Stubban - Moderne enebolig med spektakulær utsikt, stor takterasse, 4 soverom og carport.

Stubbanvegen 26A, 7037 TRONDHEIM

Pris fra

kr 7 690 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 1
  • Bruksareal (BRA) 156 m2
  • Soverom 4

Gå til salgskontor

BoligPartner Trondheim
7047 Trondheim
trondheim@boligpartner.no
Tlf: 941 54 000

Last ned

Tilvalgsbrosjyre Stubbanvegen 26 A Town House 2 02 05 2019

Fremdrift

Byggesøknad til Trondheim kommune sendes i løpet av uke 19.
Byggetid ca. 1 år fra igangsettingtillatelse foreligger fra Trondheim kommune.

Fasiliteter

Takterrasse, Gjesteparkering, Garasje/P-plass, Hage, Peis/Ildsted, Bredbåndstilknytning, Utsikt

Prosjektbeskrivelse

BoligPartner har gleden av å tilby en flott moderne enebolig på et høydedrag på Stubban med gode solforhold og en fantastisk utsikt over Trondheim by!

Gunstige betalingsbetingelser! Kun 10% forskudd - betal resten når du flytter inn. Det betyr at du slipper et kostbart byggelån i byggeprosessen og du kan enkelt planlegge salg av egen bolig.

Velkommen til Stubban!

Beliggenhet

Eiendommen ligger på et høydedrag med en fenomenal utsikt over Trondheim by og har en meget god beliggenhet i et skjermet, barnevennlig og attraktivt område av Stubban. Det er gangavstand til en rekke matbutikker, offentlig transport, barneskole, ungdomsskole og flere barnehager, samt to mindre kjøpesenter på Risvollan og Nardo.

Idrettslaget Utleira IL har de siste årene bygd et meget flott idrettsanlegg bestående av to kunstgressbaner og en flerbrukshall med eget treningsstudio for klubbens medlemmer.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Adkomst

Fra Trondheim sentrum følger du Elgesetergate ut av byen og inn på Holtemanns veg. Ved Sorgenfri svinger du av til venstre og inn på Bratsbergvegen. Følg veien videre gjennom Nidarvoll og sving av til venstre opp Venusvegen. Sving deretter til venstre inn på Krokstien. Ta til venstre på Siriusvegen og kjør rett frem til du når Stubbanvegen. Følg skilting i regi av BoligPartner på oppsatt visningstidspunkt.

Parkeringsforhold

Parkering i egen carport. Sameiet disponerer en felles gjesteparkeringsplass.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen tilkommer følgende omkostninger:

202,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tinglysningsgebyr pr pantedokument)
525,- (Tinglysningsgebyr skjøte)
50 000,- (Dokumentavgift andel tomt kr 2.000.000)
--------------------------------------------------------
51 252,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon.

Betalingsbetingelser

Det forutsettes at kjøper innbetaler depositum på 10 % av kjøpesummen ved oppmelding/bestilling av huset. Beløpet skal tjene som kjøpers sikkerhet etter bustadoppføringsloven § 46 annet ledd, og kjøper vil ikke ha råderett over beløpet. Rentene på innbetalingen vil tilfalle kjøperen. Beløpet avregnes mot restkjøpesummen i forbindelse med overtagelse og innbetaling av kjøpers sluttoppgjør. Utbygger kan komme til å stille forskuddsgaranti etter bustadoppføringsloven § 47 for innbetalingen, og beløpet kan da fritt disponeres av selgeren. Kjøper vil få skriftlig varsel når utbygger velger å stille § 47-garanti for innbetalingen.

Rest kjøpesum og omkostninger overføres før overtagelse.

Forbehold

Forbehold om igangsettingtillatelse fra Trondheim kommune.

Beskrivelse

Kjøkken
Kjøkkeninnredning fra Norema med hvite slette fronter, type Areal. Demping på skuffer. Muligheter for valg av blant annet fronter og benkeplater. Kjøkkentegninger av hver enkelt bolig fås hos prosjektselger.

Bad og vaskerom
Bad og bad/vask leveres med 100 cm innredning, hvit heldekkende servant og hvite høyglans fronter, samt speil med lys over. Dusjdører er 90 cm i herdet glass med sving. Dusjgarnityr og dusjtermostat. Hvitt vegghengt toalett med utenpåliggende sisternekasse.

Vaskerom er forberedt for vaskemaskin og tørketrommel. 200 liters varmtvannsbereder og utekran.

Vegger, tak og gulv
Vegger i hall/trapp, soverom, innvendig bod, teknisk rom, gang, stue/kjøkken leveres med gips, ferdig sparklet og malt i hvit farge.
Vegger på bad leveres med flis, type Revigres Branco Oriente/Mate 30 x 60 cm.
Vegger på vaskerom leveres med baderomsplater, type Legato 110-S, hvit.

Gulv på bad/vask leveres med flis, type Revigres Dual Grafite 30 x 60 cm og 5 x 5 cm mosaikk i dusjssone.
Gulv i soverom, boder, deler av hall/trapp, liten gang og stue/kjøkken leveres med parkett eller laminat. Enten type Kährs, Abetone matt hvit eik, 3-stavs parkett eller Berry Alloc, Original elegant eik natur, 1-stavs laminat (kundevalg i tilvalgsskjema uten priskonsekvens).
Det leveres hvite gulv- og taklister. Det vil være synlige spikerhull på listverket.

Alle himlinger i boligen leveres med gips, ferdig sparklet og malt i hvit farge. I sportsbod er det åpen uisolert himling, ubehandlede sponplater på vegger og betong gulv.

Dører og vinduer
Inngangsdører til boligene leveres hvite med glass med godkjent sylinderlås. Balkongdører leveres hvite med mulighet for å låse innvendig. Innvendige dører leveres som hvite slett-speils dører type Visjon 1, med hvitmalte karmer og flate eiketerskler.
Vinduer leveres hvite. Alle lister rundt vinduer og dører leveres hvitmalt. Det vil være synlige spikerhull på listverket.

Balkonger/plattinger
Boligene leveres med takterrasse som vist på plantegning. Rekkverk på takterrassen utføres delvis i glass. På takterrasser legges gulv av impregnert treverk. Gulvene er å anse som en utvendig konstruksjon, mindre ansamlinger av vann vil derfor kunne oppstå på gulvet etter regnvær og snøsmelting. Plattinger bygges av impregnert treverk.

Generelle forhold

Eneboligen på Stubban har alt du kan drømme om:

- Flott utsikt mot Trondheim by og Trondheimsfjorden.
- Fenomenale solforhold.
- Herlig grønt "belte" rundt eiendommen som er avsatt som grønnstruktur i kommuneplanen.
- Sentral beliggenhet, nærhet til barnehager, skoler og butikker.
- Kjøper du bolig på Stubban får du mye for pengene. Her kan du flytte rett inn i en splitter ny bolig med meget romslig stue- og kjøkkenløsning, 4 soverom, stor takterrasse og egen carport.

Nå har du mulighet til å sikre deg en av de to moderne boligene som skal bygges på Stubban. Kjøper du på et tidlig tidspunkt får du også mulighet til å gjøre tilvalg.

Stubbanvegen 26A, 7037 TRONDHEIM

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Trondheim