Utsikten Eksterior Oxi 2017 Original
Stølen, 7340 OPPDAL

Oppdal/Stølen - Storslått familiehytte på stor tomt like ved ski anlegg

Pris

kr 4 940 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    126 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Stølen
7340 OPPDAL

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

På Stølen hyttefelt kan hyttedrømmen bli virkelighet. På BoligPartner sitt nye hyttefelt kan du få ferdig innflytningsklar hytte av modellen Utsikten til kr 4.940.000,- summen inkluderer tomt kr 890.000,- og grunnarbeid og betong. Gjelder tomt 4,5 og 6.

Tomt 1-6:
Velg valgfri hytte fra BoligPartners hyttekatalog.
https://boligpartner.no/hytte

Om boligen

Hytte med god plass til alle
Utsikten er en storslått hytte som kan huse hele åtte overnattingsgjester. Et høyreist midtskip leder fra entréen til en luftig storstue med en takhøyde på hele fire meter.

I tillegg rommer Utsikten tre soverom, gjesterom/tv-stue, bad med mulighet for badstue, vaskerom, separat wc og sportsbod. Stue og kjøkken utgjør den sosiale sonen. Her kan hyttegjestene forberede neste måltid i hyggelig lag samtidig som man holder praten i gang med de som sitter i stuen. Kjøkkenet har utgang til terrasse/uteplass – så her er det kort vei mellom solveggen og forfriskningene!

Innhold

Prisen du ser i denne annonsen er satt sammen av flere delsummer. I denne annonse har vi beregnet inn:

Ferdig hytte over grunnmur kroner 4.940.000,- inkludert grunn- og betongarbeider, inntakskabel strøm og bunnledning.
Kjøp av tomt kroner 890.000,-

Omkostninger og tilknytningsavgifter kommer i tillegg.

OVERFLATER
3-stavs eikeparkett på stue/kjøkken, soverom, innvendig bod uten bereder, hems og tv-stue, furupanel på vegger og tak. Overgang mellom vegg og tak blir listet. På bad, vaskerom og entre blir det flislagte gulv med varmekabler.

KJØKKEN
Sigdal leverer kjøkkeninnredning til denne hytten. Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

BAD
Bad får baderomsinnredning med servant, hvite fronter og speil med lys. Dusjdør i dusjnisje og WC. Gjøres klart med opplegg til vaskemaskin. Flis på gulv og baderomsplater på vegg.

ELEKTRISK
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

FASADER
Fasader leveres med grunning på trepanel i henhold til salgstegninger. Trykkimpregnerte stolper, rekkverk og synlige dragere leveres ubehandlet.

BALKONGER OG TERRASSER
Terrasser/balkonger leveres med impregnerte terrassebord.

Beliggenhet

Hyttefeltet ligger solrikt og fint til. Her har du Oppdal skisenter, Stølen og Trollheimen like i nærheten. Stølen skisenter ligger kun 500 m unna. Alpint, langrenn, toppturer i fjellheimen og stisykling er kun noen av opplevelsene som venter på deg i naturen rundt hytteveggen. Samtidig er det kun 2,5 kilometer til Oppdal sentrum.

Parkering

På egen tomt

Antall parkeringer

2

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Trondheim