Ro 1 Eksterior Sommer Xr 2020 Original
Dalasetra - Nerskogen, 7393 RENNEBU

Nerskogen - Nøkkelferdig hytte på Dalasetra

Pris

kr 3 190 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    69 m2
  • Soverom
    2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Eksterne lenker:

Dalasetra - Nerskogen
7393 RENNEBU

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Eiendommen ligger fint til med utsikt utover Granasjøen.

Spenn på skiene ved hytteveggen og nyt milevis med preparerte skispor på Nerskogen. Foretrekker du alpinbakken, så er den kun 5 minutter unna i bil.
Med hytte på Nerskogen, så kan den nytes som en helårs-destinasjon, med turer i skisko eller tursko, i kano eller badebukse, muligheter for leie av båt og fiske i Granasjøen. Nerskogen er allsidig.
Nerskogen Landhandel er en flott butikk med restaurant/café, som også er søndagsåpen, og ligger ca. 5 min. unna, like ved skianlegget.

Prisen inkluderer tomt, grunnarbeid og betong. Nøkkelferdig hytte fra BoligPartner.

Om boligen

Hyttemodellen Ro 1 er BoligPartner sin absolutt mest prisgunstige hytte. Dette er en praktisk og oversiktlig modell som passer fint sammen med ønsket om det ekte hyttelivet. Her er det valgt løsninger som sikrer både et prisgunstig sluttprodukt samt en rask og effektiv byggeprosess.

Denne modellen er den minste av de to variantene av hytta Ro. Her får du mye hytte for pengene.

Ro 1 har et bruksareal på 69 kvadratmeter. Ønsker du mer plass, kan du bygge denne hytta med hems. Hemsen vil få et gulvareal på 42 kvadratmeter som sikrer en større fleksibilitet og opptil 10 ekstra sengeplasser.

Ro 1 inneholder en romslig gang med god plass til garderobeskap. Videre har hytta to soverom, og et bad med plass til vaskemaskin. Hytta har en veldig luftig og åpen kjøkken- og stueløsning på over 30 kvadratmeter. Herfra er det direkte utgang til uteplassen utenfor. Hytta har også bod for praktisk oppbevaring av for eksempel turutstyr.

Standard

Ta kontakt med hyttekonsulent for spesifisert leveransebeskrivelse, det er mulig med individuelle tilpasninger.

Tomt:
Det er i denne annonse tatt utgangspunkt i tomt nr 82.

Kjøp av tomt skjer gjennom Quartett Fritid AS

Parkering

På egen tomt

Adkomst

Fra Oppdal sentrum følg Rv70 ca. 7 kilometer til Vognill. Ta av til høyre og følg Nerskogvegen (Fv 512) ca. 21 kilometer. Sving opp til høyre ved skilt Dalasetra hyttefelt, følg skilting opp i feltet.

Fra Berkåk: Følg Fv 700 vestover fra Berkåk sentrum. Følg skilting mot Nerskogen. Kjør forbi Granasjøen, ta til venstre ved skilt merket Dalasetra hyttefelt og følg skilting opp i feltet.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Trondheim