Meget innholdsrik enebolig over 2 etasjer i barnevennlig strøk!

Bjørkmoflata, 7340 OPPDAL

Pris

kr 4 585 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 4 585 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 151 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

Kleven Bygg Oppdal
7340 Oppdal
oppdal@boligpartner.no
Tlf: 934 26 896

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Offentlig vann/kloakk, Peis/Ildsted, Sentralt

Beskrivelse av boligen

Bjørkli er et klassisk hus med svært arealeffektive planløsninger. Bruksarealet på 151 kvadratmeter rommer fire romslige soverom, hvorav ett også har walk-in closet. Huset har bad og bod i begge etasjer, og loftsplanet har en god og stor gang. Kjøkkenet har god plass til et stort spisebord, og stua har plass til peis og flere sittegrupper. Fra stua ledes du ut til en koselig terrasse.

Standard

På gulv i alle tørre rom legges det High tech laminat i serien Grand Avenue fra Berry Alloc, og 5-bord kostemalte panelplater i valgfri tilgjengelig farge på vegger. Bad og vaskerom har baderomsplater på vegger, og flis på gulv. Det legges også flis på gulv i hall og bod. Alle innvendige flislagte gulv har varmekabler. Det er valgt hvite trefiberplater i alle tak, og overgang mellom vegg og tak blir listet med profilerte lister. Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om valgmuligheter på overflater

KJØKKEN
Sigdal og Norema leverer kjøkkeninnredning til våre boliger - du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. Det er i dette prosjektet lagt inn en verdipakke på kr 115.000,-.
Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

BAD OG VASKEROM
Bad får baderomsinnredning med servant, hvite fronter og speil med lys. Dusjvegger i rett utførelse og vegghengt toalett. Vaskerom får vaskekar og det gjøres klart med opplegg til vaskemaskin

ELEKTRISK
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Det leveres en komplett elektroleveranse

FASADER
Utvendig kledning er av typen liggende dobbeltfals.

BALKONGER OG TERRASSER
Det leveres impregnert platting på 6 m² i front av inngangsdør. Plattinger ut over dette er ikke en del av prisantydning.

VENTILASJON:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinning. Frisk forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø med riktig fuktbalanse. Kanalene for dette bygges inn i vegger og bjelkelag så langt det lar seg gjøre, men i enkelte tilfeller må kanalene kles inn i synlige kasser.

Generelle forhold:
Leveransebeskrivelse og tegninger i målestokk 1:100 kan fås ved henvendelse til boligselger. Det presiseres at alle bilder av boligen i prospektet er illustrasjonsfoto og kan vise elementer som avviker fra faktisk leveranse.

Innhold

Hovedplan 1. etasje:
Entre, bad, vaskerom, bod, soverom, kjøkken og stue med utgang til veranda.

2. etasje:
Gang/trapp, bod, bad og 3 soverom hvorav ett med walk in closet.

Oppvarming

Boligen er priset med vedovn type Sirius 1 med toppmontert stålpipe. Varmekabler i entre, vaskerom og på begge bad.

Overtakelse

Etter avtale

Bjørkmoflata, 7340 OPPDAL

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger