Premiehytta i Farmen, nydelig familiehytte prosjektert på Røros/Bukkvollan

Røros/Bukkvollan, 7372 GLÅMOS

Pris

kr 2 860 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 2 860 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 71 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking C

Gå til salgskontor

BF Bygg Alvdal
2560 Alvdal
gunnar@bf-bygg.no
Tlf: 62 48 75 40

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Fiskemulighet, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Bilvei frem, Innlagt strøm, Innlagt vann

Beliggenhet

Hytta er planlagt bygget på Bukkvollan Nordvestre Hyttefelt bare 17 kilometer fra Røros sentrum. Terrenget er lett skrånende, noe som gjør at tomtene oppleves som skjermet fra hverandre og hindrer sjenerende innsyn. Området ligger sørvendt og har gode solforhold. Bukkvollan ligger naturskjønt til med flotte turmuligheter rett utenfor hytteveggen året rundt. Det er for eksempel ca. 5 km å gå til Storwartz og de gamle gruvene på Røros i lett terreng. Dette området brukes også til kiting på vinteren. Det er fint å sykle over fjellet til Røros eller på de mange veiene med lite biltrafikk. Aursunden er i umiddelbar nærhet med muligheter for bruk av båt og fisking. På høsten kan man plukke multer.

Rett ved hyttefeltet er det milevis med oppkjørte skiløyper i variert terreng som passer for alle. Alpintilbud for barn finner du i Røros sentrum. Hvis du vil ha større utfordringer er det ikke langt til populære Røros Alpinsenter på Os eller Funäsdalen i Sverige. I Røros sentrum finner du det meste av butikker, trivelige kafèer og et yrende folkeliv. Her er det også et rikt kulturliv som tilbyr kino, teater og konserter. Rørosregionen har mye å by på uansett årstid!

Beskrivelse av boligen

Midthø har et bruksareal på 78 kvadratmeter og passer godt inn på mindre tomter.

Hytta rommer tre soverom, bad og en romslig inngangshall. I tillegg har Midthø en praktisk hems
med ekstra sengeplasser slik at du enkelt kan invitere med deg familie og venner på hyttetur.

Takhøyden på nesten fem meter og mange, store vindusflater, skaper en lys og luftig følelse i det herlige kjøkken- og stueområdet i Midthø. Dette er den sosiale sona i denne tradisjonelle hytta, som har en meget smart og praktisk planløsning. Fra kjøkkenet er det også en direkte utgang til overbygget uteplass. Helt perfekt!

Dette er en flott familiehytte med plass til alt du trenger av ski, sykler og annet utstyr. Her får du egen sportsbod og fra inngangshallen er det dør direkte til en innvendig bod med god lagringsplass.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Ytterdøren er spesialdesignet til de ulike hytteseriene som leveres med hver sin farge som standard. Karm har samme farge som dørblad, mens utforinger leveres i ubehandlet laminert furu. Ved levering av bod, leveres isolert dør og karm med samme farge som hoveddør, karm med tetningslister, låskasse, sylinder og håndtak. Terassedører leveres med 2-lags superenergiglass med argongass og espagnolettlås og dørblad, karm og utforinger er i hvitmalt MDF. Innvendige dører leveres i ubehandlet dørblad med 3 speil og med ubehandlet karm, utforinger, hardvedterskel, låskasse og dørvridere.

Vindu:
I våre hytter leverer vi 3-lags superenergiglass med argongass. Vinduene leveres med spalteventil i toppkarm som standard. Karm, ramme og utforinger i MDF leveres hvitmalt.

Vegger / tak og himling:
Som standard leveres utvendig kledningen med grunning.Paneltypen som benyttes varierer i de ulike hytteseriene. 1:100-tegninger og leveransebeskrivelse gir mer nøyaktig info om de ulike paneltypene. Standard taktekking er pappshingel av typen Valdres eller tilsvarende. Annen type taktekking som tretak eller torvtak leveres som tilvalg.

Gulv:
Eikeparkett av god kvalitet i alle tørre rom. Fliser med varmekabler på bad og i entre.

Listverk:
Utvendig leveres listene med transparent grunning i henhold til fasadetegningene. Innvendig leveres tak-, gulv, dør- og vinduslister i hvitmalt furu. Utvendig og innvendig belistning utføres etter egne detaljer iht. boligens signatur. Som sidelister på vinduer, dører monteres profilert omramming og hjørner monteres justert kledning, transparent grunnet. Som vannbrett under og over vinduer og dører monteres trykkimpregnerte ubehandlede bord.

Kjøkken / Bad / Vaskerom

Kjøkken:
Kjøkken leveres ferdig montert fra Norema. På kjøkken leveres ettgreps kjøkkenbatteri med svingbar kran og separat kobling for oppvaskmaskin. Under oppvaskmaskin og kjøkkenbenk monteres automatisk lekkasjestopp, tilkobling av benkebeslagog ev utstyr i henhold til plantegning i målestokk 1:100.

Bad:
På baderom, leveres bl.a. veggbatteri med termostat og dusjutstyr, servant, blandebatteri, gulvmontert toalett, 120 liter varmtvannsbereder (i kjøkkenbenken) og kran for vaskemaskin.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Elektrisk:
Installasjon utføres av registrert installatør som sørger for fagmessig utførelse. Antall punkt leveres iht. NEK 400 2010.

Ventilasjon:
Det leveres mekanisk avtrekk fra bad, WC og vaskerom. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Oppvarming:
Vedfyring og elektriske varmekabler på bad og entre.

Isolasjon:
Yttervegger i boligrom er bygget opp av 198 mm bindingsverk. På yttersiden monteres vindtette plater, samt utlekting og utvendig kledning iht. tegning. Hjørner og overganger sikres med pappremser eller tilsvarende for å oppnå ekstra vindtetting. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull og det monteres diffusjonssperre. Innvendig kles veggene med liggende panel. Grunnet transparent utvendig kledning iht. tegning 1:100. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Adkomst

Fra Støren: kjør RV30 i retning Røros i 95km. Ta til venstre, skiltet Glåmos. Følg denne veien forbi Kuråsen Kraftstasjon. Etter ca. 200 - 300 meter kommer avkjøring til høyre mot Vika. Kjør over brua og følg veien. Hold til høyre i kryss skiltet mot Bukkvollan. Ca. 2,9km fra krysset er du ved Bukkvollan Norvestre Hyttefelt på venstre side (etter Pliktfogdvollen hyttefelt). Kjør inn ved postkassestativet merket Bukkvollan NV og ta til venstre. Etter 300m deler veien seg og du tar av til høyre og kjører inn i tomtefeltet ( etter at du har passert et pumpehus).

Fra Røros: ta fv 31 mot Brekken og kjør ca. 12 km. Her tar man til venstre mot Olavsgruva og følger veien ca. 5,5km til man er ved postkassestativet merket Bukkvollan NV.

Det legges opp til biloppstillingsplass på egen tomt.

Røros/Bukkvollan, 7372 GLÅMOS

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BF Bygg Alvdal