Tomten ligger fint plasser med enkel adkomst fra hovedveien. redigert
Nerskogvegen , 7340 OPPDAL

Skarvatnet. Ny hytte med hems inkl tomt ved Skarvatnet- Oppdal. 116m2 gulvareal.

Pris

kr 3 090 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    77 m2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Nerskogvegen
7340 OPPDAL

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Eiendommen ligger på solsiden av populære Skarvatnet, omkranset av flotte turmål, hele året.
Med Trollheimen som nabo, er mulighetene mange og spektakulære. Er det ønskelig med alpint eller en tur inn til Oppdal sentrum for handel eller kulturelle innslag, så er det kun få minutter unna i bil. Med hytte ved Skarvatnet, så kan den nytes som en helårs-destinasjon, med turer i skisko eller tursko, i kano eller badebukse, på kafe`eller i gondol, på moskussafari eller kunstutstilling, fiske eller jakt osv, osv. Oppdal er allsidig og ikke langt unna i bil eller tog.
Det er lett adkomst fra hovedveien opp til hytten.

Om boligen

Storåsen er et flott valg for den aktive familien som gjerne ønsker å invitere med seg familie og venner til fjells. Selve hjerte i hytta er det flotte kjøkken- og stueområdet på hele 40,2 kvadratmeter. Her er det plass til å samle mange gode venner rundt langbordet.
Hytta er på 78 kvadratmeter og består ellers av to soverom, bad samt praktisk bodplass. I tillegg har hytta en flott hems med en takhøyde på 1,89 meter. Her er det plass til ekstra sengeplasser, noe som er praktisk å ha når du får gjester på hyttebesøk. I tillegg kan hemsen brukes som en god tumleplass for de minste.

Arealer (kvm):
Hovedplan: 75,8
Gulvareal hems: 45,5
Tilleggsareal utvendig: 1,3
Bruksareal hytte: 75,8
Totalt bruksareal: 77,1
Bebygd areal (BYA): 89,0

Innhold

Hytten leveres som oppført råbygg, og prisen inkluderer selveiertomt, grunnarbeid, betongplate med el. vann og avløp oppstikk, Upnor 1 minirenseanlegg, strøm og vann til tomten. Be om spesifisert leveransebeskrivelse. Vi tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytten optimalt på tomten. Prisen i annonsen inkluderer en tomtekostnad på kr 950.000,-
Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter og komplett økonomisk plan.

1. etasje:
Stue/kjøkken, 2 soverom, bad/vaskerom, bod, vindfang, bod evt. badstue, bod evt. bad

2. etasje:
3 stk. oppholdsrom

Parkering

På egen tomt

Diverse

Tomten kan også bebygges med andre hyttemodeller fra BoligPartner, som passer inn med reguleringsplanen.

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.