Illustrasjon av eneboligen Ancona. Bildet kan avvike fra virkelig miljø og omgivelser.
Katthaugvegen 21, 9110 SOMMARØY

Ny og moderne funkisbolig med idyllisk plassering - Sommarøy!

Pris

kr 6 390 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    185 m2
  • Soverom
    5
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Katthaugvegen 21
9110 SOMMARØY

Loading map...

Om boligen

BoligPartner har her en unik mulighet der vi selger en moderne enebolig på en idyllisk tomt - nærmere beste på Hillesøy (Sommarøy).
Huset er en moderne familiebolig med det lille ekstra. Med rette linjer, store vindusflater og herlige overbygde uteplasser er dette et drømmehus. Her ønskes du velkommen inn i en hall hvor du møtes av lyset som flommer inn via stuevinduene. Boligen har fem soverom og to bad. I hver etasje utgjør en luftig stue et naturlig samlingspunkt for både store og små. Selve inngangspartiet til huset er overbygget, med separat adkomst til innvendig bod og sportsbod.

Fasaden er sørøst vendt, og plassert slik at du vil få sol til de sene kveldstimer på den overbygde uteplassen. Med vakker utsikt mot Håja, har du en 180 graders panoramautsikt fra stuevinduene.

Leveransebeskrivelse:
Boligene leveres innflytningsklar, og prisen inkluderer selveiertomt, grunnarbeid, betongleveranse, rørlegger- og elektrikerleveranse, samt overflater og utstyr iht. leveransebeskrivelser.

Vi tar oss av tegninger, nabovarsling og hele søknadsprosessen.
Ta kontakt med boligkonsulent for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter og økonomisk oppsett.

Kjøkken:
Du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. I leveransen er det kalkulert med innredning til kr 65.000. Hvitevarer kommer i tillegg.

Bad:
På baderom, leveres bl.a. veggbatteri med termostat og dusjutstyr, servant, blandebatteri, gulvmontert toalett, varmtvannsbereder og kran for vaskemaskin, samt utekran.
Baderomsinnredning og dusjvegger kan velges fritt, det er her kalkulert til kr 27.000 ferdig montert.
Vegger på bad leveres med Fortissimo baderomsplater White Tile. Man kan velge annen type eller fliser på vegger som tilvalg.

Utvendig kledning:
Huset leveres med ferdig grunnet stående kledning. Det kan gjøres tilvalg som ferdig malt kledning eller impregnert kledning for mindre vedlikehold.

Tak/taktekking:
Isolerte flate tak utføres som varme tak med fall mot sluk og innvendig nedløp.
Som bærende konstruksjon benyttes I-bjelker, oppå legges fuktbestandige sponplater, diffusjonssperre, 300mm trykkfast isolasjon og takfolie. Under fuktbestandige sponplater legges 100mm mineralull.

Innvendig kledning:
Ferdigmalte MDF-plater (kostemalt). Kan også leveres som sparklet og malte gipsplater.

Himlingskledning:
Malte himlingsplater. Kan også leveres som sparklet og malte gipsplater.

Gulv:
På alle tørre rom er det valgt parkett fra Boen av typen Eik Savannah oljet eik 3-stav. Alle våtrom har fliser av typen FK Pro Shadow antr 20x20, mens bod og vindfang har fliser av typen FK Pro Trav Antr 30x60.
Legging av gulv er medtatt i prisen.

Annet:

Elektriske punkt:
Installasjon utføres av lokal registrert installatør som sørger for fagmessig utførelse.. Antall punkter leveres iht. NEK 400:2014. Panelovner er ikke medtatt i leveransen.

Rørleggerarbeid:
Leveranse i forhold til utstyrsliste som kan sendes ved forespørsel.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjon som standard.

Oppvarming:
Det er varmekabler i gulv i bad/våtrom, gang/VF og i garderobe. Panelovner kommer i tillegg.
Det er medtatt pipe og vedovn med i leveransen.

Det er ikke priset markplatting med i leveransen.

Beliggenhet

Katthaugvegen 21 ligger på Hillesøya - på folkemunnet går det under fellesbetegnelsen Sommarøya. Vest for Tromsø, ca 55km fra Tromsø sentrum finner du denne perlen. Etter dokumentarer fra området, har Sommarøya ofte fått betegnelsen "Yttersia" - og det er ikke helt uten grunn! Ute i havgapet finner vi ett lite kystsamfunn på ca 400 innbyggere. Det er yrende liv av både turisme og næringsliv.

Området er perfekt for for de aktive - både for små og store. Både sommer og vinter byr Sommarøya på nydelige opplevelser. Inne i våre BoligPartner-hus kan disse både oppleves på innsiden og utsiden!

Parkering

Hovedparkering og gjesteparkering på tomt.

Viktig informasjon

KJØP AV TOMT OG BOLIG:
Tomt selges direkte til kjøper fra grunneier. Fastpris, dvs. ingen budrunder. I tillegg kommer byggesaksgebyr og dokumentavgift.

BoligPartner kjedet bolig inkl. grave- og grunnarbeider selges av Presis Bolig AS på kontrakt ihht Norsk Standard/Bustadsoppføringlova (NS 3425). Boligen leveres ihht. gjeldende leveransebeskrivelser.

Presis Bolig AS ønsker å være din lokale rådgiver på veien mot boligdrømmen. Velger du oss som din lokale boligleverandør vil vi sørge for at byggeprosjektet blir en ukomplisert og hyggelig opplevelse. Alt på ett sted, til avtalt tid.

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Presis Bolig AS har tilgang på flere tomter.
Klikk meny på høyre side - "Flere annonser fra annonsør".
Prisnivå pr juli. 2019.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.