BØRSA | Nøkkelferdige boliger ved sjøen | 3 soverom | 2 bad | Integrert garasje | KUN 1 BOLIG LEDIG!

Naustmælen 16, 7353 BØRSA

Pris

kr 4 950 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 4 950 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 148 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

ProPlan Bygg AS, avdelingskontor Hitra
7244 Hitra
skaun@boligpartner.no
Tlf: 72 86 81 00 / 941 54 000

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Kabel TV, Fiskemulighet, Offentlig vann/kloakk, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Balansert ventilasjon, Sentralt, Bredbåndstilknytning

Beliggenhet

I umiddelbar nærhet til eiendommen finner du flott turterreng, som åpner for mange fine opplevelser både gjennom sommer- og vinterhalvåret.
Det er kort vei til sentrum med de fasiliteter man trenger i hverdagen. Blant annet finnes skoler, barnehager, butikker, restaurant, treningssenter, kommunesenter, apotek, lege og tannlege. Gode bussforbindelser.

Beskrivelse av boligen

Berga – det perfekte familiehuset! Med sin slanke og smidige bygningskropp har Berga et moderne og stilrent uttrykk. Huset inneholder til sammen tre soverom. Et av soverommene har direkte inngang til bad samt walk-in closet. Selve sjelen i boligen er det sosiale kjøkken- og stueområdet i husets 1. etasje. Herfra er det utgang til en lun og overbygd veranda. Berga har også integrert garasje med direkte adkomst til huset.

Innhold

1. etasje:
Innkjøring til garasje. Direkte inngang fra garasje til bolig. I tilknytning til gang finner du bod/teknisk rom og sportsbod. Egen inngang til hall på dette etasjeplanet. 2 soverom og kombinert bad og vaskerom.

2. etasje:
Åpen løsning mellom stue og kjøkken. Store vinduer mot sjøutsikt. Foreldresoverom med egen inngang til privat bad og walk-in-closet.

Standard

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte fyllingsdører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. Det er døra ”Visjon 1” som leveres. Ytterdør leveres fra Jømna Brug og garasjeport som leddport i hvit utførelse.

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger leveres som MDF hvitmalt

Innvendige vegger:
- Vegger i alle tørre rom leveres med Huntonit-veggpanel,
5-bord kostemalt v-fas, i fargen hvit (S-0502Y).
- Vegger i bod leveres med slett, hvitt våtromspanel, type Legato.
- Vegger i bad leveres med våtromsplater, type Fortissimo 3091 F01 HG White Tile.

Himling i boligrom:
Himling kles med malte trefiberplater, Huntonit Classique, 60x120.

Gulv:
- Pergo Original laminatgulv, Solid Oak 3 strip, på gulv i tørre rom
- Gulv i bad/vask 1. etg. leveres med flis i format 20x20 (fem ulike dekorer å velge mellom)
- Gulv i bad 2. etg. leveres med mørk grå flis i format 60x60, format 10x10 i dusjsone
- Gulv i VF (2,5 m2) leveres med mørk grå flis i format 60x60

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv, åpen montering. Det leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 12 x 58 avrundet.

Trapper:
Innvendig trapp leveres jf. leveransebeskrivelse BoligPartner Moderne. Stryntrappa Fiol fra Hagen AS i hvitt med trinn i eik.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning inkludert som grunnpakke fra Sigdal. Kjøkkentegninger fås ved henvendelse til boligselger. Hvitevarepakke er ikke inkludert.

Bad:
Bad 2. etasje: Baderomsinnredning i hvit høyglans. Bredde 180 cm, speilskap inkl. belysning og to servanter. Rette dusjdører i glass, 90x90 cm. Vegghengt toalett, Geberit Monolit.
Bad 1. etasje: Baderomsinnredning i hvit høyglans. Bredde 120 cm, speilskap inkl. belysning. Rette dusjdører i glass, 90x90 cm. Vegghengt toalett, Geberit Monolit.

Elektrisk:
Elektrikerleveranse er inkludert i følge egen beskrivelse. Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres og monteres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø med riktig fuktbalanse. Det leveres og monteres også sentralstøvsuger.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Dersom mer informasjon rundt prosjektet ønskes,
kan eget prospekt lastes ned.

Beskrivelse (type bolig)

Eneboliger for salg. Det er totalt 3 tomter i prosjektet, samme type bolig bygges på alle tre tomter. 1 bolig er solgt og igangsatt!

Bygningsinformasjon / byggemåte

Ny bolig er ny bolig. Det at ingen har bodd i boligen før deg, gir deg en helt spesiell følelse.
Du trenger ikke å bruke tid eller penger på oppussing på mange år.
Boligen blir bygget etter nyeste tekniske forskrift.
Nye boliger er underlagt strenge krav til varmegjenvinning, noe som medfører energieffektive boliger og lave kostnader til oppvarming.

Kort om eiendommen

Det er totalt tre tomter i prosjektet. Berga bygges på alle tre tomtene. Følgende gnr/bnr inngår som en del av prosjektet:
Tomt 1 - 174/37 - Areal: 868 kvm. Adresse Naustmælen 18 - SOLGT!
Tomt 2 - 174/27 - Areal: 569 kvm. Adresse: Naustmælen 16
Tomt 3 - 174/36 - Areal 642 kvm. Adresse Naustmælen 14 - SOLGT!

Oppvarming

Boligene leveres med stålpipe og vedovn type Jøtul F 136. Varmekabler i hall, gang og alle bad. For nærmere beskrivelse henvises til fullstendig prosjektbeskrivelse som kan fåes ved henvendelse til boligselger.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Naustmælen 16, 7353 BØRSA

Loading map...
Les mer om nabolaget