Storstuggu (illustrasjon)
Stavåvegen, 7340 OPPDAL

Majestetisk og ruvende ligger den der, STORSTUGGU

Pris

kr 4 545 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    152 m2
  • Soverom
    5
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Stavåvegen
7340 OPPDAL

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Eiendommen ligger i Stavåløkkja, på en stor og solrik tomt ved inngangen til populære Grytdalen, med utsikt til Kinnpiken, Dovreplattået og Allmannberget. Under to timer kjøretur fra Trondheim.

Spenn på skiene ved tomten og nyt milevis med preparerte skispor innover i Grytdalen. Foretrekker du alpinbakken, så er den kun 10 minutter unna i bil.
Oppdal sentrum som også ligger få minutter unna hytten, kan by på butikker, servicetilbud og kulturelle innslag. Med hytte i Stavåløkkja, så kan den nytes som en helårs-destinasjon, med turer i skisko eller tursko, i kano eller badebukse, på kafe eller i gondol, på moskussafari eller kunstutstilling, fiske eller jakt osv, osv. Oppdal er allsidig.

www.oppdal.com

Om boligen

Storstuggu er en storslagen drømmehytte tilpasset flate tomter med et totalt bruksareal på 148 kvadratmeter, 5 soverom og inntil 10 sengeplasser. I tillegg til soverom, inneholder Storstuggu entrè, bad/vaskerom, gang, tv-stue og en åpen kjøkken- og stueløsning med store vindusflater og utgang til solveggen via terrassedøren.

Hytta har også fire innvendige boder, og to av dem kan enkelt innredes som badstue og et ekstra bad dersom det er ønskelig.

Det er stue og kjøkkenløsningen som har gitt Storstuggu navnet sitt - for hytta har en storstue av de sjeldne! På 61,9 kvadratmeter samles gode venner til peiskos og lange måltider.

Innhold

Hytten leveres som- ferdig oppført hytte, på tomt 4.
Overflater og utstyr i hht. leveransebeskrivelser/romskjema.

Det er kalkulert med kjøkken fra Sigdal, verdi kr. 100.000,-

Vi tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytten optimalt på tomten.

Prisen i annonsen inkluderer en tomtekostnad på kr. 800.000,- Grunnarbeid, betongplate og byggestrøm kommer i tillegg.

Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter og komplett økonomisk plan.

1. etasje:
Stue/kjøkken, Tv stue, 5 soverom, bad/vaskerom, 4 boder, garderobe og gang.

Standard

Leveransebeskrivelse

Dører:
Ytterdøren er spesialdesignet for Karakter-serien. Karm har samme farge som dørblad, mens utforinger leveres i MDF hvitmalt. Utvendig bod leveres med isolert dør og karm i samme farge som hoveddør, karm med tetningslister, låskasse, sylinder og håndtak. Innerdører leveres med karm, foring, hardvedterskel, låskasse og dørvridere. Hvite dørblad med 3 speil, hvitmalt karm og utforinger i MDF.
Terrassedør leveres med karm og utforing, dørblad, 3-lag energispareglass med argon og varmkantspacer og espagnolettlås. Dørblad, karm og utforinger i MDF hvitmalt.

Vindu:
I våre hytter leverer vi 3-lags energispareglass med argongass og varmkantspacer. Vinduene leveres med spalteventil i toppkarm som standard. Karm, ramme og utforinger i MDF leveres hvitmalt.

Vegger / tak:
Ubehandlet faspanel 12x120 som himlingskledning i boligrom.
Innvendig kles vegger med ubehandlet slettpanel. Hvite baderomsplater, type Fortissimo 3091 på vegger bad.
Sportsbod kles med OSB på vegger og i himling.

Listverk:
Til alle boligrom leveres ferdigmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Trapp, spiler, håndrekke, vanger og trinn leveres i lakkert furu. Hvis ønskelig kan dette fås fabrikkmalt som tilvalg. Andre treslag i trinn kan også fås som tilvalg. Hemsstige leveres også i lakkert furu, men kan også fås fabrikkmalt som tilvalg.

Bad:
På baderom, leveres bl.a. veggbatteri med termostat og dusjutstyr, dusjvegger, servant, blandebatteri, gulvmontert toalett, kran for vaskemaskin.

Kjøkken:
Innredingspakke på 100 000,- er inkludert i leveransen (fra våre standardleverandører), dette er en pakke du står fritt til å trekke ut. Sigdal er vår standardleverandør av kjøkkeninnredning, men du står fritt til å velge kjøkkenleverandør.

Utvending / Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming / Tilvalg

Elektrisk:
Elektrisk anlegg leveres i henhold til NEK-400:2014

Ventilasjon:
Det leveres mekanisk avtrekk fra badet. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Oppvarming:
Peisovn med svartlakkert stålpipe.

Isolasjon:
Yttervegger i boligrom er bygget opp av 148 mm bindingsverk + 48 mm liggende påforing. På yttersiden monteres vindtette plater, samt utlekting og utvendig kledning iht. tegning. Hjørner og overganger sikres med pappremser eller tilsvarende for å oppnå ekstra vindtetting. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 150 mm + 50 mm mineraull og det monteres inntrukket diffusjonssperre. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet.

Utvendig:
Grunnet transparent utvendig kledning. Dobbelfalset liggende 19 x 148.
Omramming og detaljer leveres med grunning.

Tilvalg/endringer:
Dersom du ønsker annen innvendig standard, eller andre løsninger så ta kontakt med oss slik at vi kan skreddersy etter ønsket leveranse.

Parkering

Parkering på egen tomt

Adkomst

Ta utgangspunkt i Oppdal sentrum, kjør nordover på E6, etter ca 5,4 km ta til venstre inn gamle kongevei, skiltet Bjørklia, følge denne ca 1 km til du kommer til et T kryss, ta så til høyre, følge denne ca 1,4 km, du får da Stavåvegen til venstre, det står skilt ved avkjøringen.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Trondheim