Nysetra. Bildet er en illustrajon som vil avvike fra virkelig miljø og omgivelser.
Årøybukt, 9060 LYNGSEIDET

Din hyttedrøm i vakre Årøybukt i vakre Lyngen!

Pris

kr 4 379 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    75 m2
  • Soverom
    2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Eksterne lenker:

Årøybukt
9060 LYNGSEIDET

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Det er fantastisk solforhold og nydelig utsikt til både fjord og fjell fra alle tomtene. Her er det også sikker infrastruktur med helårsvei frem til alle tomtene. Denne vil bli brøytet og vedlikeholdt mot en fast årlig kostnad. Det er også kommunalt vann / avløp og fiberløsninger fra Troms Kraft på feltet.

Om boligen

BoligPartner har prosjektert inn hytte med høy standard i etablert hyttefelt i Årøybukt, Lyngen. Området er regulert for fritidsboliger.

"Nysetra" er ei moderne familievennlig hytte med mange muligheter.

De store flotte vinduene i stua ønsker naturen utenfor velkommen inn i denne familievennlige hytta fra Tur-serien.

Her kan hele familien samles og være sammen i det flotte sosiale kjøkken- og stueområdet på over 40 kvadratmeter.

Hytta har to soverom + flere sovemuligheter på hems, bad/vaskerom og praktisk bodplass. Det bør også nevnes at det er to bad, som er med å ivareta storfamilien på hyttetur. Boden har egen inngang utenfra for enkel oppbevaring av sportsutstyr. I tillegg har hytta en praktisk hems hvor takhøyden er 1.89 meter på det høyeste partiet. Hemsarealet gir en ekstra fleksibilitet og er et perfekt sted hvor barna eller ungdommene i huset kan trekke seg tilbake og ha sin egen sone i hytta.
Hemsarealet er på hele 43 kvadratmeter (målt gulvareal). Totalt har hytta 120kvm gulvareal!

For å virkelig kunne nyte fine hyttedager i vakre Lyngen. Har vi valgt hvite trefiber panelbord i tak for å la lyset fra de store vinduene flommer fint inn i stue og kjøkken.
Alt i alt er dette en hytte med høy og gjennomtenkt standard, slik at kjøper kan nyte hyttelivet fra første dag.

BoligPartner har mange hyttemodeller, så det er mulig å velge en annen modell. Om du ønsker å gjøre mye egeninnsats eller ønsker ferdig hytte, bestemmer du selv. Hytta er ikke bygget enda, så prosjektet kan skreddersys etter kundens ønsker.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende hytteprat eller evt tomtebefaring.

Arealer (m2):
Bruksareal hytte: 77
Gulvareal hems: 43,3
Totalt bruksareal: 77
Bebygd areal (BYA): 92
Soverom: 2+2

Last også opp prospektet for mer informasjon.

Standard

Leveransebeskrivelse:
Hytten leveres innflytningsklar, og prisen inkluderer selveiertomt, grunnarbeid, betongleveranse, rørlegger- og elektrikerleveranse, samt overflater og utstyr iht. leveransebeskrivelser.

Vi tar oss av tegninger, nabovarsling, hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytten best mulig på tomten (mht sol/utsikt, adkomst og p-plasser).
Ta kontakt med hyttekonsulent for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter og økonomisk oppsett.

Kjøkken:
Du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. I leveransen er det kalkulert med innredning til kr 65.000. Hvitevarer kommer i tillegg.

Bad:
På baderom, leveres bl.a. veggbatteri med termostat og dusjutstyr, servant, blandebatteri, gulvmontert toalett, varmtvannsbereder og kran for vaskemaskin, samt utekran. Innredning og dusjvegg kan velges fritt, det er her kalkulert til kr 27.000 montert.
Vegger på bad leveres med Fortissimo baderomsplater White Tile. Man kan velge annen type eller fliser på vegger som tilvalg.

Utvendig kledning:
Kledning fra Avldal i Royalimpregnert kledning i valgfri standard farge.

Taktekking:
Pappshingel type mørk skrå leveres som standard. Tretak, torvtak, eller skifertak kan leveres som tilvalg.

Innvendig kledning:
Slettpanel, stående behandlet panel i furu med valgfri standard farge, 14x120 mm. Behandlet/ubehandlet furupanel i andre varianter og dimensjoner kan leveres som tilvalg.

Himlingskledning:
12 x 120 mm faspanel hvitpigmentert utførelse. Behandlet/ubehandlet furupanel i andre varianter og dimensjoner kan leveres som tilvalg.

Gulv:
På alle tørre rom er det valgt parkett fra Boen av typen Eik Savannah oljet eik 3-stav. Alle våtrom har fliser av typen FK Pro Shadow antr 20x20, mens bod og vindfang har fliser av typen FK Pro Trav Antr 30x60.
Legging av gulv er medtatt i prisen.

Annet:

Elektriske punkt:
Installasjon utføres av lokal registrert installatør som sørger for fagmessig utførelse.. Antall punkter leveres iht. NEK 400:2014. Panelovner er ikke medtatt i leveransen.

Rørleggerarbeid:
Leveranse i forhold til utstyrsliste som kan sendes ved forespørsel.

Ventilasjon:
Det leveres ventilasjon til alle hytter i form av mekanisk avtrekk fra bad, WC/ vaskerom.

Oppvarming:
Det er varmekabler i gulv i bad og gang/VF. Panelovner kommer i tillegg.
Det er medtatt pipe og vedovn med i leveransen.

Det er ikke priset platting ved inngang og overbygget areal ved kjøkken, da det varierer hva kunder ønsker å ha (betong, tre, skifer etc). Kan leveres og prises separat.

Presis Bolig AS kan også oppføre garasje/bod i stil som hytten etter nærmere avtale.

Beliggenhet

Med sin unike beliggenhet øst for Lyngsalpene er disse hyttetomtene helt perfekte for alle som drømmer om å våkne opp til fantastisk utsikt. Her er du i ett med spektakulær natur og kan nyte arktiske opplevelser med brevandring og toppturer. Enten du elsker å bestige majestetiske fjell eller trives best med litt roligere familieturer, lokker naturen rundt hytteveggen dere med ut på minnerike turer i det fri.
Vert å nevne er bla. Aurora Spirit ligger en liten spasertur unna, hvor man kan benytte seg av deres tilbud fra smaking, bespisning og ekstra overnatting, om det skulle bli behov.
Med små kjøreturer med bil, er scooterløper også innen rekkevidde.

Parkering

Det opparbeides parkeringsplasser til hytten

Antall parkeringer

2

Adkomst

Fra Lyngseidet. Følg Stigenveien 1,9 km, fortsett inn på Lyngsalpeveien og følg den 8 km, sving inn til høyre på Årebuktneset. tomten ligger så ned til venstre.

Diverse

Som grunnlag for salgsprisen er det kalkulert utgraving budsjettert til 225.000,- Prisen kan fravike noe utfra stedlige grunnforhold.
Tomten er verdsatt til 450.000kr og er inkludert i kjøpesummen.

VEI, VANN/AVLØP OG NETT:
Privat helårsvei, kommunalt vann og gråvann.
Tilknytningsavgift til vann er inkludert i tomteprisen.

KJØP AV TOMT OG HYTTE:
Tomt selges direkte til kjøper fra grunneier. Fastpris, dvs. ingen budrunder. Byggesaksgebyr (ca kr 20.000 i 2021) og dokumentavgift (på tomteverdi) kommer i tillegg.

BoligPartner hytte inkl. grave- og grunnarbeider selges av Presis Bolig AS på kontrakt ihht Norsk Standard/Bustadsoppføringlova (NS 3425). Hytten leveres ihht. gjeldende leveransebeskrivelser.

Presis Bolig AS ønsker å være din lokale rådgiver på veien mot hyttedrømmen. Velger du oss som din lokale hytte leverandør vil vi sørge for at byggeprosjektet blir en ukomplisert og hyggelig opplevelse. Alt på ett sted, til avtalt tid.

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Presis Bolig AS har tilgang på flere tomter i hyttefeltet. Klikk meny på høyre side - "Flere annonser fra annonsør". Det er mulig å velge andre hytter fra vår hyttekatalog om ønskelig.

Prisene er beregnet med gjeldende prisnivå pr 01.01.21 og det er ventet en større prisjustering fra 15.07.21 ut over vanlig indeksregulering.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.