Storstuggu på Røros - gangavstand til Sentrum.

Corneliusveien 30, 7374 RØROS

Pris

Solgt

Neste visning

Solgt

  • Pris kr 4 290 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 148 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 5

Gå til salgskontor

BF Bygg Alvdal
2560 Alvdal
gunnar@bf-bygg.no
Tlf: 62 48 75 40

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Barnevennlig, Kabel TV, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Sentralt

Beliggenhet

Fantastisk beliggenhet i vakker natur med kort gangavstand til Røros. På Røros finnes det mange spor av gruvedrift, kultur i hele sin bredde, et rikholdig jordbruk og allsidig industri. Den vakre naturen med elver, innsjøer, vidder og fjell inbyr til utforskning, fjellturer, jakt, fiske og en rekke andre friluftsaktiviteter.

Forollhogna og Femundsmarka nasjonalparker danner rammen rundt et av Norges mest spennende natur- og kulturhistoriske områder. Rørosregionen er kanskje et av landets fremste produsenter av lokalprodusertmat mat noe som mann kan ta glede av på ulike måter.

Beskrivelse av boligen

Storstuggu er en storslagen drømmehytte tilpasset flate tomter med et totalt bruksareal på 148 kvadratmeter, fem til seks soverom og inntil 10 sengeplasser. I tillegg til soverom, inneholder Storstuggu entré, bad/vaskerom, gang, tv-stue, og en åpen stue- og kjøkkenløsning med store vindusflater og utgang til solveggen via terrassedøren.
Hytta har også fire innvendige boder, og to av dem kan enkelt innredes som badstue og et ekstra bad dersom det er ønskelig. Det er stue og kjøkkenløsningen som har gitt Storstuggu navnet sitt – for hytta har en storstue av de sjeldne! På 61,9 kvadratmeter samles gode venner til peiskos og lange måltider.

Standard

Leveransebeskrivelse

Dører:
Ytterdøren er spesialdesignet for Karakter-serien. Karm har samme farge som dørblad, mens utforinger leveres i MDF hvitmalt. Utvendig bod leveres med isolert dør og karm i samme farge som hoveddør, karm med tetningslister, låskasse, sylinder og håndtak. Innerdører leveres med karm, foring, hardvedterskel, låskasse og dørvridere. Hvite dørblad med 3 speil, hvitmalt karm og utforinger i MDF.
Terrassedør leveres med karm og utforing, dørblad, 3-lag energispareglass med argon og varmkantspacer og espagnolettlås. Dørblad, karm og utforinger i MDF hvitmalt.

Vindu:
I våre hytter leverer vi 3-lags energispareglass med argongass og varmkantspacer. Vinduene leveres med spalteventil i toppkarm som standard. Karm, ramme og utforinger i MDF leveres hvitmalt.

Vegger / tak:
Ubehandlet faspanel 12x120 som himlingskledning i boligrom.
Innvendig kles vegger med ubehandlet slettpanel. Hvite baderomsplater, type Fortissimo 3091 på vegger bad.
Sportsbod kles med OSB på vegger og i himling.

Gulv:
3 stavs eikeparkett, Tarkett Access Eik Robust
Gulvfliser, Zeus Grafito 30 x 60 i entre.
Baderomsgulv, Kinetic grey flis, 20 x 20 på bad.
Sportsbod leveres med støpt betongplate.

Listverk:
Til alle boligrom leveres ferdigmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Trapp, spiler, håndrekke, vanger og trinn leveres i lakkert furu. Hvis ønskelig kan dette fås fabrikkmalt som tilvalg. Andre treslag i trinn kan også fås som tilvalg. Hemsstige leveres også i lakkert furu, men kan også fås fabrikkmalt som tilvalg.

Bad:
På baderom, leveres bl.a. veggbatteri med termostat og dusjutstyr, dusjvegger, servant, blandebatteri, gulvmontert toalett, kran for vaskemaskin.

Kjøkken:
Innredingspakke på 80 000,- er inkludert i leveransen (fra våre standardleverandører), dette er en pakke du står fritt til å trekke ut. Norema og Sigdal er våre standardleverandører av kjøkkeninnredning. Montering er inkludert.

Utvending / Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming / Tilvalg

Elektrisk:
Elektrisk anlegg leveres i henhold til NEK-400:2014

Ventilasjon:
Det leveres mekanisk avtrekk fra badet. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Oppvarming:
Peisovn Dovre Sonata glassplate og svartlakkert stålpipe. Varmekabler på stue, kjøkken, entre og bad.

Isolasjon:
Yttervegger i boligrom er bygget opp av 148 mm bindingsverk + 48 mm liggende påforing. På yttersiden monteres vindtette plater, samt utlekting og utvendig kledning iht. tegning. Hjørner og overganger sikres med pappremser eller tilsvarende for å oppnå ekstra vindtetting. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 150 mm + 50 mm mineraull og det monteres inntrukket diffusjonssperre. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet.

Utvendig:
Grunnet transparent utvendig kledning. Dobbelfalset liggende 19 x 148.
Omramming og detaljer leveres med grunning. Taket tekkes med tre i shingel

Tomt / Kjøpsbetingelser / Omkostninger / Generelle forhold

Tomt:
Det er i denne annonse tatt utgangspunkt i tomt i Håneset hyttefelt, Corneliusveien 30. Tomten har en verdi på 600 000,- + omk..
Tomtene er selveiertomter. Kjøp av tomt skjer direkte med grunneier før arbeid på tomt igangsettes. Tomtepris, opparbeidelse av tomt og grunnmur er medregnet i oppgitt salgspris. Det tas forbehold om tillegg for uforutette ting i grunnen.

Kjøpsbetingelser:
Hytta selges til etter først til mølla-prinsippet. Kjøpekontrakt inngås i henhold til Bustadoppføringslovens bestemmelser. Kopi av kjøpekontrakt med vedlegg kan fås ved henvendelse til hytteselger. Ta kontakt med salgskontoret for ytterligere informasjon og avtale tomtevisning om ønskelig (Henrik Moen, tlf 90 27 37 92).

Omkostninger:
I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale offentlige gebyrer i forbindelse med tinglysing. 2,5 % dokumentavgift beregnet av tomteverdien, gebyr for tinglysning av skjøte, evt. gebyr for tinglysning av pant og sluttattest. Det tas forbehold om endringer av avgifter og at leveransen får inn under gjeldene reguleringsbestemmelser.

Generelle forhold:
Beskrivelsen gir en orientering om byggeprosjektet. Vi gjør oppmerksom på at utbygger forbeholder seg retten til å foreta mindre endringer/ justeringer som er nødvendig eller hensiktsmessige. Oppgitte tegninger er kun illustrasjoner; stiplede løsninger, og møbler leveres ikke. Dersom det er avvik mellom tegninger og beskrivelser eller på internettside og leveransebeskrivelsen, er det den endelige leveransebeskrivelsen i kontrakten som gjelder. Leveransebeskrivelse og tegninger i målestokk 1:100 kan fås ved henvendelse hytteselger. Utearealene kan bli ferdigstilt etter overlevering av hytta. Det presiseres at alle bilder av hytta i prospektet er illustrasjonsfoto og kan vise elementer som avviker fra faktisk leveranse.

Leveransebeskrivelse

Nøkkelferdig hytte!
Prisen i annonsen er for planlagt hytte av typen Storstuggu fra Boligpartner og inkluderer tomt (600 000,-), graving (est. 130 000) og grunnmur i tillegg til ferdig oppsatt hytte. Offentlige avgifter og gebyrer kommer i tillegg. Det tas forbehold om fjell eller andre uforutsette ting i grunnen som kan gi økte byggekostnader. Det tas vanlig forbehold om prisjustering og feil i annonsen. Igangsetting kan skje etter avtale med kjøper og godkjenning av byggesøknad.

Corneliusveien 30, 7374 RØROS

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BF Bygg Alvdal