Premiehytta i Farmen, nydelig familiehytte prosjektert på Røros/Bukkvollan

Røros/Bukkvollan, 7372 GLÅMOS

Pris

kr 2 860 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 2 860 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 71 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking C

Gå til salgskontor

BF Bygg Alvdal
2560 Alvdal
gunnar@bf-bygg.no
Tlf: 62 48 75 40

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Fiskemulighet, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Bilvei frem, Innlagt strøm, Innlagt vann

Beliggenhet

Hytta er planlagt bygget på Bukkvollan Nordvestre Hyttefelt bare 17 kilometer fra Røros sentrum. Terrenget er lett skrånende, noe som gjør at tomtene oppleves som skjermet fra hverandre og hindrer sjenerende innsyn. Området ligger sørvendt og har gode solforhold. Bukkvollan ligger naturskjønt til med flotte turmuligheter rett utenfor hytteveggen året rundt. Det er for eksempel ca. 5 km å gå til Storwartz og de gamle gruvene på Røros i lett terreng. Dette området brukes også til kiting på vinteren. Det er fint å sykle over fjellet til Røros eller på de mange veiene med lite biltrafikk. Aursunden er i umiddelbar nærhet med muligheter for bruk av båt og fisking. På høsten kan man plukke multer.

Rett ved hyttefeltet er det milevis med oppkjørte skiløyper i variert terreng som passer for alle. Alpintilbud for barn finner du i Røros sentrum. Hvis du vil ha større utfordringer er det ikke langt til populære Røros Alpinsenter på Os eller Funäsdalen i Sverige. I Røros sentrum finner du det meste av butikker, trivelige kafèer og et yrende folkeliv. Her er det også et rikt kulturliv som tilbyr kino, teater og konserter. Rørosregionen har mye å by på uansett årstid!

Beskrivelse av boligen

Midthø har et bruksareal på 78 kvadratmeter og passer godt inn på mindre tomter.

Hytta rommer tre soverom, bad og en romslig inngangshall. I tillegg har Midthø en praktisk hems
med ekstra sengeplasser slik at du enkelt kan invitere med deg familie og venner på hyttetur.

Takhøyden på nesten fem meter og mange, store vindusflater, skaper en lys og luftig følelse i det herlige kjøkken- og stueområdet i Midthø. Dette er den sosiale sona i denne tradisjonelle hytta, som har en meget smart og praktisk planløsning. Fra kjøkkenet er det også en direkte utgang til overbygget uteplass. Helt perfekt!

Dette er en flott familiehytte med plass til alt du trenger av ski, sykler og annet utstyr. Her får du egen sportsbod og fra inngangshallen er det dør direkte til en innvendig bod med god lagringsplass.

Adkomst

Fra Støren: kjør RV30 i retning Røros i 95km. Ta til venstre, skiltet Glåmos. Følg denne veien forbi Kuråsen Kraftstasjon. Etter ca. 200 - 300 meter kommer avkjøring til høyre mot Vika. Kjør over brua og følg veien. Hold til høyre i kryss skiltet mot Bukkvollan. Ca. 2,9km fra krysset er du ved Bukkvollan Norvestre Hyttefelt på venstre side (etter Pliktfogdvollen hyttefelt). Kjør inn ved postkassestativet merket Bukkvollan NV og ta til venstre. Etter 300m deler veien seg og du tar av til høyre og kjører inn i tomtefeltet ( etter at du har passert et pumpehus).

Fra Røros: ta fv 31 mot Brekken og kjør ca. 12 km. Her tar man til venstre mot Olavsgruva og følger veien ca. 5,5km til man er ved postkassestativet merket Bukkvollan NV.

Det legges opp til biloppstillingsplass på egen tomt.

Røros/Bukkvollan, 7372 GLÅMOS

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BF Bygg Alvdal