Illustrasjon av hytten
åremssanden hyttefelt, 7316 LENSVIK

I sjøhytta Flø får du to soverom samt fleksibel hemsløsning, kun 1 time fra Trondheim

Pris

kr 2 790 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    84 m2
  • Soverom
    2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

åremssanden hyttefelt
7316 LENSVIK

Loading map...

Om boligen

TV-personlighet og interiørdesigner Halvor Bakke har lenge hatt en drøm om å skape sin egen hytte. Sammen med BoligPartner har denne drømmen gått i oppfyllelse. Nå kan du bygge Halvor Bakke sin drømmehytte her på Aaremssanden. I utviklingen av denne hytta har Halvor Bakke brukt all sin erfaring fra oppussing av nesten 60 hytter og skapt løsninger som han vet fungerer. Inspirasjonen har han hentet fra utenlandsreiser. Ved å kombinere dette med gammel norsk byggeskikk har han sammen med BoligPartner klart å skape noe nytt og unikt.

Inviter lukten av saltvann, sommerblomster og varme svaberg med deg helt inn i hytta ved å åpne de to store skyvedørene i stua slik at inne blir ute og ute blir inne.

Uteplassen utenfor er overbygd og strekker seg rundt hele hyttehjørnet. Helt perfekt for norske sommerdager ved sjøen. Gled deg til å kunne sitte her ute på kveldene – kjenne på varmen fra utepeisen og lytte til lydene av bølgeskvulp som stryker seg inntil svabergene.

Inngangspartiet til hytta har fått en romantisk sval. Her inne er det plass til en hyggelig benk slik at du kan sitte i ly for regn og vind eller finne skyggen på de varme sommerdagene.

I sjøhytta Flø får du to soverom samt en fleksibel og praktisk hemsløsning. Hytta har et bad og romslig sportsbod. I det koselige kjøkken- og stueområdet er det åpen himling, som sikrer en svært luftig følelse her inne i hyttas hjerte. Hytta har flere store vindusflater som både slipper masse herlig dagslys inn og som samtidig sikrer utsynet til landskapet utenfor. Flere av vinduene er tofløya og strekker seg helt ned til gulvet. Det gjør at du kan slå de opp som dører. Tenk så deilig å kunne åpne soveromsvinduet slik, la de fjærlette gardinene blafre i vinden mens du selv nyter morgenkaffen på sengekanten. Vi kaller det ekte hyttelykke.

Arealer (kvm):
Hovedplan: 79,6
Sportsbod: 4,3
Tilleggsareal utvendig: 30,0
Bruksareal hytte: 84
Totalt bruksareal: 114
Bebygd areal (BYA): 130,0

Innhold

1. etasje:
gang, stue/kjøkken, bod, 2 soverom, bad/vask

2. etasje:
Hems

Hytten leveres som- ferdig oppført hytte, på tomt 8.
Overflater og utstyr i hht. leveransebeskrivelser/romskjema.
Vi tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytten optimalt på tomten.

Prisen i annonsen inkluderer en tomtekostnad på kr 300.000,- Grunnarbeid, betongplate og byggestrøm kommer i tillegg.
Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter og komplett økonomisk plan.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Spesialdesignet dør og karm i standard farge med hardved terskel, låskasse og sylinder forkrommet matt ihht fasadetegninger. Farge på MDF utforinger hvit. Boddør PT303 i standard farger tilsvarende hoveddør. inkl vrider. Balkong- og terrassedører med karm leveres fabrikkmalt hvit med 2-lags glass, låseklapp. MDF-foringer fabrikkmalt hvit. Skyvedører har utenpåliggende sprosser i hvitlakkert aluminium. Innerdører hvite slett speil, karm og hardvedterskel og hvite MDF foringer. Vridere.

Vinduer:
Vinduer med 2-lags energiglass, spalteventil på alle vinduer, untatt skråvinduer. Vinduer, karmer og MDF utforinger i hvit. Utenpåliggende sprosserammer i tre.

Vegger/tak/himling:
Himling leveres faspanel, beiset furu, 14x120 mm natursortering. Innervegger/innvendige overflater leveres med synlige spikerhoder og ubehandlet kappender. Liggende furupanel beiset 14x120 mm slettpanel, natursortering. Baderom, bad/vaskerom leveres med våtromsplate klargjort for membran og fliser. Klaffventiler 15x15. Isolert inspeksjonsluke grunnet hvit med ubehandlet karm.

Tak:
Dobbeltkrummet ru betongtakstein sort. Plannja modern tekking iht til tegning. Himling ved åpne arealer og gesims utvendig kles med 19mm rektangulær spaltepanel fabrikkgrunnet. Snøfanger og stigetrinn der takvinkel og taktekkingsmateriale gjør dette påkrevd.

Trapp:
Trapp med spiler, håndrekke, vanger og trinn i fabrikklakkert furu (klar). Gelender (fra vegg til trapp) furu lakkert firkantspiler glatte 30x30mm.

Balkong/platting på mark:
Bjelker og terrassegulv til platting på mark under takoverbygg i trykkimpregnert materialer (ubehandlet).

Listverk leveres med synlige spikerhoder og ubehandlet kappender:
Utvendig belistning i hht hyttens signaturbeskrivelse. Taklist 21x45mm avrundet i hvit utførelse. Gulv-, dør- og vinduslist 15x58 mm avrundet i hvit utførelse. Terskellister til innvendige dører i lakkert eik. Søyler leveres i hht signaturbeskrivelse, i impregnert ubehandlet virke. Skodder iht fasadetegninger i beiset utførelse.

Takrenner/beslag:
Takrenner, rennekroker, nedløpsrør, holdere for nedløpsrør, utkaster leveres i svart lakkert står. Takfotbeslag er plastbelagt stål, farge sort. (Plastisol). Beslag ved ark, oppløft, grad etc. leveres i samme utførelse og farge som øvrige beslag.

Gulv:
3-stavs eikeparkett av god kvalitet.

Kjøkken:
Kvalitetskjøkken fra Sigdal. Ta kontakt med hytteselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

Bad:
På baderom, leveres bl.a. veggbatteri med termostat og dusjutstyr, servant, blandebatteri, gulvmontert toalett, 120 liter varmtvannsbereder (i kjøkkenbenken) og kran for vaskemaskin. Flis og varmekabler på gulv. Baderomsplater på vegg. Baderomsinnredning Hilde 60cm m/ speil.

Elektrisk:
Installasjon utføres av registrert installatør som sørger for fagmessig utførelse. Antall punkt leveres iht. NEK 400 2010.

Ventilasjon:
Det leveres mekanisk avtrekk fra bad, WC og vaskerom. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Tilvalg/endringer:
Dersom kjøperne ønsker annen innvendig standard, eller andre løsninger så ta kontakt med oss slik at vi kan oppgi pris på ønsket leveranse.

Tomt:
Det er i denne annonse tatt utgangspunkt i tomt nr. 8 på 1100 kvm.

Tomteprisen er kr. 300.000,-

Tomtene er selveiertomter. Eget gnr og bnr tildeles ved fradeling.

Kjøpsbetingelser:
Kjøp av tomt forutsetter leveranse av hytte fra BoligPartner AS. Bestill vår hyttekatalog på http://www.boligpartner.no/hytter/

Hytta selges til fast pris etter først til mølla-prinsippet. Kjøpekontrakt inngås i henhold til Bustadoppføringslovens bestemmelser. Kopi av kjøpekontrakt med vedlegg kan fås ved henvendelse til hytteselger.
Ta kontakt med salgskontoret for ytterligere informasjon og avtale tomtevisning om ønskelig.

Prisen gjelder nøkkelferdig leveranse av hytta, og forutsetter delinnbetalinger underveis i byggeperioden.


Generelle forhold:
Beskrivelsen gir en orientering om byggeprosjektet. Vi gjør oppmerksom på at utbygger forbeholder seg retten til å foreta mindre endringer/ justeringer som er nødvendig eller hensiktsmessige. Oppgitte tegninger er kun illustrasjoner; stiplede løsninger, og møbler leveres ikke. Dersom det er avvik mellom tegninger og beskrivelser eller på internettside og leveransebeskrivelsen, er det den endelige leveransebeskrivelsen i kontrakten som gjelder. Leveransebeskrivelse og tegninger i målestokk 1:100 kan fås ved henvendelse hytteselger. Utearealene kan bli ferdigstilt etter overlevering av hytta. Det presiseres at alle bilder av hytta i prospektet er illustrasjonsfoto og kan vise elementer som avviker fra faktisk leveranse.

Sikkerhet/garantier:
Kjøpet følger bustadoppføringslova som bl.a. stiller krav om at utbygger skal stille bankgarantier for oppfyllelse av kontraktens forpliktelser.
Garanti ihht bustadoppføringslovas (§12) inneholder bestemmelser hvor selger stiller garanti på 3% av kjøpesummen fra kontraktsinngåelse og frem til overtakelse, deretter økes garantibeløpet til 5% og gjelder i 5 år etter overtakelsen.
Midlertidig brukstillatelse blir utstedt før overtakelse. Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noe tid etter innflytting før ferdigattest er utstedt.

Forbehold:
Vi tar forbehold om feil i tekst eller i prisgrunnlag i annonsen. Vi tar forbehold om offentlig godkjenning.

Fremdrift:
Ny prosjektert hytte. Oppstart avhenger av salg. Ta kontakt med vår hytteselger for mer informasjon.

Beliggenhet

Hytten ligger i Agdenes kommune ca. 7 minutters kjøring fra Lensvik, ca. 30 minutter fra Orkanger og ca. 1 times kjøring fra Trondheim.
I Lensvik sentrum har man dagligvarebutikk, byggmix, legesenter, bilverksted og spisesteder.

Tomten har en flott beliggenhet ved Åremsvatnet og Trondheimsfjorden. Terrenget er noe skrånet som gir en spektakuler utsikt. I nærområdet er det gode tur- og fiskemuligheter på sjøen og til fjells året rundt. Flott tur- og bærterreng der man kan velge om man vil legge dagsturen til fjellet eller skogen. Gode jaktmuligheter på skogsfugl, rype og storvilt.

Antall parkeringer

2

Adkomst

Fra Trondheim kjører du mot Orkanger på E39 til du kommer til rundkjøringen på Baardshaug, ta av til venstre mot Agdenes. Følg Rv 710 til Lensvik, når du kommer til Lensvik fortsetter du videre på RV 710 ca 10 minutter. Du kommer da til et stort skilt ("49 utsiktstomter") som er montert på en rød garasje som ligger på venstre side. Etter 300 meter tar du av til venstre, følg skiltingen til Aaremsanden 2.

Fra Orkanger: Kjør Rv710 mot Agdenes. Passer Lensvik sentrum og fortsett ca. 9 km. Ta avkjørsel til venstre merket "Aarem hyttefelt". Ta deretter fjerde avkjøring til venstre, ta deretter første avkjøring til høyre. Tomt ligger da på høyre side av vegen.

Nærmere angivelse av tomten kan fås ved henvendelse til hytteselger, Lorentz Strand.

Parkering på egen tomt.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Oppvarming

Peisovn med stålpipe. Varmekabler på bad.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Trondheim