Illustrasjonsbilde av enebolig i Steinnesvegen 15. Bildet kan avvike fra virkelig miljø og omgivelser.
Steinnesvegen 15, 9023 KROKELVDALEN

Moderne enebolig i nytt boligområde!

Pris

kr 6 490 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    179 m2
  • Soverom
    4
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Steinnesvegen 15
9023 KROKELVDALEN

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Tomten ligger i enden av første husrekke. Det er en hjørnetomt som ligger i relativt flatt terreng, med utsikt mot Grøtsundet, Langsundet, Ringvassøya og Reinøya.
Tomten er klargjort for tilkobling av vann og avløp. Vann er fra privat vannverk.

Om boligen

BoligPartner har prosjektert inn en lekker enebolig i nyetablert boligfelt på Vågnes - idlyllisk plassert bare 25-30 minutter fra Tromsø sentrum. Boligen er et prakteksemplar av nåtidens komplette vinkelbolig plassert på en stor hjørnetomt. Her er det moderne, lyst og luftig med store vinduer i begge stuene og smarte løsninger. Huset har livsløpsstandard og inneholder alle nødvendige rom i 1. etasjen. Boligen har totalt fire soverom, et av dem med tilknytning til et elegant walk-in closet, to bad, stort kjøkken hvor hele familien kan samles, praktisk vaskerom, gode lagringsmuligheter og overbygd uteplass.


Leveransebeskrivelse:
Boligene leveres innflytningsklar, og prisen inkluderer selveiertomt, grunnarbeid, betongleveranse, rørlegger- og elektrikerleveranse, samt overflater og utstyr iht. leveransebeskrivelser.

Vi tar oss av tegninger, nabovarsling og hele søknadsprosessen.
Ta kontakt med boligkonsulent for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter og økonomisk oppsett.

Kjøkken:
Norema leverer kjøkkeninnredning til våre boliger.

Bad:
På baderom, leveres bl.a. veggbatteri med termostat og dusjutstyr, servant, blandebatteri, gulvmontert toalett, varmtvannsbereder og kran for vaskemaskin, samt utekran.
Baderomsinnredning og dusjvegger kan velges fritt, det er her kalkulert til kr 27.000 ferdig montert.
Vegger på bad leveres med Fortissimo baderomsplater White Tile. Man kan velge annen type eller fliser på vegger som tilvalg.

Utvendig kledning:
Huset leveres med ferdig grunnet stående kledning. Det kan gjøres tilvalg som ferdig malt kledning eller impregnert kledning for mindre vedlikehold.

Innvendig kledning:
Ferdigmalte MDF-plater (kostemalt). Kan også leveres som sparklet og malte gipsplater.

Himlingskledning:
Malte himlingsplater. Kan også leveres som sparklet og malte gipsplater.

Gulv:
På alle tørre rom er det valgt parkett fra Boen av typen Eik Savannah oljet eik 3-stav. Alle våtrom har fliser av typen FK Pro Shadow antr 20x20, mens bod og vindfang har fliser av typen FK Pro Trav Antr 30x60.

Annet:

Elektriske punkt:
Installasjon utføres av lokal registrert installatør som sørger for fagmessig utførelse.. Antall punkter leveres iht. NEK 400:2014. Panelovner er ikke medtatt i leveransen.

Rørleggerarbeid:
Leveranse i forhold til utstyrsliste som kan sendes ved forespørsel.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Det er varmekabler i gulv i bad, gang/VF og i garderobe. Panelovner kommer i tillegg.
Det er medtatt pipe og vedovn med i leveransen.

Det er ikke priset platting ved inngang. Kan leveres og prises separat.

Beliggenhet

Nyetablert boligfelt 25-30 minutters kjøring fra Tromsø sentrum.
Boligfeltet ligger i naturskjønne omgivelser på Nordre Vågnes. Det er kort vei til både hav og fjell. På vinterstid er det tråkket lysløype like ved, slik at man nesten kan spenne på seg skiene utenfor ytterdøren.

Boligfeltet ble godkjent slutten av 2013, og det er regulert 27 tomter i feltet. Mesteparten av disse er solgt.

Det er kort vei til Skittenelv skole, SFO og barnehage. Det er laget gangvei mellom feltet skole/barnehage slik at man ikke behøver å bevege seg langs med fylkesvegen. Busstopp finner man like ved feltet med opparbeidet busslomme.
Det er gatelys og asfaltert vei, samt flere lekeplasser i området. Boligfeltet er meget barnevennlig.

For båtinteresserte er det mulig å kjøpe båtplass ved nyetablerte Steinnes Marina som ligger like ved boligfeltet.

Nærmeste butikk er 15 minutter unna, Coop Extra i Kroken. På Skittenelv Camping er det en kiosk, ca 5 minutters kjøring.

Parkering

Hovedparkering og gjesteparkering på tomt.

Adkomst

Følg Tromsøysundvegen nordover mot Kroken. Fortsett videre nordover langs FV 53. Boligfeltet ligger like sør for Skittenelv skole. Ta av veien opp Steinnesvegen og følg denne til tomten.

Tomten er forholdsvis flat, og det er enkel adkomst for parkering inntil huset.

Viktig informasjon

KJØP AV TOMT OG BOLIG:
Tomt selges direkte til kjøper fra grunneier. Fastpris, dvs. ingen budrunder. I tillegg kommer byggesaksgebyr og dokumentavgift.

BoligPartner kjedet bolig inkl. grave- og grunnarbeider selges av Presis Bolig AS på kontrakt ihht Norsk Standard/Bustadsoppføringlova (NS 3425). Boligen leveres ihht. gjeldende leveransebeskrivelser.

Presis Bolig AS ønsker å være din lokale rådgiver på veien mot boligdrømmen. Velger du oss som din lokale boligleverandør vil vi sørge for at byggeprosjektet blir en ukomplisert og hyggelig opplevelse. Alt på ett sted, til avtalt tid.

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Presis Bolig AS har tilgang på flere tomter. Klikk meny på høyre side - "Flere annonser fra annonsør".
Prisnivå pr juli. 2019.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Lett skrånet tomt

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.