Luftig stue som gir et beskyttende og lunt uteområde. Konsept V2. Bildet er en illustrasjon som vil avvike fra virkelig miljø og omgivelser. redigert
Tørsetmarka, 6657 RINDAL

Prosjektert V2 hytte på stor flott utsiktstomt, med Trollheimen som panorama

Pris

kr 2 790 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    74 m2
  • Soverom
    2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Tørsetmarka
6657 RINDAL

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Tørsetmarka er et veldig fint utgangspunkt for friluftsmennesket. Her kan skiene spennes på ved hytten og en befinner seg midt i skiterrenget. Området er veldig snøsikkert med sine ca. 400 meter over havet. Rindal er kjent for sin skihistorie og har milevis med oppkjørte løyper for enhver smak. Rindal kan også by på et godt jaktterreng, og fint turterreng for den som bare ønsker å lufte seg sammen med sine nære. Utsikten inn i ville Trollheimen fra stuevinduet, skjemmer ikke trivselen heller, om en ønsker å bare nyte hyttekosen. Fiskemulighetene kan være laks i elva nede i dalen eller ørret fra ferskvann like ved hytten. Skal det kjøpes inn mat, byggevarer eller andre tjenester, så er bare noen minutter unna i bil fra hytten. I Rindal er det kort veg til "alt"- enkelt og greit.

Om boligen

I Tørsetmarka kan hyttedrømmen bli virkelighet. På tomt nummer 25 kan du få ferdig innflyttingsklar hytte av modellen V2 inkludert tomten til kr. 2.790.000,-. Grunnarbeid og betongplate kommer i tillegg til oppgitt pris.

Vi ser på model V2 som et godt alternativ til denne tomten, men passer ikke V2 dine behov eller økonomiske rammer, ser vi gjerne på alternativer og finner den beste løsningen sammen med deg.

Kunne du tenkte deg en annen tomt i Tørsetmarka hytteområde? Ta en titt i hyttekatalogen vår eller på våre nettsider for å finne din drømmehytte. Vi hjelper deg gjerne med å bygge din hytte i Tørsetmar

V2 er en utvidet modell sammenliknet med V1. Det gir et større areal og flere rom som åpner for mange spennende muligheter. Hvordan de skal tas i bruk, er helt opp til deg.

Inngangspartiet til V2 har en romslig garderobe og herfra ledes du inn til rom som både kan bli din sosiale sone og/eller soverom/bod/ TV-stue. Vi har kalt det et flerbruksrom – fordi du tar dette rommet i bruk slik du ønsker det. Det er også arealer til et baderom.

Via trapp kommer du opp til hyttas hems med et areal på 40 kvadratmeter som gir deg en ekstra fleksibilitet i forhold til bruk som oppholdsrom eller kanskje soveplasser til hyttegjester.

Arealer (kvm):
Bruksareal hytte: 74
Tilleggsareal utvendig: 12,1
Totalt bruksareal: 86,1
Bebygd areal (BYA): 87

Innhold

Hytta leveres som oppført hytte på tomt 25, og prisen inkluderer selveiertomt, rørlegger og elektrikerleveranse, byggestrøm kommer i tillegg, samt overflater og utstyr iht. leveransebeskrivelser/romskjema. Det er kalkulert med kjøkken, verdi kr. 44.000,- Vi tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytten optimalt på tomten. Prisen i annonsen inkluderer en tomtekostnad på kr 300.000,-. Grunnarbeider og betongplate kommer i tillegg. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter og komplett økonomisk plan.

Det er benyttet materialer i utvendig vegger og tak som er tenkt minimalt med vedlikehold- malmfuru og royal.

1. etasje:
Stue/kjøkken, vindfang, gang, bad, 3 soverom/flerbruksrom

Hems:
40kvm hemsareal til disposisjon, 1,89 m. takhøyde

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Trondheim