Illustrasjon av tomt 2. Tomt 1 og 3 er solgt!
Heimdalsvegen 77, 7080 HEIMDAL

Stor sørvendt tomt på Heimdal til salgs! Delingssøknad godkjent! Flotte sol- og utsiktforhold. 2 av 3 solgt!

Pris

kr 1 600 000,-

  • Boligtype
    Boligtomt
  • Tomteareal
    653 m2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Heimdalsvegen 77
7080 HEIMDAL

Loading map...

Kort om eiendommen

Det er tomt som er til salgs. Tomt 1 og tomt 3 er solgt.
Ønsker du å komme hjem til grønne, rolige omgivelser, men samtidig ha gangavstand til alle fasiliteter som skoler, butikker og barnehager?
Her i Heimdalsvegen 77 blir du en del av et flott og opparbeidet nabolag der både voksne og små beboere vil trives godt i trygge omgivelser.

12.02.2021: Delingssøknaden er nå godkjent! BoligPartner har delt av 3 nye eneboligtomter fra Heimdalsvegen 77 i et område som kan beskrives som en skjult perle. Her får du naturen tett på samtidig som du kan nå alle fasiliteter til fots. Flotte sol- og utsiktsforhold. Her bor du moderne, stilrent, lunt og trygt på samme gang.

Det er fast pris på tomten og den blir solgt med byggeklausul til BoligPartner, der kjøper må kjøpe og bygge et hus fra BoligPartners portefølje.
Ta kontakt for forslag til gode løsninger.

Beliggenhet

Boligtomten har en attraktiv beliggenhet med kort avstand til Heimdal sentrum, hvor man finner alle fasiliteter i hverdagen. Boligområdet er barnevennlig og trygt, og godt skjermet fra trafikken, og har ingen gjennomgangstrafikk.
Området kan betegnes som en ukjent perle med flotte utsiktforhold mot Leinstrand og Vassfjellet med meget gode solforhold. Her kan du bo sentralt, men fortsatt med landlig ro i skoghellinga syd for Heimdal sentrum. For den som er glad i natur og friluft, er det flere områder med gode helårs turmuligheter like i nærheten.

Heimdal
Rundt 11 km sør for Trondheim sentrum ligger bydelen Heimdal. Bydelen vokste frem som stasjonsby etter at Dovrebanen ble åpnet og har lenge vært et fullendt bydelssentrum. Det bor over 70.000 personer i Heimdalsområdet og her har du alt du trenger: Togstasjon, gode bussforbindelser, idrettsforeninger, nærbutikker, legekontor, tannleger og det ligger svært nært store kjøpesentre på Tillerflata. Boligtomten er sentralt beliggende med gangavstand til Heimdal sentrum, og med kun 15 min med bil til Trondheim sentrum gjør det Heimdal til et populært sted å bo.

Kollektivtilbud
Det er et godt utbygget offentlig kommunikasjonsnett i nærområdet. Det er ca. 2 minutters gange til nærmeste busstopp som med rute 77 tar deg med til Heimdal stasjon eller til Spongdal. Fra Heimdal stasjon har man flere valg, for mer informasjon om rutetider se www.atb.no. Det er hyppige togavganger både nord- og sørover. Eksempelvis tar en togtur til Trondheim Lufthavn Værnes ca. 50 minutter.

Skoler og barnehager
Tomten sogner til Kattem barneskole og Åsheim ungdomsskole. Av videregående skoler er det flere å velge mellom, blant annet Heimdal VGS, KVT og Tiller VGS. De nærmeste barnehagene er Kattemskogen barnehage, Gråtrostveien familiebarnehage og Kattem barnehage. I tillegg er det flere barnehager i tomtens nærområde.

Turmuligheter, sport og idrett
Det tilbys flere og varierte aktiviteter for alle aldersgrupper både sommer og vinter i Heimdalsområdet, blant annet fotball, ski, skiskyting, håndball, innebandy og friidrett. Fine turområder med mange forskjellige stier og veier. Saupstad skistadion med sine fine lysløyper som blir preparert på vinteren er kun en kort kjøretur unna. Lysløypene er også et suverent sted å gå på rulleski om sommeren. Det er nærhet til Bymarka og Granåsen hvor du finner flere turstier for løping, sykling, luftetur med hunen eller oppdagelsesferd med barn i Tusseløypa. Nidelven, som tilbyr flott natur og muligheter for fiske og bading, er heller ikke langt unna.

Adkomst

Kjør sydover fra Heimdal sentrum i retning Klett på RV6682. Ta andre avkjøring i rundkjøringen inn på RV6682 mot Klett. Sving opp til høyre ved busstoppen Heimdalsvegen 73 og fortsett opp bakken til Heimdalsvegen 77.

Diverse

Regulering
Boligene ligger i et område regulert til boligformål og omfattes av reguleringsplan R0083. Planen kan leses hos utbygger.
Tomtene grenser til reguleringsplan R20170014.

Vei, vann og kloakk
Offentlig vann og avløp.
Privat vei til offentlig vei. Kjøper forplikter seg til pliktig medlemskap i veilag. Det vil bli tinglyst en refusjonsplikt som blir pålagt av Trondheim kommune for evt. fremtidig opparbeidelse av regulert veg.

Ferdigattest
Utbygger besørger ferdigattest for arbeidet som utføres.
Minimum midlertidig brukstillatelse må foreligge før endelig overtagelse og er utbyggers ansvar.

Forbehold
Forbehold om igangsettingstillatelse fra Trondheim kommune.
Forbehold om intern finansiering.

Omkostninger
I tillegg til kjøpesummen tilkommer følgende omkostninger:

202,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tinglysningsgebyr pr pantedokument)
525,- (Tinglysningsgebyr skjøte)
40 000,- (Dokumentavgift på tomtverdi kr 1 600 000)
--------------------------------------------------------
41 252,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon.

Matrikkelinformasjon
Kommunenr: 5001
Gårdsnr: 198
Bruksnr: 67

Kommunenr: 5001
Gårdsnr: 198
Bruksnr: 85

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Trondheim