Lauvåsen , Eneboliger i kjede med egen innkjørsel, garasje og inngang. 
Bildene er illustrasjoner som vil avvike fra virkelig miljø og omgivelser.
Lauvåsvegen, 7540 KLÆBU

Igangsettelsestillatelse I Tomannsbolig med flotte solforhold og nydelig utsikt fra takterrassen I 3 soverom I Garasje.

Pris fra

kr 5 790 000,-

 • Boligtype
  Tomannsbolig
 • Bruksareal (BRA)
  147 m2
 • Soverom
  3
 • Antall enheter
  5
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Boligene

Boligtype
BRA
Soverom
Totalpris
1 147 m2 3 kr 5 890 000,-
Tomannsbolig
BRA 147 m2 Soverom 3 Totalpris kr 5 890 000,-

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Leilighetsnummer

1
2 147 m2 3 kr 5 790 000,-
Tomannsbolig
BRA 147 m2 Soverom 3 Totalpris kr 5 790 000,-

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Leilighetsnummer

2

Lauvåsvegen
7540 KLÆBU

Loading map...

Om prosjektet

Velkommen til Lauvåsen, tomannsbolig i Lauvåsen Horisont.

Igangsettelsestillatelse gitt.
Her får du enebolig rett ved barnehage og skole, naturskjønne og solrike omgivelser. Sol hele dagen, og lysløype rett ved.

Flott område med nydelig utsikt mot Vassfjellet. Her blir du en del av et flott og opparbeidet nabolag der både voksne og små beboere vil trives godt.

Her får du naturen og utsikten tett på samtidig som du kan nå de fleste servicefasiliteter. Her bor du moderne, stilrent, lunt og trygt på samme gang, i eneboliger som er bygget for fremtiden både når det gjelder kvalitet og design.

Tomannsboligene er planlagt med egen garasje, tre soverom av god størrelse og stor stue/kjøkkenløsning for hele familien.

Her på Lauvåsen i Klæbu får du muligheten til å bo i moderne tomannsboliger med smart planløsning, gode, luftige rom, herlige solforhold og fine uteplasser. Kort oppsummert er dette en utmerket bolig for deg som ønsker å skape et splitter nytt hjem med god plass.

Velkommen til Lauvåsen Horisont – her venter solen og utsikten på deg.

Innhold

Tomannsbolig i Lauvåsen Horisont har alt en familie - eller et par - kan drømme om:

- Flottpanoramautsikt mot vassfjellet
- Fenomenale solforhold til sen solnedgang.
- Flotte turstier og lysløype rett ved boligen.
- God beliggenhet i nærheten av barnehage, skole og butikk.

Nå har du mulighet til å sikre deg en av de fem ny-moderne enhetene som skal bygges i Klæbu. Det er kun de to første tomannsboligene i kjede som er salgsklare. Kjøper du på et tidlig tidspunkt får du også mulighet til å gjøre mange tilvalg, og få akkurat det gulvet, de veggene og badet- og kjøkkeninnredningen som du ønsker deg.

Tomannsboligen bærer preg av kvalitet og gjennomtenkte praktiske løsninger med blant annet store vindusflater som sikrer godt naturlig lys i oppholdsrommene.

Innvendig har boligene et stilrent uttrykk og generelt god plassutnyttelse. Stue og kjøkken er lagt til andre etasje i alle boligene med mulighet for utgang til takterrassen.

Standard

Boligene blir levert med følgende standard:
- Tre-stavs hvitlasert eikeparkett i alle tørre rom
- Fliser på gulv på bad, vaskerom/bod og entré
- Fliser på vegger på bad
- Gulvvarme under fliser
- 5 bords plater, kostmalt i fargen hvit.
- Vegghengt toalett
- Kjøkkeninnredning fra Sigdal
- Hvitmalt trapp med eiketrinn
- Peisovn med stålpipe
- Utvendig kledning med mellomstrøk

BoligPartner har lagt opp til en god og tidsriktig standard i boligene, men vi vet at kundene våre setter pris på fleksibilitet og muligheten til å selv kunne være med på å skape sitt eget hjem etter ønsker og behov. Ønsker du å gjøre forandringer eller sette ditt personlige preg på innredningen, har vi laget en tilvalgsliste.
Blant det du kan forandre eller legge til er:
- Kjøkkeninnredning
- Baderomsinnredning
- Fliser
- Parkett
- Peis
- Farger på vegger
- Elektro-leveranse

Utvendig fasade er ikke mulig å endre, dette inkluderer også vinduer.

Last ned dokumenter på Finn.no for å lese vår komplette prosjektbeskrivelse og tilvalgsliste.

Beliggenhet

Klæbu sentrum ligger en kort kjøretur – eller en 10 minutters rusletur – fra tomannsboligene i Lauvåsen Horisont. I sentrum finner du gode servicetilbud som bank, frisør, apotek, bensinstasjon, restaurant, gatekjøkken, kommunehus, legekontor og butikker.

Det tar deg heller ikke mer enn 12 minutter å kjøre til kjøpesenteret City Syd på Tiller, som er Midt-Norges største kjøpesenter med hele 74 butikker.

Gode bussforbindelser gjør det også enkelt å komme seg til både City Syd og Trondheim sentrum, cirka 20 kilometer unna Klæbu.

Den nye hovedfartsåren fra Heimdal til Trondheim gir nå både kortere og tryggere reisevei for den som måtte ønske å pendle fra Klæbu til Tiller og Trondheim. I 2020 blir Klæbu dessuten en del av Trondheim kommune, og med det seiler stedet opp som en attraktiv bydel med masse sjarm, ro, flott natur og god plass.

Byggemåte

Boligene bygges etter byggeteknisk forskrift - TEK17 og ferdigstilles i henhold til NS 3427, normal standard. Forskriften setter krav til tiltak innenfor alle viktige områder som visuell kvalitet, universell utforming, sikkerhet mot naturpåkjenning, uteareal, ytre miljø, konstruksjonssikkerhet, sikkerhet ved brann, planløsning, miljø, helse og energi. For ytterligere informasjon henvises det til vedlagte; Prosjektbeskrivelse

Oppvarming

Varmekabler i gulv på bad og entrè.
Vedovn på stue type Schiedel Sirius 1.
Det leveres balansert ventilasjon.

Adkomst

Fra Sandmoen ved E6, følg Brøttemsvegen(RV704) i retning Klæbu. Ta inn til venstre på Tanembsbruvegen
(RV921) rett før Tanem og følg denne i retning Klæbu. Etter passering av krysset Sørborgen skole, ta til høyre
inn Torvmarkvegen. Lauvåsvegen kommer da til venstre etter ca. 200 meter

Parkering

Egen garasje.

Kjøpsbetingelser

Det forutsettes at kjøper innbetaler depositum på 10 % av kjøpesummen ved oppstart av gravearbeidene. Beløpet skal tjene som kjøpers sikkerhet etter bustadsoppføringloven § 46 annet ledd, og kjøper vil ikke ha råderett over beløpet. Rentene på innbetalingen vil tilfalle kjøperen. Beløpet avregnes mot restkjøpesummen i forbindelse med overtagelse og innbetaling av kjøpers sluttoppgjør. Utbygger kan komme til å stille forskuddsgaranti etter bustadoppføringsloven § 47 for innbetalingen, og beløpet kan da fritt disponeres av selgeren. Kjøper vil få skriftlig varsel når utbygger velger å stille § 47-garanti for innbetalingen.

Resterende kjøpesum og omkostninger innbetales før overtagelse.

Fellesutgifter inkluderer

Kommunale avgifter, renovasjon, byggeforsikring, vedlikehold samt avsetning til fremtidige kostnader.

Diverse

Det vil dannes et eierseksjonssameiet for alle enhetene, og sameiet vil bestå av totalt 5 seksjoner.
Det vil dannes en velforening for hele prosjektet med alle byggetrinn, med pliktig medlemskap.

USOLGTE ENHETER:
Selger forbeholder seg retten til å endre priser og salgsbetingelser på usolgte boliger, beholde boliger og leie ut usolgte boliger.

Regulering

Detaljregulering av Lauvåsen bolig- og friluftsområde,
del av gnr/bnr 20/327.

Vei/Vann/Kloakk

Offentlig.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Trondheim