Gråhø (illustrasjon)
Årøybukt, 9060 LYNGSEIDET

Familiehytte med hems i vakre Årøybukt - Lyngen

Pris

kr 3 690 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    72 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Eksterne lenker:

Årøybukt
9060 LYNGSEIDET

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Det er fantastiske solforhold og nydelig utsikt til både fjord og fjell fra alle tomtene. Her er det også sikker infrastruktur med helårsvei frem til alle tomtene. Denne vil bli brøytet og vedlikeholdt mot en fast årlig kostnad. Det er også kommunalt vann / avløp og fiberløsninger fra Troms Kraft på feltet.

Om boligen

BoligPartner har prosjektert inn hytte i ett etablert hyttefelt i Årøybukt, Lyngen. Området er regulert for fritidsboliger.

Gråhø er ei koselig og praktisk familievennlig hytte med mange muligheter.

De store flotte vinduene i stua ønsker naturen utenfor velkommen inn i denne populære hytta fra Tur-serien.

Her kan hele familien samles og være sammen i det flotte sosiale kjøkken- og stueområdet på over 25 vellutnyttede kvadratmeter.

Hytta har tre soverom, bad/vaskerom og praktisk bodplass. Bod for enkel oppbevaring av sportsutstyr. I tillegg har hytta en praktisk hems hvor takhøyden er 1.89 meter på det høyeste partiet. Hemsarealet gir en ekstra fleksibilitet og er et perfekt sted hvor barna eller ungdommene i huset kan trekke seg tilbake og ha sin egen sone i hytta.
Hemsarealet er på hele 23,5 kvadratmeter (målt gulvareal). Totalt har hytta 84,6 kvm gulvareal!

Innvendig er hytte levert med ubehandlet furu, som skaper en nostalgisk følelse, når man nyter utsikten ut over havet og Lyngsalpene.

BoligPartner har mange hyttemodeller, så det er mulig å velge en annen modell. Om du ønsker å gjøre mye egeninnsats eller ønsker ferdig hytte, bestemmer du selv. Hytta er ikke bygget enda, så prosjektet kan skreddersys etter kundens ønsker.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende hytteprat eller evt tomtebefaring.

Arealer (kvm):
Hovedplan: 64,2
Gulvareal hems: 23,8
Tilleggsareal utvendig: 8,1
Bruksareal bolig: 64,2
Totalt bruksareal: 72,3
Bebygd areal (BYA): 83,0

Standard

OVERFLATER
I oppholdsrom får 3-stavs eikeparkett av type Boen Eik Savannah, hvitmalte gips på vegger og tak. Overgang mellom vegg og tak blir listet. På bad, vaskerom og entre blir det flislagte gulv med varmekabler.
Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon valgmuligheter på overflater (fargevalg, fliser, parkett).

KJØKKEN
Sigdal og Norema leverer kjøkkeninnredning til våre boliger - du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best.
Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

BAD OG VASKEROM
Bad får baderomsinnredning med servant, hvite fronter og speil med lys. Dusjvegger i rett utførelse og vegghengt WC. Vaskerom gjøres klart med opplegg til vaskemaskin. Eventuelle tilvalg avtales direkte med rørlegger.

ELEKTRISK
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

FASADER
Fasader leveres med grunnet trepanel i henhold til salgstegninger. Maling av utvendig kledning må besørges av kjøper etter overtakelse. Trykkimpregnerte stolper, rekkverk og synlige dragere leveres ubehandlet.

BALKONGER OG TERRASSER
Terrasser/balkonger leveres med impregnerte terrassebord. Rekkverk levers som vist på illustrasjon og salgstegninger.

Beliggenhet

Med sin unike beliggenhet øst for Lyngsalpene er disse hyttetomtene helt perfekte for alle som drømmer om å våkne opp til fantastisk utsikt. Her er du i ett med spektakulær natur og kan nyte arktiske opplevelser med brevandring og toppturer. Enten du elsker å bestige majestetiske fjell eller trives best med litt roligere familieturer, lokker naturen rundt hytteveggen dere med ut på minnerike turer i det fri.
Vert å nevne er bla. Aurora Spirit ligger en liten spasertur unna, hvor man kan benytte seg av deres tilbud fra smaking, bespisning og ekstra overnatting, om det skulle bli behov.
Med små kjøreturer med bil, er scooterløper også innen rekkevidde.

Beskrivelse (type bolig)

Gråhø med hems er en hytte for den aktive familien. På sine 64 kvm har den hele tre soverom med seks sengeplasser som standard, kombinert stue- og kjøkkenløsning, bad og entré. I tillegg inneholder hytta en praktisk innvendig bod hvor du har plass til ski, sykler og diverse utstyr. Her har du med andre ord plass til hele familien, pluss noen venner. Gråhø passer like godt på fjellet som ved sjøen og er en utmerket sportshytte så vel som en familiehytte.

Hytten kan enkelt huse 10 overnattingsgjester, og hemsstua blir raskt barnas favorittsted i hytta. Med hemsen får du i tillegg både hemsstue og et ekstra soverom med god plass til to senger. Arealet i hytta utnyttes dermed maksimalt, og gir deg den ekstra plassen som trengs for å kunne invitere venner og familie på tur. Og hvem vet vel hva som skjer om noen år? Kanskje er det enda flere barn eller barnebarn som trenger et sted å sove?

Med stue på hemsen får man plutselig to sosiale soner, og vi tør nesten garantere at barna raskt finner sitt favorittsted her oppe i høyden. Tenk å få sitt eget fristed der de kan se film, spille spill og leke uten at de voksne forstyrrer leken – og uten at barna forstyrrer de voksne. Det må vel kalles vinn-vinn for begge parter?

Større plass og flere sengeplasser øker også verdien på hytta om den en gang skal selges.

Arealer (kvm):
Hovedplan: 64,2
Gulvareal hems: 23,8
Tilleggsareal utvendig: 8,1
Bruksareal bolig: 64,2
Totalt bruksareal: 72,3
Bebygd areal (BYA): 83,0

Parkering

Parkering opparbeides på tomten

Antall parkeringer

2

Adkomst

Fra Lyngseidet. Følg Stigenveien 1,9 km, fortsett inn på Lyngsalpeveien og følg den 8 km, sving inn til høyre på Årebuktneset. tomten ligger så ned til venstre.

Diverse

Som grunnlag for salgsprisen er det kalkulert utgraving budsjettert til 225.000,- Prisen kan fravike noe utfra stedlige grunnforhold.
Tomten er verdsatt til 550.000kr og er inkludert i kjøpesummen.

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Prisene er beregnet med gjeldende prisnivå pr 01.01.21 og det er ventet en større prisjustering fra 15.07.21 ut over vanlig indeksregulering.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.