Bukkespranget (illustrasjon)
Stølen, 7340 OPPDAL

Oppdal/Stølen - Romslig familiehytte på stor tomt like ved ski anlegg

Pris

kr 3 830 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    91 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Stølen
7340 OPPDAL

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

På Stølen hyttefelt kan hyttedrømmen bli virkelighet. På BoligPartner sitt nye hyttefelt kan du få ferdig innflytningsklar hytte av modellen Bukkespranget til kr 3.8300.000,- summen inkluderer tomt kr 580.000,- og grunnarbeid og betong. Gjelder tomt 24.

Tomt 1-24:
Velg valgfri hytte fra BoligPartners hyttekatalog.
https://boligpartner.no/hytte

Om boligen

Bukkespranget er en romslig familiehytte utviklet for flate tomter
Rett og slett hyttekos. Bukkespranget er en romslig familiehytte utviklet for flate tomter, bygget for maksimal utnyttelse av lys- og solforhold.

Hytta rommer entré med garderobeplass, tre soverom, bad, innvendig bod og en åpen stue- og kjøkkenløsning i tillegg til separat tv-stue. Hytta har også hems – et perfekt sove- og lekested for de unge hyttegjestene. Bygger du Bukkespranget, får du en romslig hytte med en planløsning skreddersydd for storinnrykk av store og små. Gulvarealet til hemsen er på 22,8 kvadratmeter.

Innhold

Prisen du ser i denne annonsen er satt sammen av flere delsummer. I denne annonse har vi beregnet inn:

Ferdig hytte over grunnmur kroner 3.830.000,- inkludert grunn- og betongarbeider, inntakskabel strøm og bunnledning.
Kjøp av tomt kroner 580.000,-

Omkostninger og tilknytningsavgifter kommer i tillegg.

OVERFLATER
3-stavs eikeparkett på stue/kjøkken, soverom, innvendig bod uten bereder, hems og tv-stue, furupanel på vegger og tak. Overgang mellom vegg og tak blir listet. På bad, vaskerom og entre blir det flislagte gulv med varmekabler.

KJØKKEN
Sigdal leverer kjøkkeninnredning til denne hytten. Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

BAD
Bad får baderomsinnredning med servant, hvite fronter og speil med lys. Dusjdør i dusjnisje og WC. Gjøres klart med opplegg til vaskemaskin. Flis på gulv og baderomsplater på vegg.

ELEKTRISK
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

FASADER
Fasader leveres med grunning på trepanel i henhold til salgstegninger. Trykkimpregnerte stolper, rekkverk og synlige dragere leveres ubehandlet.

BALKONGER OG TERRASSER
Terrasser/balkonger leveres med impregnerte terrassebord.

Beliggenhet

Hyttefeltet ligger solrikt og fint til. Her har du Oppdal skisenter, Stølen og Trollheimen like i nærheten. Stølen skisenter ligger kun 500 m unna. Alpint, langrenn, toppturer i fjellheimen og stisykling er kun noen av opplevelsene som venter på deg i naturen rundt hytteveggen. Samtidig er det kun 2,5 kilometer til Oppdal sentrum.

Parkering

På egen tomt

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Trondheim