Storstuggu på Røros - gangavstand til Sentrum.

Corneliusveien 30, 7374 RØROS

Pris

Solgt

Neste visning

Solgt

  • Pris kr 4 290 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 148 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 5

Gå til salgskontor

BF Bygg Alvdal
2560 Alvdal
gunnar@bf-bygg.no
Tlf: 62 48 75 40

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Barnevennlig, Kabel TV, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Sentralt

Beliggenhet

Fantastisk beliggenhet i vakker natur med kort gangavstand til Røros. På Røros finnes det mange spor av gruvedrift, kultur i hele sin bredde, et rikholdig jordbruk og allsidig industri. Den vakre naturen med elver, innsjøer, vidder og fjell inbyr til utforskning, fjellturer, jakt, fiske og en rekke andre friluftsaktiviteter.

Forollhogna og Femundsmarka nasjonalparker danner rammen rundt et av Norges mest spennende natur- og kulturhistoriske områder. Rørosregionen er kanskje et av landets fremste produsenter av lokalprodusertmat mat noe som mann kan ta glede av på ulike måter.

Beskrivelse av boligen

Storstuggu er en storslagen drømmehytte tilpasset flate tomter med et totalt bruksareal på 148 kvadratmeter, fem til seks soverom og inntil 10 sengeplasser. I tillegg til soverom, inneholder Storstuggu entré, bad/vaskerom, gang, tv-stue, og en åpen stue- og kjøkkenløsning med store vindusflater og utgang til solveggen via terrassedøren.
Hytta har også fire innvendige boder, og to av dem kan enkelt innredes som badstue og et ekstra bad dersom det er ønskelig. Det er stue og kjøkkenløsningen som har gitt Storstuggu navnet sitt – for hytta har en storstue av de sjeldne! På 61,9 kvadratmeter samles gode venner til peiskos og lange måltider.

Leveransebeskrivelse

Nøkkelferdig hytte!
Prisen i annonsen er for planlagt hytte av typen Storstuggu fra Boligpartner og inkluderer tomt (600 000,-), graving (est. 130 000) og grunnmur i tillegg til ferdig oppsatt hytte. Offentlige avgifter og gebyrer kommer i tillegg. Det tas forbehold om fjell eller andre uforutsette ting i grunnen som kan gi økte byggekostnader. Det tas vanlig forbehold om prisjustering og feil i annonsen. Igangsetting kan skje etter avtale med kjøper og godkjenning av byggesøknad.

Corneliusveien 30, 7374 RØROS

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BF Bygg Alvdal