slik at man nesten kan spenne på seg skiene utenfor ytterdøren.

Boligfeltet ble godkjent slutten av 2013, og det er regulert 27 tomter i feltet. Mesteparten av disse er solgt.

Det er kort vei til Skittenelv skole, SFO og barnehage. Det er laget gangvei mellom feltet skole/barnehage slik at man ikke behøver å bevege seg langs med fylkesvegen. Busstopp finner man like ved feltet med opparbeidet busslomme.
Det er gatelys og asfaltert vei, samt flere lekeplasser i området. Boligfeltet er meget barnevennlig.

For båtinteresserte er det mulig å kjøpe båtplass ved nyetablerte Steinnes Marina som ligger like ved boligfeltet.

Nærmeste butikk er 15 minutter unna, Coop Extra i Kroken. På Skittenelv Camping er det en kiosk, ca 5 minutters kjøring.

Parkering

Hovedparkering og gjesteparkering på tomt.

Adkomst

Følg Tromsøysundvegen nordover mot Kroken. Fortsett videre nordover langs FV 53. Boligfeltet ligger like sør for Skittenelv skole. Ta av veien opp Steinnesvegen og følg denne til tomten.

Tomten er forholdsvis flat, og det er enkel adkomst for parkering inntil huset.

Oppvarming

I stue leveres vedovn fra Jøtul og svart stålpipe inkl. underlagsplate i klart glass. Varmekabler i entré og våtrom.

Viktig informasjon

KJØP AV TOMT OG BOLIG:
Tomt selges direkte til kjøper fra grunneier. Fastpris, dvs. ingen budrunder. I tillegg kommer byggesaksgebyr og dokumentavgift.

BoligPartner kjedet bolig inkl. grave- og grunnarbeider selges av Presis Bolig AS på kontrakt ihht Norsk Standard/Bustadsoppføringlova (NS 3425). Boligen leveres ihht. gjeldende leveransebeskrivelser.

Presis Bolig AS ønsker å være din lokale rådgiver på veien mot boligdrømmen. Velger du oss som din lokale boligleverandør vil vi sørge for at byggeprosjektet blir en ukomplisert og hyggelig opplevelse. Alt på ett sted, til avtalt tid.

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Presis Bolig AS har tilgang på flere tomter. Klikk meny på høyre side - "Flere annonser fra annonsør".
Prisnivå pr juli 2021. Pris beregnes indeksregulert til oppstart.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Lett skrånet tomt

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.