BØRSA - Tiltalende halvparter selges | Stor tomt med meget sentral beliggenhet | 3 SOV | Nøkkelferdig | 1 RESERVERT

Håggåveien 41, 7353 BØRSA

Pris fra

kr 3 995 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 2
  • Bruksareal (BRA) 118 m2
  • Energimerking B
  • Soverom 3

Gå til salgskontor

ProPlan Bygg AS, avdelingskontor Hitra
7244 Hitra
skaun@boligpartner.no
Tlf: 72 86 81 00 / 941 54 000

Fasiliteter

Gjesteparkering, Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Kabel TV, Bredbåndstilknytning, Balansert ventilasjon, Turterreng, Utsikt, Sentralt

Prosjektbeskrivelse

Velkommen til Håggåveien 41! Prosjektert tomannsbolig med attraktiv beliggenhet i Børsa sentrum. Det er gitt rammetillatelse i prosjektet, så her er det oppstart byggearbeider ved to solgte enheter. Flat tomt med meget gode solforhold. Familievennlig boligområde med gangavstand til både barnehage, skoler og fritidsaktiviteter. Boligen har en velutviklet planløsning med 3 soverom i god BoligPartner kvalitet.

Beliggenhet

I umiddelbar nærhet til eiendommen finner du flott turterreng, som åpner for mange fine opplevelser både gjennom sommer- og vinterhalvåret.
Eiendommen ligger i sentrum med de fasiliteter man trenger i hverdagen. Blant annet finnes skoler, barnehager, butikker, restaurant, treningssenter, kommunesenter, apotek, lege og tannlege.

Fra eiendommen er det kun 25 minutter i bil til Trondheim. 13 min. til City Syd og 13 min. til Orkanger. Gode bussforbindelser med bytakst.

Innhold

På hovedplan finnes eget gjestetoalett og vaskerom i tilknytning til hall/vindfang, samt en svært romslig stue- og kjøkkenløsning. Boligen innehar 3 soverom i 2. etasje, med egen luftebalkong hvor den flotte utsikten kan nytes.

Standard

OVERFLATER
I oppholdsrom er det eikeparkett, og ferdig malte overflater på vegg og i himlinger. Overgang mellom vegg og tak blir listet. På bad og vaskerom blir det flislagte gulv med varmekabler.
Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon valgmuligheter på overflater (fargevalg, fliser, parkett).

KJØKKEN
Sigdal og Norema leverer kjøkkeninnredning til våre boliger - du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best.
Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

BAD OG VASKEROM
Bad får baderomsinnredning med servant, hvite fronter og speil med lys. Dusjvegger i rett utførelse og vegghengt WC. Vaskerom gjøres klart med opplegg til vaskemaskin. Eventuelle tilvalg avtales direkte med rørlegger.

ELEKTRISK
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

FASADER
Fasader leveres med grunnet trepanel i henhold til salgstegninger. Maling av utvendig kledning må besørges av kjøper etter overtakelse. Trykkimpregnerte stolper, rekkverk og synlige dragere leveres ubehandlet.

BALKONGER OG TERRASSER
Terrasser/balkonger leveres med impregnerte terrassebord. Rekkverk levers som vist på illustrasjon og salgstegninger.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Håggåveien 41, 7353 BØRSA

Loading map...
Les mer om nabolaget