Magna Ferentis. Bildet er en illustrasjon som vil avvike fra virkelig miljø og omgivelser.
Malangsveien, 9055 MEISTERVIK

Nydelig hytte med havutsikt i Malangen!

Pris

kr 3 990 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    104 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Malangsveien
9055 MEISTERVIK

Loading map...

Om boligen

BoligPartner har prosjektert inn hytte i etablert hyttefelt i Kjærvika, Malangen. Vi har her valgt ei moderne hytte med stor takhøyde og vindu til taket for å slippe lyset inn og nyte utsikten ut over Nordfjorden i Malangen. Fronten er sørvendt og det er ett meget solrikt område.

Magna Ferentis er en moderne og innholdsrik familiehytte som beviser at selv stilrene linjer og design også kan være lunt, varmt og koselig.

Her er det plass til mange, med tre gode soverom og tilsammen seks sengeplasser pluss hems. Arkitekturen på denne hytta inviterer naturen inn slik at du kan leve i ett med de vakre omgivelsene i Kjærvika.

En åpen stue- og kjøkkenløsning gir et eksklusivt og åpent preg, og skråtak med store vinduer gir høyde under taket og en luftig atmosfære med mye dagslys. Peisen i allrommet er synlig og skaper knitrende hyttero fra flere kanter.

En romslig sportsbod gjør at du enkelt, smart og praktisk både kan lagre og hente ut sportsutstyr, verktøy og klær.

Arealer (m2):
Bruksareal hytte: 97
Gulvareal hems: 10,5
Tilleggsareal utvendig: 6,7
Totalt bruksareal: 104
Bebygd areal (BYA): 120

Standard

Leveransebeskrivelse:
Hytten leveres innflytningsklar, og prisen inkluderer selveiertomt, grunnarbeid, betongleveranse, rørlegger- og elektrikerleveranse, samt overflater og utstyr iht. leveransebeskrivelser.

Vi tar oss av tegninger, nabovarsling, hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytten best mulig på tomten (mht sol/utsikt, adkomst og p-plasser).
Ta kontakt med hyttekonsulent for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter og økonomisk oppsett.

Kjøkken:
Du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. I leveransen er det kalkulert med innredning til kr 65.000. Hvitevarer kommer i tillegg.

Bad:
På baderom, leveres bl.a. veggbatteri med termostat og dusjutstyr, servant, blandebatteri, gulvmontert toalett, varmtvannsbereder og kran for vaskemaskin, samt utekran. Innredning og dusjvegg kan velges fritt, det er her kalkulert til kr 27.000 montert.
Vegger på bad leveres med Fortissimo baderomsplater White Tile. Man kan velge annen type eller fliser på vegger som tilvalg.

Utvendig kledning:
Grunnet transparent utvendig kledning iht. tegning 1:100. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet. Kledning er mulig å få levert med mellomstrøk som tilvalg. Type låvepanel stående.
Utvendig forblending av fasade er ikke inkludert (mellom vindusfelt i front). Leveres med Aquapanel med mulighet for senere forblending.

Taktekking:
Pappshingel type mørk skrå leveres som standard. Tretak, torvtak, eller skifertak kan leveres som tilvalg.

Innvendig kledning:
Slettpanel, stående ubehandlet panel i furu, 14x120 mm. Behandlet/ubehandlet furupanel i andre varianter og dimensjoner kan leveres som tilvalg.

Himlingskledning:
12 x 120 mm faspanel, natur ubehandlet. Behandlet/ubehandlet furupanel i andre varianter og dimensjoner kan leveres som tilvalg.

Gulv:
På alle tørre rom er det valgt parkett fra Boen av typen Eik Savannah oljet eik 3-stav. Alle våtrom har fliser av typen FK Pro Shadow antr 20x20, mens bod og vindfang har fliser av typen FK Pro Trav Antr 30x60.
Legging av gulv er medtatt i prisen.

Annet:

Elektriske punkt:
Installasjon utføres av lokal registrert installatør som sørger for fagmessig utførelse.. Antall punkter leveres iht. NEK 400:2014. Panelovner er ikke medtatt i leveransen.

Rørleggerarbeid:
Leveranse i forhold til utstyrsliste som kan sendes ved forespørsel.

Ventilasjon:
Det leveres ventilasjon til alle hytter i form av mekanisk avtrekk fra bad, WC/ vaskerom.

Oppvarming:
Det er varmekabler i gulv i bad, gang/VF og i garderobe. Panelovner kommer i tillegg.
Det er medtatt pipe og vedovn med i leveransen.

Det er ikke priset platting ved inngang og overbygget areal ved kjøkken, da det varierer hva kunder ønsker å ha (betong, tre, skifer etc). Kan leveres og prises separat.

Presis Bolig AS kan også oppføre garasje/bod i stil som hytten etter nærmere avtale.

Beliggenhet

KJÆRVIKA, bare 50 min. fra Tromsø (Langnes Lufthavn).
Vakkert område like ved Meistervik i Malangen. Hytten ligger på en høyde bare 150m fra sjøkanten, noe som sikrer både nydelig utsikt og nærhet til havet og de mulighetene dette gir.

Etter at Ryaforbindelsen ble åpnet, har interessen for hytter i Malangen økt - og det er av forståelige grunner. Er få perler i området som kan gi de mulighetene som bl.a. Kjærvika har med under 1 times kjøring fra Tromsø. Her kan du enten nyte utsikten og rolige dager i solveggen, eller du kan være med på mange av de aktivitetene området frister til. Det finnes gode muligheter både til sykling, turgåing i kjente fjell/områder, skikjøring, fiske, jakt og bær/sopp-terreng.

I tillegg er området sentralt plassert ifht butikk (10 minutter til Meistervik), alpinområdet i Målselv Fjellandsby, bademuligheter ved Polarbadet og andre nærliggende aktiviteter.

Det er etablert vei og adkomst til hyttefeltet som vedlikeholdes hele sesongen.

Beskrivelse (type bolig)

Fritidsbolig

Parkering

Det opparbeides 2 parkeringsplasser ihht. reguleringsplan

Adkomst

Fra Tromsø:
Ved å benytte seg av Ryaforbindelsen ligger Malangen og Kjærvika innen 1 times avstand fra Tromsø . Beregnet reisetid fra Tromsø er kun ca. 50 minutter. Kort reisetid gjør det enklere å ta en impulstur til hytta en helg man føler for ro og hyttekos – alene eller sammen med noen man er glad i.

Ved bruhodet på Kvaløya tar man til venstre og følger så RV 862 til Ryaforbindelsen. Den undersjøiske tunnelen fører en til Balsnes på Malangshalvøya på 5 minutter. Når man er gjennom tunnelen tar man så til høyre og følger vegen mot Meistervik. I krysset ved Meistervik tar man til høyre mot Malangen brygger. Hyttefeltet ligger på øversiden av hovedveien ca 7 minutt etter krysset i Meistervik.

Sørfra (E6):
Ved Olsborg, ta av i krysset mot fylkesvei 854 (retning Målsnes/Olsborg). Følg veien i ca 5km, og ta av til høyre mot fylkesvei 184. Følg fylkesveien i ca 35 km, og ta til venstre på fylkesvei 858. Følg denne i ca 9km til du kommer til krysset i Meistervik. Fortsett rett frem Malangsveien i ca 6,5km. Hyttefeltet ligger på øversiden av hovedveiein.

Diverse

VEI, VANN/AVLØP OG NETT:
Privat helårsvei, privat vann og gråvann. Septik privat på eiendom.
Tilknytningsavgift til vann er inkludert i tomteprisen!

KJØP AV TOMT OG HYTTE:
Tomt selges direkte til kjøper fra grunneier. Fastpris, dvs. ingen budrunder. Byggesaksgebyr (ca kr 17.000 i 2019) og dokumentavgift (på tomteverdi) kommer i tillegg.

BoligPartner hytte inkl. grave- og grunnarbeider selges av Presis Bolig AS på kontrakt ihht Norsk Standard/Bustadsoppføringlova (NS 3425). Hytten leveres ihht. gjeldende leveransebeskrivelser.

Presis Bolig AS ønsker å være din lokale rådgiver på veien mot hyttedrømmen. Velger du oss som din lokale hytte leverandør vil vi sørge for at byggeprosjektet blir en ukomplisert og hyggelig opplevelse. Alt på ett sted, til avtalt tid.

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Presis Bolig AS har tilgang på flere tomter i hyttefeltet. Klikk meny på høyre side - "Flere annonser fra annonsør". Det er mulig å velge andre hytter fra vår hyttekatalog om ønskelig.
Prisnivå pr juli. 2019.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Seiveiet tomt på 854,7 m2.
Gårdsnummer/bruksnummer 88/121
Kommunenummer 1933 Balsfjord

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.