Bukkehø (illustrasjon)
Nerskogvegen, 7340 OPPDAL

Skarvatnet, Bukkehø hytte med smarte løsninger

Pris

kr 3 750 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    109 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Nerskogvegen
7340 OPPDAL

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Eiendommen ligger på solsiden av populære Skarvatnet, omkranset av flotte turmål, hele året.
Med Trollheimen som nabo, er mulighetene mange og spektakulære. Er det ønskelig med alpint eller en tur inn til Oppdal sentrum for handel eller kulturelle innslag, så er det kun få minutter unna i bil. Med hytte ved Skarvatnet, så kan den nytes som en helårs-destinasjon, med turer i skisko eller tursko, i kano eller badebukse, på kafe`eller i gondol, på moskussafari eller kunstutstilling, fiske eller jakt osv, osv. Oppdal er allsidig og ikke langt unna i bil eller tog.
Det er lett adkomst fra hovedveien opp til hytten.

Om boligen

Det fantastiske kjøkken- og stueområdet på over 40 kvadratmeter er virkelig hjertet i flotte Bukkehø. Her løfter taket seg nesten fem meter opp mens de mange og store vindusflatene hilser naturen utenfor velkommen inn. Fra kjøkkenet er det utgang til overbygd uteplass. Tenk deg følelsen av å nyte morgenkaffen der ute. Ro og lykke.

Bukkehø gir rom for mange mennesker med tre gode soverom. I tillegg har hytta en praktisk hems som gir deg både større fleksibilitet og flere sengeplasser. Med ekstra tv-stue kan også ungdommene få sin egen frisone i hytta, eller du kan bruke arealet til ekstra soveplasser. Du bestemmer.

I Bukkehø blir den viktige bodplassen godt ivaretatt. Her får du egen sportsbod til ski og fiskeutstyr, mens det fra inngangshallen er dør direkte til den innvendige boden. En perfekt lagringsplass når utetøyet og skoa trenger sin velfortjente hvile etter dagens spreke fjelltur.

Innhold

Hytten leveres som ferdig oppført i henhold til leveransebeskrivelse og prisen er inkludert selveiertomt kr 950.000,-. Grunnarbeid og betong kommer i tillegg,

1. etasje:
Stue/kjøkken, tv stue, 3 soverom, bad/vaskerom, 2 boder (evnt badstue), vindfang.

2. etasje:
Hems, takhøyde 1,89 m

Vi tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytten optimalt på tomten.
Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter og komplett økonomisk plan.

Parkering

På egen tomt

Diverse

Tomten kan også bebygges med andre hyttemodeller fra BoligPartner, som passer inn med reguleringsplanen.

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.