Huset Moderne Spesial er en flott og moderne enebolig. 
Bildet er en illustrasjon som vil avvike fra virkelig miljø og omgivelser.
Heimdalsvegen 77, 7080 HEIMDAL

Prosjektert frittliggende enebolig på stor tomt. Moderne og tidsriktig. Svært gode solforhold.

Pris

kr 6 790 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    184 m2
  • Soverom
    4
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Eksterne lenker:

Heimdalsvegen 77
7080 HEIMDAL

Loading map...

Innhold

Ønsker du å komme hjem til grønne, rolige omgivelser, men samtidig ha gangavstand til alle fasiliteter som skoler, butikker og barnehager?
Her i Heimdalsvegen 77 blir du en del av et flott og opparbeidet nabolag der både voksne og små beboere vil trives godt i trygge omgivelser.

Denne eneboligtomten som er ferdig delt i fra Heimdalsvegen 77 ligger i et område som kan beskrives som en skjult perle. Her får du naturen tett på samtidig som du kan nå alle fasiliteter til fots. Flotte sol- og utsiktsforhold. Her bor du moderne, stilrent, lunt og trygt på samme gang, i en moderne enebolig som er bygget for fremtiden både når det gjelder kvalitet og design.


Valgt hus er kun et forslag fra BoligPartner. Kjøper står fritt til å velge et annet hus fra vår omfattende portefølje.
Prisen er veiledende for denne hustypen.
Ved valg av annet hustype, må BoligPartner kalkulere en annen pris.

Dette er et moderne hus som har alt en familie trenger integrert i bygningskroppen. Det er også muligheter for mindre justeringer på vegger etc. innvendig om man f.eks. ønsker å slå sammen 2 soverom i underetasjen eller lignende.

Standard

Boligen blir levert med følgende standard:
-Laminatgulv fra Berry Alloc, Original Elegant Natural Oak 1-Stav på alle
tørre rom uten entresone i 1.etg.
-Flis fra Bergersen på gulv i begge bad og i entresone. 30X60 cm LB
Extra Darse Grey.
-Fliser fra Bergersen på vegger i begge bad, 30X60 cm Hvit blank.
-Gips ferdig sparklet og malt i alle himlinger og på vegger i tørre rom.
-Vegghengte toaletter.
-Kjøkkeninnredning fra Sigdal i form av verdikort.
-Hvitmalt trapp med eiketrinn, type Horisont fra Strynetrappa.
-Peisovn med stålpipe fra Schiedel.
-Utvendig kledning leveres grunnet og med ekstra mellomstrøk.

BoligPartner har lagt opp til en god og tidsriktig standard i boligene, men vi vet at kundene våre setter pris på fleksibilitet og muligheten til å selv kunne være med på å skape sitt eget hjem etter ønsker og behov. Ønsker du å gjøre forandringer eller sette ditt personlige preg på innredningen åpner vi for dette.

Blant det du kan forandre eller legge til er:
-Kjøkkeninnredning
-Baderomsinnredning
-Fliser
-Laminat/Parkett
-Peisovn
-Farger på vegger
-Elektro-leveranse
-Trapp

Beliggenhet

Boligtomten har en attraktiv beliggenhet med kort avstand til Heimdal sentrum, hvor man finner alle fasiliteter i hverdagen. Boligområdet er barnevennlig og trygt, og godt skjermet fra trafikken, og har ingen gjennomgangstrafikk.
Området kan betegnes som en ukjent perle med flotte utsiktforhold mot Leinstrand og Vassfjellet med meget gode solforhold. Her kan du bo sentralt, men fortsatt med landlig ro i skoghellinga syd for Heimdal sentrum. For den som er glad i natur og friluft, er det flere områder med gode helårs turmuligheter like i nærheten.

Heimdal
Rundt 11 km sør for Trondheim sentrum ligger bydelen Heimdal. Bydelen vokste frem som stasjonsby etter at Dovrebanen ble åpnet og har lenge vært et fullendt bydelssentrum. Det bor over 70.000 personer i Heimdalsområdet og her har du alt du trenger: Togstasjon, gode bussforbindelser, idrettsforeninger, nærbutikker, legekontor, tannleger og det ligger svært nært store kjøpesentre på Tillerflata. Boligtomten er sentralt beliggende med gangavstand til Heimdal sentrum, og med kun 15 min med bil til Trondheim sentrum gjør det Heimdal til et populært sted å bo.

Kollektivtilbud
Det er et godt utbygget offentlig kommunikasjonsnett i nærområdet. Det er ca. 2 minutters gange til nærmeste busstopp som med rute 77 tar deg med til Heimdal stasjon eller til Spongdal. Fra Heimdal stasjon har man flere valg, for mer informasjon om rutetider se www.atb.no. Det er hyppige togavganger både nord- og sørover. Eksempelvis tar en togtur til Trondheim Lufthavn Værnes ca. 50 minutter.

Skoler og barnehager
Tomten sogner til Kattem barneskole og Åsheim ungdomsskole. Av videregående skoler er det flere å velge mellom, blant annet Heimdal VGS, KVT og Tiller VGS. De nærmeste barnehagene er Kattemskogen barnehage, Gråtrostveien familiebarnehage og Kattem barnehage. I tillegg er det flere barnehager i tomtens nærområde.

Turmuligheter, sport og idrett
Det tilbys flere og varierte aktiviteter for alle aldersgrupper både sommer og vinter i Heimdalsområdet, blant annet fotball, ski, skiskyting, håndball, innebandy og friidrett. Fine turområder med mange forskjellige stier og veier. Saupstad skistadion med sine fine lysløyper som blir preparert på vinteren er kun en kort kjøretur unna. Lysløypene er også et suverent sted å gå på rulleski om sommeren. Det er nærhet til Bymarka og Granåsen hvor du finner flere turstier for løping, sykling, luftetur med hunen eller oppdagelsesferd med barn i Tusseløypa. Nidelven, som tilbyr flott natur og muligheter for fiske og bading, er heller ikke langt unna.

Se vedlagte nabolagsprofil for ytterligere informasjon om boligenes nærområde.

Bygningsinformasjon / byggemåte

Boligen bygges etter byggeteknisk forskrift - TEK17 og ferdigstilles iht., normal standard. Forskriften setter krav til tiltak innenfor alle viktige områder som visuell kvalitet, universell utforming, sikkerhet mot naturpåkjenning, uteareal, ytre miljø, konstruksjonssikkerhet, sikkerhet ved brann, planløsning, miljø, helse og energi.

Parkering

Gode parkeringsmuligheter på tomten.

Adkomst

Kjør sydover fra Heimdal sentrum i retning Klett på RV6682. Ta andre avkjøring i rundkjøringen inn på RV6682 mot Klett. Sving opp til høyre ved busstoppen Heimdalsvegen 73 og fortsett opp bakken til Heimdalsvegen 77.

Diverse

Generelle forhold
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Regulering
Boligene ligger i et område regulert til boligformål og omfattes av reguleringsplan R0083. Planen kan leses hos utbygger.
Tomtene grenser til reguleringsplan R20170014.

Vei, vann og kloakk
Privat vei til offentlig vei. Kjøper forplikter seg til pliktig medlemskap i veilag. Det vil bli tinglyst en refusjonsplikt som blir pålagt av Trondheim kommune for evt. fremtidig opparbeidelse av regulert veg.

Ferdigattest
Utbygger besørger ferdigattest for arbeidet som utføres.
Minimum midlertidig brukstillatelse må foreligge før endelig overtagelse og er utbyggers ansvar.

Ny bolig er ny bolig. Det at ingen har bodd i boligen før deg, gir deg en helt spesiell følelse. Du trenger ikke å bruke tid eller penger på oppussing på mange år.
Boligen blir bygget etter nyeste tekniske forskrift.
Nye boliger er underlagt strenge krav til varmegjenvinning, noe som medfører energieffektive boliger og lave kostnader til oppvarming.

Fastpris - ingen nervepirrende budrunder som øker prisen på boligen.

Du har 5 års reklamasjonsrett på boligen.

Boligen selges som et selvbyggerprosjekt der kontraktsform NS 3429A benyttes for tomt og NS 3429B benyttes for bolig.

Forbehold
Forbehold om igangsettingstillatelse fra Trondheim kommune.

Omkostninger
I tillegg til kjøpesummen tilkommer følgende omkostninger:

202,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tinglysningsgebyr pr pantedokument)
525,- (Tinglysningsgebyr skjøte)
37 500,- (Dokumentavgift på tomtverdi kr 1 500 000,-)
--------------------------------------------------------
38 752,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon.

Matrikkelinformasjon
Kommunenr: 5001
Gårdsnr: 198
Bruksnr: 236

Oppvarming

Varmekabler i gulv på begge bad og i entre 1.etg.
Ildsted på stue av type Schiedel Sirius 1.
Det leveres balansert ventilasjon.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Trondheim