BOLIG B | Innholdsrik familiebolig | Lekker standard

Håggåveien 41, 7353 BØRSA

Pris

kr 3 995 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 995 000,-
  • Boligtype Tomannsbolig
  • Bruksareal (BRA): 118 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

ProPlan Bygg AS, avdelingskontor Hitra
7244 Hitra
skaun@boligpartner.no
Tlf: 72 86 81 00 / 941 54 000

Fasiliteter

Gjesteparkering, Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Kabel TV, Bredbåndstilknytning, Balansert ventilasjon, Turterreng, Utsikt, Sentralt

Prosjektbeskrivelse

Velkommen til Håggåveien 41! Prosjektert tomannsbolig med attraktiv beliggenhet i Børsa sentrum. Det er gitt rammetillatelse i prosjektet, så her er det oppstart byggearbeider ved to solgte enheter. Flat tomt med meget gode solforhold. Familievennlig boligområde med gangavstand til både barnehage, skoler og fritidsaktiviteter. Boligen har en velutviklet planløsning med 3 soverom i god BoligPartner kvalitet.

Beliggenhet

I umiddelbar nærhet til eiendommen finner du flott turterreng, som åpner for mange fine opplevelser både gjennom sommer- og vinterhalvåret.
Eiendommen ligger i sentrum med de fasiliteter man trenger i hverdagen. Blant annet finnes skoler, barnehager, butikker, restaurant, treningssenter, kommunesenter, apotek, lege og tannlege.

Fra eiendommen er det kun 25 minutter i bil til Trondheim. 13 min. til City Syd og 13 min. til Orkanger. Gode bussforbindelser med bytakst.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Håggåveien 41, 7353 BØRSA

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger