Illustrasjon: Konsept V2. Bildet er en illustrasjon som vil avvike fra virkelig miljø og omgivelser.
Dalasetra - Nerskogen, 7393 RENNEBU

Nerskogen - Hytte i malmfuru med spennende muligheter

Pris

kr 4 190 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    74 m2
  • Soverom
    2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Dalasetra - Nerskogen
7393 RENNEBU

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Dalasetra hyttefelt ligger flott plassert med utsikt over Trollheimen og Granasjøen. Det er kort vei til Nerskogen skisenter med skiheis og aktivitetsområde.
Prisen på kr 3.990.000,- inkluderer tomt kr 850.000,- grunnarbeid og betong samt komplett hytteleveranse fra BoligPartner.

Om boligen

V2 er en utvidet modell sammenliknet med V1. Det gir et større areal og flere rom som åpner for mange spennende muligheter. Hvordan de skal tas i bruk, er helt opp til deg.

Inngangspartiet til V2 har en romslig garderobe og herfra ledes du inn til rom som både kan bli din sosiale sone og/eller soverom/bod/ TV-stue. Vi har kalt det et flerbruksrom – fordi du tar dette rommet i bruk slik du ønsker det. Det er også arealer til et baderom.

Via trapp kommer du opp til hyttas hems med et areal på 40 kvadratmeter som gir deg en ekstra fleksibilitet i forhold til bruk som oppholdsrom eller kanskje soveplasser til hyttegjester.

Standard

Ta kontakt med hyttekonsulent for spesifisert leveransebeskrivelse, det er mulig med individuelle tilpasninger.

Tomt:
Det er i denne annonse tatt utgangspunkt i tomt nr 82.

Kjøp av tomt skjer gjennom Quartett Fritid AS

Tomteprisen er kr. 850 000,-

Parkering

På egen tomt

Antall parkeringer

2

Adkomst

Fra Oppdal sentrum følg Rv70 ca. 7 kilometer til Vognill. Ta av til høyre og følg Nerskogvegen (Fv 512) ca. 21 kilometer. Sving opp til høyre ved skilt Dalasetra hyttefelt, følg skilting opp i feltet.

Fra Berkåk: Følg Fv 700 vestover fra Berkåk sentrum. Følg skilting mot Nerskogen. Kjør forbi Granasjøen, ta til venstre ved skilt merket Dalasetra hyttefelt og følg skilting opp i feltet.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Trondheim