Bildet er en illustrasjon som vil avvike fra virkelig miljø og omgivelser.
Markjordbærveien 12, 9321 MOEN

Moderne nøkkelferdig hytte i Målselv Fjellandsby. Ski inn - ski ut!

Pris

kr 3 290 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    77 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Markjordbærveien 12
9321 MOEN

Loading map...

Plantegninger

Om boligen

Bolig Partner har gjort det enkelt for deg og planlagt i detalj en meget god løsning på en moderne hytte med praktiske løsninger - alt til fast pris!

Det er tatt med gode kvaliteter i leveransen, herunder royal impregnert kledning, beiset stående panel innvendig vegg, hvitpigmentert panel i tak mm. Hytten leveres med tilpasset høy standard.

Foris Unum er en tiltalende hytte med et fremtidsrettet uttrykk. Hyttas moderne uttrykk med store glassflater vekker oppsikt i vårt sortiment.

Det store og åpne allrommet bestående av kjøkken, spisedel og stue utgjør den sentrale delen av hytta. Her kan du nyte utsikten gjennom de store vinduene mens du spiser eller koser deg foran peisen. I tillegg til allrommet består Foris Unum av tre soverom, bad/vaskerom, separat WC og en romslig sportsbod. Bruksareal for Foris Unum er 77 kvm.

Her er det plass til mange, med tre gode soverom og tilsammen åtte sengeplasser. Arkitekturen på denne hytta inviterer naturen inn slik at du kan leve i ett med de vakre omgivelsene i fjellandsbyen.

En åpen stue- og kjøkkenløsning gir et eksklusivt og åpent preg, og skråtak med store vinduer gir høyde under taket og en luftig atmosfære med mye dagslys.

En romslig sportsbod gjør at du enkelt, smart og praktisk både kan lagre og hente ut sportsutstyr, verktøy og klær.

Arealer (m2):
Bruksareal hytte: 77
Tilleggsareal utvendig: 7,2
Totalt bruksareal: 83,9
Bebygd areal (BYA): 96

Standard

Leveransebeskrivelse:
Hytten leveres innflytningsklar, og prisen inkluderer selveiertomt, grunnarbeid, betongleveranse, rørlegger- og elektrikerleveranse, samt overflater og utstyr iht. leveransebeskrivelser.

Vi tar oss av tegninger, nabovarsling, hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytten best mulig på tomten (mht sol/utsikt, adkomst og p-plasser).
Ta kontakt med hyttekonsulent for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter og økonomisk oppsett.

Kjøkken:
Du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. I leveransen er det kalkulert med innredning til kr 55.000. Hvitevarer kommer i tillegg.

Bad:
På baderom, leveres bl.a. veggbatteri med termostat og dusjutstyr, servant, blandebatteri, gulvmontert toalett, varmtvannsbereder og kran for vaskemaskin, samt utekran. Innredning og dusjvegg kan velges fritt, det er her kalkulert til kr 24.000 montert.
Vegger på bad leveres med Fortissimo baderomsplater White Tile. Man kan velge annen type eller fliser på vegger som tilvalg.

Utvendig kledning:
Royalimpregnert kledning utvendig for ett moderne uttrykk og minimering av vedlikeholdet. Dette gjelder alt trevirke utvendig.
Utvendig forblending av fasade er ikke inkludert (mellom vindusfelt i front). Leveres med Aquapanel med mulighet for senere forblending.

Taktekking:
Pappshingel type mørk grå leveres som standard. Tretak, torvtak, eller skifertak kan leveres som tilvalg.

Innvendig kledning:
Stående panel beiset i valgfri farge, 14x120 mm. Behandlet/ubehandlet furupanel i andre varianter og dimensjoner kan leveres som tilvalg.

Himlingskledning:
14 x 120 mm hvitpigmentert faspanel.
Behandlet/ubehandlet furupanel i andre varianter og dimensjoner kan leveres som tilvalg.

Gulv:
På alle tørre rom er det valgt parkett fra Boen av typen Eik Savannah oljet eik 3-stav. Alle våtrom har fliser av typen FK Pro Shadow antr 20x20, mens bod og vindfang har fliser av typen FK Pro Trav Antr 30x60.
Legging av gulv er medtatt i prisen.

Annet:

Elektriske punkt:
Installasjon utføres av lokal registrert installatør som sørger for fagmessig utførelse.. Antall punkter leveres iht. NEK 400:2014. Panelovner er ikke medtatt i leveransen.

Rørleggerarbeid:
Leveranse i forhold til utstyrsliste som kan sendes ved forespørsel.

Ventilasjon:
Det leveres ventilasjon til alle hytter i form av mekanisk avtrekk fra bad, WC/ vaskerom.

Oppvarming:
Det er varmekabler i gulv i bad, gang/VF og i garderobe. Panelovner kommer i tillegg.
Det er medtatt pipe og vedovn med i leveransen.

Det er ikke priset platting ved inngang, da det varierer hva kunder ønsker å ha (betong, tre, skifer etc). Kan leveres og prises separat.
Det er heller ikke medtatt markterrasse/balkong i prisen.

Presis Bolig AS kan også oppføre bod i samme stil som hytten etter nærmere avtale.

Beliggenhet

Eiendommen ligger ved Myrefjellet.
I tillegg er området sentralt plassert ifht butikk (15 minutter til Olsborg), bademuligheter ved Polarbadet og andre nærliggende aktiviteter.

Det er etablert vei og adkomst til hyttefeltet som vedlikeholdes hele sesongen.

Gode solforhold og ski inn/ski ut vil være tiltalende for familier.

Beskrivelse (type bolig)

Fritidsbolig

Parkering

Det opparbeides 2 parkeringsplasser

Diverse

VEI, VANN/AVLØP OG NETT:
Privat helårsvei, privat vann og gråvann. Septik privat på eiendom.
Tilknytningsavgift til vann er inkludert i tomteprisen!

KJØP AV TOMT OG HYTTE:
Tomt selges direkte til kjøper fra grunneier. Fastpris, dvs. ingen budrunder. Byggesaksgebyr og dokumentavgift (på tomteverdi) kommer i tillegg. Oppgjør for tomt gjøres direkte med grunneier ved signering av kontrakt.

BoligPartner hytte inkl. grave- og grunnarbeider selges av Presis Bolig AS på kontrakt ihht Norsk Standard/Bustadsoppføringlova. Hytten leveres ihht. gjeldende leveransebeskrivelser.

Presis Bolig AS ønsker å være din lokale rådgiver på veien mot hyttedrømmen. Velger du oss som din lokale hytte leverandør vil vi sørge for at byggeprosjektet blir en ukomplisert og hyggelig opplevelse. Alt på ett sted, til avtalt tid.

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Presis Bolig AS har tilgang på flere fritidstomter. Klikk meny på høyre side - "Flere annonser fra annonsør".
Det er mulig å velge andre hytter fra vår hyttekatalog om ønskelig.
Prisnivå pr april 2020.

Tomtepris er inkludert i salgsprisen, og er satt til 300.000kr. Ved kjøp av eiendommen, vil det påløpe dokumentavgift av tomtepris.

Det er en årlig kostnad med eiendommen for årskort i skianlegg og medlemskap i Målselv Fjellandsby Grendelag. Dette påløper seg til ca 5.600kr pr år (pris fra 2019).

Overtakelse

Ved snarlig avgjørelse, kan hytten stå ferdig til skisesongen 2021!

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Seiveiet tomt på 982,5 m2.
Gårdsnummer/bruksnummer 29/95
Kommunenummer 5418 Målselv

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.