Herskapelige boliger i et barnevennlig område. 
Bildene er illustrasjoner som vil kunne avvike fra virkelig miljø og omgivelser.
Peder Morsets Veg 2, 7072 HEIMDAL

Heimdal - Flotte halvparter med 3 soverom og stor åpen stue-/kjøkkenløsning! - Kun 1 halvpart igjen! 3 solgt!

Pris fra

kr 4 590 000,-

 • Boligtype
  Unknown Prosjekt
 • Bruksareal (BRA)
  127 m2
 • Soverom
  3
 • Antall enheter
  4
Ferdigstillelse
Planlagt ferdigstillelse av siste 2 halvparter: 4. kvartal 2020
Fremdrift
Arbeider med Hus 2 starter ved 1. enhet solgt.


Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Boligene

Boligtype
BRA
Soverom
Totalpris
Unknown 127 m2 3 Solgt
Unknown
BRA 127 m2 Soverom 3 Totalpris Solgt

Leilighetsnummer

2A
Prosjekt 127 m2 3 kr 4 590 000,-
Prosjekt
BRA 127 m2 Soverom 3 Totalpris kr 4 590 000,-

Leilighetsnummer

2D
Unknown 127 m2 3 Solgt
Unknown
BRA 127 m2 Soverom 3 Totalpris Solgt

Leilighetsnummer

2B
Prosjekt 127 m2 3 Solgt
Prosjekt
BRA 127 m2 Soverom 3 Totalpris Solgt

Leilighetsnummer

2C

Peder Morsets Veg 2
7072 HEIMDAL

Loading map...

Innhold

Borgenåsen er vertikaldelte tomannsboliger med 2 enheter hver. Disse tomannsboligene er tilpasset flate tomter og har hovedinngangen i 1.etg.

Hver enhet har et totalt bruksareal på 127 m2, hvor de i 1.etg. inneholder tre soverom, bad, en romslig hall og utvendig sportsbod for optimal lagring av barnevogner, tur- og sportsutstyr.

Ta trappen opp til andre etasje hvor en stor åpen stue/kjøkken-løsning møter deg. Dette er det naturlige samlingsstedet i huset. Her finner du også en wc som er skjermet med en liten gang samt en bod.

Videre byr denne utsøkte boligen på en en flott terrasse der du kan slå opp døren og la solstrålene slippe inn. Terrassen er overbygd.

Situasjonsplan ligger i bildeserien og viser hvordan tomannsboligene skal plasseres på tomta.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. På dette prosjektet leveres døra "Ola 4 hvit".

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger leveres hvitfoliert.

Himling/Vegger og Gulv:
Det leveres hvitmalte trefiberplater i himling i hele huset og hvitmalt faspanel 3-bords på vegger på tørre rom. Det leveres flis på vegg og på gulv på Bad/Vask, samt flis på gulv i Hall/Trapp på 18,6 m2. På gulvet i boden i 2etg. leveres det gulvbelegg og 3-stavs eikeparkett i tørre rom.


Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I prosjektboliger leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 12x58 avrundet. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Styntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I disse boligene leveres furutrapp som standard.

Kjøkken, bad og vaskerom

Kjøkken:
Sigdal leverer kjøkken til våre boliger. Se kjøkkentegninger. Hvitevarer er inkludert.

Bad:
Utstyrsoversikt:
- Dusjhjørne
- Toalett
- Baderomsinnredning med speil
- Varmtvannsbereder
- Opplegg for vaskemaskin m/kran

Elektrisk, ventilasjon og oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.


Annen innvendig belysning kan leveres som tilvalg.
Utvendig belysing følger med i leveransen ved inngangsparti, på sportsbod, balkong i 2.etg og ved terrassedør i 1.etg.

Muligheter for tilvalg.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøpere står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø med riktig fuktbalanse.

Oppvarming:
Det leveres peisovn med stålpipe.
Varmekabler i hall/trapp og på bad/vask i 1.etg.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttervegger lektes ut med 48 mm innvendig. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Utomhus:
Gårdsplass blir gruset, og plenområdet isådd.

Kundetilpasning:
Mot en prisjustering vil kjøpere få anledning til å se på:
- Annen type kjøkkeninnredning innenfor leverandørens utvalg
- Annen type parkett eller gulvbelegg
- Annen type flis på bad
- Annen type baderomsinnredning

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et svært attraktivt og etablert boligområdet på Heimdal. Her har du Breidablikk barneskole like ved, samt kort vei til Åsheim barne- og ungdomsskole. Dette gjør at du har kort vei til flere store friområder med bl.a. fotballbane/ skøytebane m.m i umiddelbar tilknytning. Gangavstand ned til servicefasilitetene på Heimdal sentrum, som omfatter bla. dagligvarebutikker, restauranter, bensinstasjon, sportsbutikk, frisør, bank samt andre aktører.

I nær tilknytning til boligen har du turstien som tar deg direkte opp til Bymarka, med utgangspunkt i Saupstad Skistadion som er et flott utgangspunkt for turer både sommer- og vinterstid.
Her har du også lysløype, rulleskianlegg, skiskytteranlegg, merkede vandrestier, sykkelstier, fiskemuligheter og badevann.

Området gir mulighet for god offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste togstasjon ligger i Heimdal og buss som har stoppeplasser like utenfor døren langs Sivert Thonstads Veg.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Trondheim