Bildene er illustrasjoner som vil kunne avvike fra virkelig tomannsbolig, miljø og omgivelser.

Fossegrenda 20b, 7038 TRONDHEIM

Halvparter i Fossegrenda! Flott beliggenhet! 2 soverom og stor åpen stue/kjøkkenløsning!

Pris fra

kr 3 340 000,-

  • Bruksareal (BRA)
    75 m2
  • Soverom
    2
  • Antall enheter
    2
Ferdigstillelse
Planlagt ferdigstillelse andre halvår 2020
Fremdrift
Byggesøknad til Trondheim Kommune er sendt inn og er under behandling.
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Boligene

Halvparter i Fossegrenda! Flott beliggenhet! 2 soverom og stor åpen stue/kjøkkenløsning!
Enhet
Boligtype
BRA
Soverom
Totalpris
Leilighet 1 Prosjekt 75 m2 2 kr 3 440 000,-

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Leilighetsnummer

1
Leilighet 2 Prosjekt 75 m2 2 kr 3 340 000,-

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Leilighetsnummer

2

Fossegrenda 20b
7038 TRONDHEIM

Loading map...

Om prosjektet

En arealeffektiv vertikaldelt tomannsbolig med 2 enheter! Denne tomannsboligen er tilpasset flat tomt og har hovedinngangen i 1.etg.
Hver enhet har et totalt bruksareal på 75 m2, hvor de i 1.etg. inneholder to soverom, bad/vask og entre. Det følger også med en smart bodløsning under trapp med inngang fra soverom 1.
Ta trappen opp til andre etasje hvor en stor åpen stue-/kjøkkenløsning møter deg på hele 34,1 m2!
Dette er det naturlige samlingsstedet i huset.
Det er også teknisk rom/bod i denne etasjen.
Videre byr denne utsøkte boligen på en en flott markterrasse der du kan slå opp døren og la solstrålene slippe inn fra hovedsoverommet i 1.etasje. Her kan du ha din egen grønne oase i sommerhalvåret - det perfekte stedet å samle familie og venner til grillmiddager, bare noen minutter unna Trondheim sentrum.

Innhold

Kjøkkeninnredning fra Sigdal med hvite glatte fronter. Demping på skuffer. Muligheter for valg av fronter og benkeplater. Kjøkkentegninger av hver enkelt bolig fås hos prosjektselger.

Bad/ vask leveres med 80 cm innredning, hvit heldekkende servant og hvite høyglans fronter, samt speil med lys over. Det er forberedt for vaskemaskin på bad/ vask.
Dusjdører er 90 cm. i herdet glass med sving. Hvitt vegghengt toalett med utenpåliggende sisternekasse.

Vegger, tak og gulv
Vegger i entre, bod/teknisk rom, soverom og trapp/stue/kjøkken leveres med hvite panelplater type 5-bords skygge. Vegger på bad/ vask leveres med flis, type Revigres Branco Oriente 30 x 60 cm. Gulv på bad/vask leveres med flis, type Revigres Dual Grafite 30 x 60 cm., 5 x 5 cm mosaikk i dusjsone. Alle himlinger i boligen leveres med malte trefiberplater.
3-stavs eikeparkett leveres på gulv på soverom, bod, entre og stue/kjøkken.
På gulv i teknisk rom leveres våtroms belegg. Det leveres hvite gulv- og taklister. Det vil være synlige spikerhull på listverket.

Dører og vinduer
Inngangsdører til boligene leveres hvite med godkjent sylinderlås. Balkongdører leveres hvite med mulighet for å låse innvendig. Innvendige leveres hvite slette dører. Vinduer leveres hvite. Alle lister rundt vinduer og dører leveres hvitmalt. Det vil være synlige spikerhull på listverket.

Ventilasjon
Det leveres aggregat med balansert ventilasjon av boligene som plasseres i leilighetens innvendige bod/teknisk rom. Anlegget leveres med varmegjenvinner og forvarmet tilluft som gir en energiøkonomisk gevinst og økt komfort. Luft tilføres i stue/kjøkken, alle soverom og entré gjennom ventiler i tak. Avtrekk via ventiler i tak på bad og bod. Luftespalter under alle dører for å gi gjennomstrømming av luft. Kjøkkenventilator er ikke koblet på ventilasjonsanlegget.

Elektriske anlegg
Leveres ihht. NEK 400 2019. Det elektriske anlegget ligger generelt skjult i leiligheten med unntak av lyd- og brannvegger, der dette ligger synlig. Det leveres utendørs lampe ved inngang og ved terrassedør. Øvrige rom leveres med takplafond i himling eller stikkontakt i overgang mellom tak og vegg inkl. lysbryter. Det leveres varmekabler under flisgulv på bad/vask.

VVS
Ettgreps blandebatteri på alle vasker og termostatstyrt dusjbatteri inkl. dusjgarnityr. Opplegg for vaskemaskin på bad/vask. Oppvaskmaskin tilkobles i kjøkkenbenk. I innvendig bod/teknisk plasseres fordelingsskap for rør, her plasseres også varmtvannsbereder.

TV/Fiber
Det leveres ett punkt i stue for tv/data i hver leilighet. Sameiet inngår kollektiv avtale med leverandør før innflytting.

Fasader
Yttervegger leveres med kledning av tre. Kledningen er grunnet ett strøk og malt/beiset ett strøk. Tak leveres med takstein fra Benders, FR. 3-lags vinduer, ytterdører og balkongdører leveres hvite. Takrenner, nedløp og blikk leveres i sort farge. Farge på kledning, omramminger og søyler blir levert i 2 stk. farger.
Det leveres en skillevegg mellom enhetene på terrassesiden og en markterrasse på 10 m2 på hver enhet. Dette vises ikke på illustrasjonsbildene, men følger med som en del av leveransen.

Utomhus
Adkomst, parkeringsplasser og gangveg levers med shingel. Grøntområder opparbeides som plenarealer.

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt i et meget familievennlig og skjermet boligområde i Fossegrenda, ca. 5 km fra Trondheim Sentrum.
I nærområdet er det god kollektivtransport med hyppige bussavganger til og fra bykjernen og øvrige steder i Trondheim.
Kort vei til skoler og barnehager.
Sykkelavstand til NTNU Gløshaugen og St. Olavs Hospital.
Ca. 10. minutter med bil fra selve sentrumskjernen. Området der byr på fine turområder langs Nidelven hvor du også finner den nylig oppgraderte parken ved Nedre Leirfoss.
Kort veg til Skippysenteret - et kjøpesenter som ligger en liten spasertur fra boligen. Her finnes alt fra dagligvare, frisørsalong, bakeri og restautant. Det er i tillegg flere andre dagligvarebutikker i området.
Tempe idrettsanlegg, treningssenter og innendørs go-kart bane ligger også i nærheten.
For turer i skog og mark er Smidalen og Estenstadmarka en god gåtur unna og Granåsen skisenter bare 10 min. unna med bil.

Oppvarming

Det leveres peisovn med stålpipe og
varmekabler med termostat på bad/vask.

Kjøpsbetingelser

Gunstige betalingsbetingelser! Kun 10% betaling ved oppmelding/bestilling av hus - betal resten når du flytter inn. Det betyr at du slipper et kostbart byggelån i byggeprosessen og du kan enkelt planlegge salg av egen bolig.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.