Illustrasjon av hytta
Årøybukt, 9060 LYNGSEIDET

Halvor Bakke sin hyttedrøm kan bli din i vakre Lyngen!

Pris

kr 3 670 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    58 m2
  • Soverom
    1
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Eksterne lenker:

Årøybukt
9060 LYNGSEIDET

Loading map...

Kort om eiendommen

Det er fantastisk solforhold og nydelig utsikt til både fjord og fjell fra alle tomtene. Her er det også sikker infrastruktur med helårsvei frem til alle tomtene. Denne vil bli brøytet og vedlikeholdt mot en fast årlig kostnad. Det er også kommunalt vann / avløp og fiberløsninger fra Troms Kraft på feltet.

Om boligen

BoligPartner har prosjektert inn hytte med høy standard i etablert hyttefelt i Årøybukt, Lyngen. Området er regulert for fritidsboliger.

Velkommen til Sva. En nydelig hytte med et soverom og hems - helt perfekt for deg som ønsker å realisere hyttedrømmen din ved sjøen. Lik storebror Flø gir Sva deg muligheten til å leve tett på naturen. Slipp landskapet utenfor helt inn i hytta gjennom de mange store vindusflatene. Flere av dem er toflyet slik at du kan åpne de opp som dører. Gled deg til slå opp vinduet på soverommet en tidlig sommermorgen mens du kjenner hvordan den friske sjøluften gir deg masse ny energi.

Denne hytta har ett soverom, et bad, sportsbod og samme fleksible hemsløsning som du finner i Flø. Den åpne og luftige kjøkken- og stueløsningen har to skyvedører ut mot terrassen. Utenfor får du en romslig overbygd terrasse som strekker seg rundt hele hyttehjørnet. Med en slik løsning kan du gjøre uteplassen som en del av hyttearealet ditt. Her ute er det nydelig å sitte selv om det regner eller blåser litt. Blir det kjølig på kveldene, kan du bare fyre opp i utepeisen!

Taket på overbygd uteplass er i et materiale med sinkfarge slik at det skiller seg ut fra den liggende trekledningen på hytta.

Hyttas inngangsparti har samme sval som du finner på hyttemodellen Flø. Kanskje dette blir din favorittplass på hytta – et sted du kan nyte fritiden din helt i ro og ly – samtidig som du er utendørs.


BoligPartner har mange hyttemodeller, så det er mulig å velge en annen modell. Om du ønsker å gjøre mye egeninnsats eller ønsker ferdig hytte, bestemmer du selv. Hytta er ikke bygget enda, så prosjektet kan skreddersys etter kundens ønsker.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende hytteprat eller evt tomtebefaring.

Arealer (m2):
Bruksareal hytte: 58
Gulvareal hems: 17
Totalt bruksareal: 85
Bebygd areal (BYA): 97
Soverom: 1+ hems

Last også opp prospektet, for mer informasjon.

Standard

Leveransebeskrivelse:
Hytten leveres innflytningsklar, og prisen inkluderer selveiertomt, grunnarbeid, betongleveranse, rørlegger- og elektrikerleveranse, samt overflater og utstyr iht. leveransebeskrivelser.

Vi tar oss av tegninger, nabovarsling, hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytten best mulig på tomten (mht sol/utsikt, adkomst og p-plasser).
Ta kontakt med hyttekonsulent for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter og økonomisk oppsett.

Kjøkken:
Du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. I leveransen er det kalkulert med innredning til kr 65.000. Hvitevarer kommer i tillegg.

Bad:
På baderom, leveres bl.a. veggbatteri med termostat og dusjutstyr, servant, blandebatteri, gulvmontert toalett, varmtvannsbereder og kran for vaskemaskin, samt utekran. Innredning og dusjvegg kan velges fritt, det er her kalkulert til kr 27.000 montert.
Vegger på bad leveres med Fortissimo baderomsplater White Tile. Man kan velge annen type eller fliser på vegger som tilvalg.

Utvendig kledning:
Liggende kledning, 19x148 dobbelfals ny type, fabrikkgrunnet

Taktekking:
dobbeltkrummet ru betongstein sort. Plannja modern tekking iht til tegning.
Tretak, torvtak, eller skifertak kan leveres som tilvalg.

Innvendig kledning:
Ligende slettpanel beiset furu, 14x120 mm. Behandlet/ubehandlet furupanel i andre varianter og dimensjoner kan leveres som tilvalg.

Himlingskledning:
12 x 120 mm faspanel beiset utførelse.
Behandlet/ubehandlet furupanel i andre varianter og dimensjoner kan leveres som tilvalg.

Gulv:
På alle tørre rom er det valgt parkett fra Boen av typen Eik Savannah oljet eik 3-stav. Alle våtrom har fliser av typen FK Pro Shadow antr 20x20, mens bod og vindfang har fliser av typen FK Pro Trav Antr 30x60.
Legging av gulv er medtatt i prisen.

Annet:

Elektriske punkt:
Installasjon utføres av lokal registrert installatør som sørger for fagmessig utførelse.. Antall punkter leveres iht. NEK 400:2014. Panelovner er ikke medtatt i leveransen.

Rørleggerarbeid:
Leveranse i forhold til utstyrsliste som kan sendes ved forespørsel.

Ventilasjon:
Det leveres ventilasjon til alle hytter i form av mekanisk avtrekk fra bad, WC/ vaskerom.

Oppvarming:
Det er varmekabler i gulv i bad og gang/VF. Panelovner kommer i tillegg.
Det er medtatt pipe og vedovn med i leveransen.

Bjelker og terrassegulv til plating på mark under takoverbygg i trykkimpregnert materialer(ubehandlet)

Presis Bolig AS kan også oppføre garasje/bod i stil som hytten etter nærmere avtale.

Beliggenhet

Med sin unike beliggenhet øst for Lyngsalpene er disse hyttetomtene helt perfekte for alle som drømmer om å våkne opp til fantastisk utsikt. Her er du i ett med spektakulær natur og kan nyte arktiske opplevelser med brevandring og toppturer. Enten du elsker å bestige majestetiske fjell eller trives best med litt roligere familieturer, lokker naturen rundt hytteveggen dere med ut på minnerike turer i det fri.
Vert å nevne er bla. Aurora Spirit ligger en liten spasertur unna, hvor man kan benytte seg av deres tilbud fra smaking, bespisning og ekstra overnatting, om det skulle bli behov.
Med små kjøreturer med bil, er scooterløper også innen rekkevidde.

Parkering

Parkering opparbeides på tomten

Antall parkeringer

2

Adkomst

Fra Lyngseidet. Følg Stigenveien 1,9 km, fortsett inn på Lyngsalpeveien og følg den 8 km, sving inn til høyre på Årebuktneset. tomten ligger så ned til venstre.

Diverse

Som grunnlag for salgsprisen er det kalkulert utgraving budsjettert til 225.000,- Prisen kan fravike noe utfra stedlige grunnforhold.
Tomten er verdsatt til 450.000kr og er inkludert i kjøpesummen.

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Prisene er beregnet med gjeldende prisnivå pr 01.01.21 og det er ventet en større prisjustering fra 15.07.21 ut over vanlig indeksregulering.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.