Vinter 2
Stavåvegen , 7340 OPPDAL

2.byggetrinn. Store tomter rett ved skiløype og 10 minutter unna alpinbakken. Ca 1 t 15 min kjøretur fra Trondheim

Pris

kr 790 000,-

  • Boligtype
    Fritidstomt
  • Tomteareal
    1000 m2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Stavåvegen
7340 OPPDAL

Loading map...

Kort om eiendommen

Eiendommen ligger i Stavåløkkja, på en stor og solrik tomt ved inngangen til populære Grytdalen, med utsikt til Kinnpiken, Dovreplattået og Allmannberget. Under to timer kjøretur fra Trondheim.

Spenn på skiene ved tomten og nyt milevis med preparerte skispor innover i Grytdalen. Foretrekker du alpinbakken, så er den kun 10 minutter unna i bil.
Oppdal sentrum som også ligger få minutter unna hytten, kan by på butikker, servicetilbud og kulturelle innslag. Med hytte i Stavåløkkja, så kan den nytes som en helårs-destinasjon, med turer i skisko eller tursko, i kano eller badebukse, på kafe eller i gondol, på moskussafari eller kunstutstilling, fiske eller jakt osv, osv. Oppdal er allsidig.

www.oppdal.com

Om tomta

Følgende tomter er tilgjengelige
tomt nr H1 kr 790.000,-
tomt nr H2 kr 790.000,-
tomt nr H3 kr 790.000,-
tomt nr H68 kr 950.000,-
tomt nr H69 kr SOLGT!
tomt nr H70 kr SOLGT!
tomt nr H71 kr SOLGT!
tomt nr H72 kr SOLGT!
tomt nr H73 kr SOLGT!
tomt nr H74 kr SOLGT!
Tomtene selges av Quartett Fritid AS, men formidles av BoligPartner.
Tomtene må bebygges med valgfri hytte fra BoligPartner. Se Boligpartner.no og bestill vår hyttekatalog for å se våre flotte modeller. Enten du ønsker en klassisk og tradisjonell hytte med torvtak og hems eller om du ønsker en hytte med mer moderne preg så har vi det. Vi kan levere hytter i alle størrelser tilpasset ditt behov. Ønsker du endringer i planløsningen, kan denne naturligvis tilpasses slik at du får en hytte som passer din fritid, så med andre ord har du masse muligheter.

Parkering

egen tomt

Antall parkeringer

2

Adkomst

Ta utgangspunkt i Oppdal sentrum, kjør nordover på E6, etter ca 5,4 km ta til venstre inn gamle kongevei, skiltet Bjørklia, følge denne ca 1 km til du kommer til et T kryss, ta så til høyre, følge denne ca 1,4 km, du får da Stavåvegen til venstre, det står skilt ved avkjøringen.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Trondheim