Alvheim (illustrasjon)
Tiurveien 21B, 7340 OPPDAL

Meget innholdsrik enebolig over 2 etasjer i barnevennlig strøk!

Pris

kr 4 955 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    170 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Tiurveien 21B
7340 OPPDAL

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Tiruveien er et godt etablert og rolig boområde i Oppdal sentrum, med gode turmuligheter. Det er kort gangavstand til skole og butikk.

Om boligen

Alvheim er en kompakt enebolig over to fulle etasjer, som kombinerer husdrøm med fornuft. I 1. etasje er det en romslig entré, et bad/vaskerom og en åpen stue-kjøkken-løsning i vinkel med plass til stort spisebord og flere sittegrupper. Huset har bad i begge etasjer, en stor bod, en sportsbod og flere gode uteplasser. De tre soverommene i andre etasje er romslige med god plass til seng, pult og garderobeskap.

Alvheim har også en carport integrert i huskroppen, dermed kan du gå tørrskodd fra carporten og rett inn i sportsboden med barnevogner og annet fritidsutstyr.

Innhold

1. etasje:
Entrè/trapp, stue/kjøkken, bad/vask og sportsbod.

2. etasje:
Gang/trapp, bod, bad/vask, stue og 3 soverom.

Standard

På gulv i alle tørre rom legges det High tech laminat i serien Grand Avenue fra Berry Alloc, og 5-bord kostemalte panelplater i valgfri tilgjengelig farge på vegger. Bad og bad/vask har baderomsplater på vegger, og flis på gulv. Det legges også flis på gulv i hall og bod. Alle innvendige flislagte gulv har varmekabler. Det er valgt Huntonit panelbord i alle tak, og overgang mellom vegg og tak blir listet med profilerte lister. Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om valgmuligheter på overflater

KJØKKEN
Sigdal og Norema leverer kjøkkeninnredning til våre boliger - du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. Det er i dette prosjektet lagt inn en verdipakke på kr 55 000,-. Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

BAD OG BAD/VASK
Bad får baderomsinnredning med servant, hvite fronter og speil med lys. Dusjvegger i rett utførelse og vegghengt toalett. Vaskerom får vaskekar og det gjøres klart med opplegg til vaskemaskin

ELEKTRISK
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Det leveres en komplett elektroleveranse

FASADER
Utvendig kledning er av typen stående dobbelfalset kledning med perleprofil. Andre kledningstyper kan også leveres. Mellomstrøk utvendig kledning (det er behov for ett toppstrøk innen 2 år, som også dekker spikerhoder)

BALKONGER OG TERRASSER
Det leveres impregnert platting på 9m² i front av inngangsdør. Plattinger ut over dette er ikke en del av prisantydning. Balkong leveres med impregnert terasseplatting.

VENTILASJON:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinning. Frisk forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø med riktig fuktbalanse. Kanalene for dette bygges inn i vegger og bjelkelag så langt det lar seg gjøre, men i enkelte tilfeller må kanalene kles inn i synlige kasser.

Generelle forhold:
Leveransebeskrivelse og tegninger i målestokk 1:100 kan fås ved henvendelse til boligselger. Det presiseres at alle bilder av boligen i prospektet er illustrasjonsfoto og kan vise elementer som avviker fra faktisk leveranse.

Beskrivelse (type bolig)

Enebolig bygget med plate på mark over 2 etasjer

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Oppvarming

Boligen er priset med vedovn type Sirius 1 med toppmontert stålpipe. Varmekabler i entre, bad og bad/vask.

Overtakelse

Etter avtale

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.