Velkommen til Vassbygdvegn 3 - illustrasjon av eneboligene.
Vassbygdvegen 3, 7503 STJØRDAL

Igangsettelsestillatelse - Prosjektert enebolig, 4 soverom. 600 m fra skole og barnehage. 187 kvm med Garasje.

Pris fra

kr 6 290 000,-

 • Boligtype
  Enebolig
 • Bruksareal (BRA)
  187 m2
 • Soverom
  4
 • Antall enheter
  2
Ferdigstillelse
Etter avtale.
Fremdrift
Bygging starter når en enhet er solgt.
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Boligene

Boligtype
BRA
Soverom
Totalpris
Hus 1 187 m2 4 kr 6 290 000,-
Enebolig
BRA 187 m2 Soverom 4 Totalpris kr 6 290 000,-

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Leilighetsnummer

1
Hus 2 187 m2 4 kr 6 290 000,-
Enebolig
BRA 187 m2 Soverom 4 Totalpris kr 6 290 000,-

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Leilighetsnummer

1

Vassbygdvegen 3
7503 STJØRDAL

Loading map...

Om prosjektet

Velkommen til denne nydelige eiendommen på Kvislabakken.
Ikke langt fra sentrum og med gangavstand til mange fasiliteter ligger denne koselige eiendommen i solrike omgivelser.

Boligene er av ny-moderne stil og heter Taranto i BoligPartner konseptet. Boligene er tilpasset flat tomt og gir et helhetlig utrykk med store vindusflater og nydelige solforhold hele dagen på terrassen i andre etasje.

Eiendommene i Vassbygdvegen 3 ligger i et rolig og etablert boligområde på Kvislabakken i Stjørdal kommune. Her har man kort vei til sentrum.
Fra eiendommen er det gangavstand til Kvislabakken barneskole og barnehage, samt kort vei til Stokkan ungdomsskole og Fosslia skole. Her blir du en del av et flott og opparbeidet nabolag der både voksne og små beboere vil trives godt.
Nærområdet har et godt utvalg av både private og kommunale barnehager, og i sentrum ligger Ole Vig videregående skole. Umiddelbar nærhet til dagligvarebutikk.

I gangavstand ligger småbåthavna og den populære stranda Storvika.

De to eneboligene er planlagt som frittstående eneboliger, med innkjøring fra Vassbygdvegen. Alle boligene inneholder fire soverom med god størrelse og stor stue/kjøkkenløsning for hele familien. Her på Kvislabakken får du muligheten til å bo i en moderne enebolig med smart planløsning, gode luftige rom, herlige solforhold og fine uteplasser. Kort oppsummert er dette en utmerket bolig for deg som ønsker å skape et splitter nytt hjem med god plass, gang- eller sykkelavstand til skoler, idrettshall, dagligvarebutikk og studiesteder.
Boligen er på hele 187 kvm inkl garasje.

Boligene vil ha sol på terrassedelen fra morgen til kveld på sommerhalvåret

Innhold

Eneboligene har alt du kan drømme om:
- Herlige solforhold
- Sentral beliggenhet med kort vei til barnehager, skoler og andre servicefasiliteter
- Kjøper du en bolig på Kvislabakken får du mye for pengene. Her kan du flytte inn i en splitter ny bolig med romslig stue- og kjøkkenløsning, fire soverom, garasje og en nydelig uteplass.

Boligene bærer preg av kvalitet og gjennomtenkte praktiske løsninger med blant annet store vindusflater som sikrer godt naturlig lys i oppholdsrommene.

Innvendig har boligene et stilrent uttrykk og generelt god plassutnyttelse. Stue og kjøkken er lagt til andre etasje i begge boligene med utgang til terrasse, for å ivareta en sømløs overgang mellom inne- og uteareal. Stue/kjøkken har en ekstra høy takhøyde, som gjør boligen stilfull.

Kjøkken er fra Sigdal, med slette fronter. Modellen heter Fjell og er hvit med mørk grå forkant. Mulighet for valg av både fronter og benkeplate. Tegning av kjøkken fås hos prosjektkonsulent.

Nå har du mulighet til å sikre deg en av de to moderne boligene som skal bygges på Kvislabakken. Kjøper du på et tidlig tidspunkt får du også mulighet til å gjøre tilvalg.

Standard

Boligene blir levert med følgende standard:
-Tre-stavs eikeparkett på gulv i alle tørre rom
-Fliser på gulv på bad og vaskerom med gulvvarme.
-Fliser på vegger på bad og gips i alle tørre rom.
-Vegghengte toaletter
-Kjøkkeninnredning fra Sigdal.
-Hvitmalt trapp med eiketrinn.
-Peisovn med stålpipe
-5-bords skyggeplater på vegger i tørre rom
-Utvendig kledning med grunning og mellomstrøk.
- Huntonitt clissique 60X120 plater i alle himlinger.

BoligPartner har lagt opp til en god og tidsriktig standard i boligene, men vi vet at kundene våre setter pris på fleksibilitet og muligheten til å selv kunne være med på å skape sitt eget hjem etter ønsker og behov. Ønsker du å gjøre forandringer eller sette ditt personlige preg på innredningen åpner vi for dette.

Blant det du kan forandre eller legge til er:
-Kjøkkeninnredning
-Baderomsinnredning
-Fliser
-Parkett
-Peis
-Farger/Plater på vegger
-Elektro-leveranse

Utvendig fasade er ikke mulig å endre, dette inkluderer også vinduer.

Last ned dokumenter på Finn.no for å lese vår komplette prosjektbeskrivelse og tilvalgsliste.

Beliggenhet

Kvislabakken er sentralt, rolig og barnevennlig. Her finnes bl.a. dagligvarebutikk, barneskole, barnehage og idrettsanlegg. Fra leiligheten tar det ca. 5 minutter å kjøre til sentrum hvor man finner alt av servicefasiliteter samt Stjørdal stasjon som ligger 1.3 km fra boligene og har hyppige tog- og bussavganger både nordover og sørover.

Skoler og barnehager
7 minutter gange fra boligene ligger Kvislabakken barnehage (0-5 år). Kvislabakken barneskole ligger også 7 minutter unna boligene, (1-7 kl). Stokkan ungdomsskole ligger 1.5 km unna.

Kiwi Holmen ligger rett over vegen for boligene, og Coop Prix Stjørdal med 1.7 km fra boligene.

Se vedlagt nabolagsprofil for mer informasjon.

Byggemåte

Boligene bygges etter byggeteknisk forskrift - TEK17 og ferdigstilles i henhold til NS 3427, normal standard. Forskriften setter krav til tiltak innenfor alle viktige områder som visuell kvalitet, universell utforming, sikkerhet mot naturpåkjenning, uteareal, ytre miljø, konstruksjonssikkerhet, sikkerhet ved brann, planløsning, miljø, helse og energi. For ytterligere informasjon henvises det til vedlagte; Prosjektbeskrivelse Vassbygdvegen 3.

Oppvarming

Varmekabler i gulv på bad, bod/vaskerom og entrè.
Vedovn på stue type Schiedel Sirius 1.
Det leveres balansert ventilasjon.

Adkomst

Fra rundkjøringen på havnegata, kjøres det 324 m inn på Innherredsvegen. Kjør 148 m, rett frem i rundkjøringen og frem til Vassbygdvegen. 350 m og du er fremme.

Parkering

Hver bolig har egen garasje med plass til to biler, inkl 1 stk gjesteparkeringsplass.

Kjøpsbetingelser

Det forutsettes at kjøper innbetaler depositum på 10 % av kjøpesummen ved oppstart av gravearbeidene. Beløpet skal tjene som kjøpers sikkerhet etter bustadsoppføringloven § 46 annet ledd, og kjøper vil ikke ha råderett over beløpet. Rentene på innbetalingen vil tilfalle kjøperen. Beløpet avregnes mot restkjøpesummen i forbindelse med overtagelse og innbetaling av kjøpers sluttoppgjør. Utbygger kan komme til å stille forskuddsgaranti etter bustadoppføringsloven § 47 for innbetalingen, og beløpet kan da fritt disponeres av selgeren. Kjøper vil få skriftlig varsel når utbygger velger å stille § 47-garanti for innbetalingen.

Resterende kjøpesum og omkostninger innbetales før overtagelse.

Diverse

Sameiet
Sameiet står fritt til å engasjere forretningsførere. BoligPartner har utarbeidet vedtekter.

I eierseksjonssameier blir kjøper eier av en sameieandel i eiendommen og får enerett til bruk av sin eierseksjon med eget seksjonsnummer i bygget. Kjøper du en eierseksjon i et eierseksjonssameiet, reguleres eierforholdet av lov om eierseksjoner samt vedtekter og husordensregler i sameiet. Vanligvis kan du kjøpe, selge, leie ut og belåne boligen helt fritt. Vedtektene kan inneholde rådighetsbegrensninger.

Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter. Dokumentene vil være tilgjengelig hos prosjektkonsulent. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Vei/Vann/Kloakk

Offentlig vann og avløp.
Privat vei til offentlig vei. Kjøper forplikter seg til pliktig medlemskap i veilag.

Ferdigattest

Utbygger besørger ferdigattest for arbeidet som utføres.
Minimum midlertidig brukstillatelse må foreligge før endelig overtagelse og er utbyggers ansvar.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Trondheim