Funksjonell enebolig på en etasje med takoverbygd uteplass, i rolig boligfelt

Bjørkmoflata, 7340 OPPDAL

Pris

kr 4 595 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 4 595 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 121 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

Kleven Bygg Oppdal
7340 Oppdal
oppdal@boligpartner.no
Tlf: 934 26 896

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Offentlig vann/kloakk, Peis/Ildsted, Sentralt

Beskrivelse av boligen

Vinkelhuset Brasso er boligen som gir deg alt på ett plan. Her får du maksimal utnyttelse av bruksarealet på 121 kvadratmeter. Husets sjel er det svært romslige kjøkken- og stueområde som til sammen utgjør hele 69 kvadratmeter. Herfra er det to utganger til den delvis overbygde terrassen utenfor. Vinkelen på huset gjør det mulig å skape flere slike lune uteplasser. Brasso inneholder tre soverom, vaskerom, bad og separat wc.

Standard

OVERFLATER
På gulv i alle tørre rom legges det High tech laminat i serien Grand Avenue fra Berry Alloc, og 5-bord kostemalte panelplater i valgfri tilgjengelig farge på vegger. Bad og vaskerom har baderomsplater på vegger, og flis på gulv. Det legges også flis på gulv i vindfang og wc. Alle flisgulv har varmekabler. Det er valgt hvite trefiberplater i alle tak, og overgang mellom vegg og tak blir listet med glatte moderne lister. Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om valgmuligheter på overflater

KJØKKEN
Sigdal og Norema leverer kjøkkeninnredning til våre boliger - du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. Det er i dette prosjektet lagt inn en verdipakke på kr 135.000,-.
Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

BAD OG VASKEROM
Bad får baderomsinnredning med servant, hvite fronter og speil med lys. Dusjvegger i rett utførelse og vegghengt toalett. Wc får vegghengt toalett og enkel vask. Vaskerom får vaskekar og det gjøres klart med opplegg til vaskemaskin

ELEKTRISK
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Det leveres en komplett elektroleveranse

FASADER
Utvendig kledning er av typen stående dobbeltfals.

BALKONGER OG TERRASSER
Det leveres impregnert platting på 6 m² i front av inngangsdør. Plattinger ut over dette er ikke en del av prisantydning.

VENTILASJON:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinning. Frisk forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø med riktig fuktbalanse. Kanalene for dette bygges inn i vegger og bjelkelag så langt det lar seg gjøre, men i enkelte tilfeller må kanalene kles inn i synlige kasser.

Generelle forhold:
Leveransebeskrivelse og tegninger i målestokk 1:100 kan fås ved henvendelse til boligselger. Det presiseres at alle bilder av boligen i prospektet er illustrasjonsfoto og kan vise elementer som avviker fra faktisk leveranse.

Innhold

1. etasje hovedplan:
Entre, WC, vask/bod, bad, 3 soverom, bod, kjøkken og stue med utgang til veranda.

Oppvarming

Boligen er priset med vedovn type Sirius 1 med toppmontert stålpipe. Varmekabler i entre, vaskerom og på begge bad.

Overtakelse

Etter avtale

Bjørkmoflata, 7340 OPPDAL

Loading map...

Plantegninger