Fagerli har en klassisk og vakker fasade (illustrasjon kan avvike fra virkelig miljø og omgivelser).
Steinnesvegen 15, 9023 KROKELVDALEN

Vakker enebolig i barnevennlige omgivelser!

Pris

kr 5 990 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    187 m2
  • Soverom
    3
Ferdigstillelse
Etter avtale med Selger
Fremdrift
Etter avtale med Selger
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Steinnesvegen 15
9023 KROKELVDALEN

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Tomten ligger i enden av første husrekke. Det er en hjørnetomt som ligger i relativt flatt terreng, med utsikt mot Grøtsundet, Langsundet, Ringvassøya og Reinøya.
Tomten er klargjort for tilkobling av vann og avløp. Vann er fra privat vannverk.

Om boligen

BoligPartner har prosjektert inn en vakker enebolig i nyetablert boligfelt på Vågnes - idlyllisk plassert bare 25-30 minutter fra Tromsø sentrum.
Fagerli er et praktisk familiehus over to plan, tilpasset flate tomter. Her ønskes du velkommen av en romslig entré, med trapp opp til loftstua og dør inn til den 58 kvadratmeter store og åpne stue- og kjøkkenløsningen. 1. etasje har i tillegg et praktisk vaskerom med dør ut - supert for familier med små barn. Få boliger har romsligere løsninger enn Fagerli, og best av alt: Huset kan vokse i takt med familien ved at loftstua gjøres om til et soverom.

Innhold

3 soverom som kan utvides til 4 med å ta i bruk loftstuen som soverom.

Standard

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Nostalgi-serien leveres døra Ola 4 . Ytterdøren leveres fra Jømna i hvit utførelse.

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Evt. sprosser leveres, se fasadetegning i 1:100, som utenpåliggende klipssprosser i aluminium.

Utvendig kledning:
Huset leveres med ferdig grunnet liggende kledning. Det kan gjøres tilvalg som ferdig malt kledning eller impregnert kledning for mindre vedlikehold.

Vegger / tak og himling:
På denne boligen I Nostalgi serien leveres det 5-bord kostemalte plater på vegger i alle tørre rom. Hunton hvit malte plater i alle tak.

Gulv:
I leveransen til dette huset inngår Boen Eik Savannah 3-stav på gulv i tørre rom. Flis på gulv i entrè og våtrom.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Nostalgi serien leveres tak, gulvlist og gerikt i profilert utførelse . Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Kjøkken:
Norema og Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger - du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. Denne leveransen er på inntil kr. 65 000.-

Bad/våtrom:
Vegger leveres med baderomsplater med flismønster type Fortissimo 2094-F01 white som standard.
Gulv leveres med fliser 20x20 våtromsfliser med sokkelflis.
Vegghengt toalett. Dusj med rette dusjvegger, blandebatteri, stang og dusjhode. Uttak for vaskemaskin.
Tilvalg kan gjøres etter avtale.

Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr.

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer og hovedsikring i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
I stue leveres vedovn type Contura 810 og svart stålpipe inkl. undelagsplate i klart glass. Varmekabler i entré og våtrom.
Panelovner må kjøpes av kunde ved behov.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk + 48 mm påforing som isoleres med mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 70 mm mineralull.

Det er ikke priset platting ved inngang eller på bakkeplan. Kan leveres og prises separat.

Beliggenhet

Nyetablert boligfelt 25-30 minutters kjøring fra Tromsø sentrum.
Boligfeltet ligger i naturskjønne omgivelser på Nordre Vågnes. Det er kort vei til både hav og fjell. På vinterstid er det tråkket lysløype like ved, slik at man nesten kan spenne på seg skiene utenfor ytterdøren.

Boligfeltet ble godkjent slutten av 2013, og det er regulert 27 tomter i feltet. Mesteparten av disse er solgt.

Det er kort vei til Skittenelv skole, SFO og barnehage. Det er laget gangvei mellom feltet skole/barnehage slik at man ikke behøver å bevege seg langs med fylkesvegen. Busstopp finner man like ved feltet med opparbeidet busslomme.
Det er gatelys og asfaltert vei, samt flere lekeplasser i området. Boligfeltet er meget barnevennlig.

For båtinteresserte er det mulig å kjøpe båtplass ved nyetablerte Steinnes Marina som ligger like ved boligfeltet.

Nærmeste butikk er 15 minutter unna, Coop Extra i Kroken. På Skittenelv Camping er det en kiosk, ca 5 minutters kjøring.

Parkering

Hovedparkering og gjesteparkering på tomt.

Adkomst

Følg Tromsøysundvegen nordover mot Kroken. Fortsett videre nordover langs FV 53. Boligfeltet ligger like sør for Skittenelv skole. Ta av veien opp Steinnesvegen og følg denne til tomten.

Tomten er forholdsvis flat, og det er enkel adkomst for parkering inntil huset.

Oppvarming

I stue leveres vedovn type Contura 810 og svart stålpipe inkl. undelagsplate i klart glass. Varmekabler i entré og våtrom.

Viktig informasjon

KJØP AV TOMT OG BOLIG:
Tomt selges direkte til kjøper fra grunneier. Fastpris, dvs. ingen budrunder. I tillegg kommer byggesaksgebyr og dokumentavgift.

BoligPartner kjedet bolig inkl. grave- og grunnarbeider selges av Presis Bolig AS på kontrakt ihht Norsk Standard/Bustadsoppføringlova (NS 3425). Boligen leveres ihht. gjeldende leveransebeskrivelser.

Presis Bolig AS ønsker å være din lokale rådgiver på veien mot boligdrømmen. Velger du oss som din lokale boligleverandør vil vi sørge for at byggeprosjektet blir en ukomplisert og hyggelig opplevelse. Alt på ett sted, til avtalt tid.

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Presis Bolig AS har tilgang på flere tomter. Klikk meny på høyre side - "Flere annonser fra annonsør".
Prisnivå pr april 2020.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Lett skrånet tomt

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.