Img1667 123 140X90Cm
Gjetbergsvegen 55, 7340 OPPDAL

Store naturtomter i et av Oppdals flotteste hyttefelt

Pris

kr 850 000,-

  • Boligtype
    Fritidstomt
  • Tomteareal
    900 m2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Gjetbergsvegen 55
7340 OPPDAL

Loading map...

Kort om eiendommen

Eiendommen ligger i Gjetberget, på en stor og solrik tomt ved inngangen til populære Gjevillvassdalen, omkranset av flotte turmål som Storhornet og Blåhø for å nevne to av mange muligheter.

Med Trollheimen som nabo, er mulighetene mange og spektakulære. Er det ønskelig med alpint eller en tur inn til Oppdal sentrum for handel eller kulturelle innslag, så er det kun få minutter unna i bil.
Med hytte i Gjetberget er mulighetene mange både sommer og vinter med turer i skisko eller tursko, i kano eller badebukse, på kafe eller i gondol, på moskussafari eller kunstutstilling, fiske eller jakt osv, osv. Oppdal er allsidig og ikke langt unna i bil eller tog.

www.oppdal.com

Om tomta

Følgende tomter er tilgjengelig
tomt nr 2 pris kr 1.050.000,-
tomt nr 4 pris kr 900.000,-
tomt nr 5 pris kr 950.000,-
tomt nr 7 pris kr 950.000,-
tomt nr 9 pris kr solgt
tomt nr 11 pris kr 950.000,-
tomt nr 30 pris kr solgt
tomt nr 37 pris kr solgt
tomt nr 39 pris kr solgt
tomt nr 52 pris kr solgt
tomt nr 53 pris kr solgt
tomt nr 56 pris kr 850.000,-
tomt nr 57 pris kr solgt
Tomtene selges av Quartett Fritid AS, men formidles av BoligPartner.
Tomtene må bebygges med valgfri hytte fra BoligPartner. Se Boligpartner.no og bestill vår hyttekatalog for å se våre flotte modeller. Enten du ønsker en klassisk og tradisjonell hytte med torvtak og hems eller om du ønsker en hytte med mer moderne preg så har vi det. Vi kan levere hytter i alle størrelser tilpasset ditt behov. Ønsker du endringer i planløsningen, kan denne naturligvis tilpasses slik at du får en hytte som passer din fritid, så med andre ord har du masse muligheter.

Antall parkeringer

2

Adkomst

Kjør RV 70 ca. 12 km vestover fra Oppdal sentrum. Ta til høyre
på Festa og følg veien mot Gjevilvannet (bomvei) ca. 1 km. Ta
av til høyre inn på Gjetbergsvegen og følg denne ca 500 m inn i hyttefeltet. Se etter tomter merket med Boligpartner skilt.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Trondheim