Gjevilvassdalen - Solgrenda Hyttefelt. Gråhø med hems.

Gjevilvassdalen - Solgrenda Hyttefelt. Gråhø med hems.

Gjevilvassvegen, 7340 OPPDAL

Pris

kr 3 590 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 590 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 64 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking C

Gå til salgskontor

Eiendom i Fokus avd. Molde
6422 Molde
eiendomifokus@boligpartner.no
Tlf: 71 66 10 00

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Bredbåndstilknytning, Fiskemulighet

Beliggenhet

Solgrenda hytttefelt ligger i et område med veldig gode solforhold. Spektakulær utsikt over Gjevilvatnet og fjella rundt. Med tanke på sommer og vinteraktiviteter har mann et godt utgangspunkt fra Solgrenda. Her kan mann gå til Gjevilvasshytte og videre innover Trollheimen og kanskje utfordre seg selv i å gå den velkjente "Trekanten". Om sommeren kan det friste med en dukkert i Gjevilvatnet og kanskje ligge å sole seg i strandkanten på Rauøra. Det er ingen tvil om at langrennsfolket trives svært godt i denne dalen. Masse opptråkkede turløyper med blandt annet: Rauhovden, solløypa og inn til Gjevilvasshytta.

Beskrivelse av boligen

Gråhø med hems er en hytte for den aktive familien. På sine 64 kvm har den hele tre soverom med seks sengeplasser som standard, kombinert stue- og kjøkkenløsning, bad og entré. I tillegg innholder hytta en praktisk innvendig bod hvor du har plass til ski, sykler og diverse utstyr. Her har du med andre ord plass til hele familien, pluss noen venner. Gråhø passer like godt på fjellet som ved sjøen og er en utmerket sportshytte så vel som en familiehytte.

Hytten kan enkelt huse 10 overnattingsgjester, og hemsstua blir raskt barnas favorittsted i hytta. Med hemsen får du i tillegg både hemsstue og et ekstra soverom med god plass til to senger. Arealet i hytta utnyttes dermed maksimalt, og gir deg den ekstra plassen som trengs for å kunne invitere venner og familie på tur. Og hvem vet vel hva som skjer om noen år? Kanskje er det enda flere barn eller barnebarn som trenger et sted å sove?

Med stue på hemsen får man plutselig to sosiale soner, og vi tør nesten garantere at barna raskt finner sitt favorittsted her oppe i høyden. Tenk å få sitt eget fristed der de kan se film, spille spill og leke uten at de voksne forstyrrer leken – og uten at barna forstyrrer de voksne. Det må vel kalles vinn-vinn for begge parter?

Større plass og flere sengeplasser øker også verdien på hytta om den en gang skal selges.

Standard

OVERFLATER
I oppholdsrom får 3-stavs eikeparkett. Furu panel på vegger og himling. Overgang mellom vegg og tak blir listet. På bad, vaskerom og entre blir det flislagte gulv med varmekabler.
Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon valgmuligheter på overflater (fargevalg, fliser, parkett).

KJØKKEN
Sigdal og Norema leverer kjøkkeninnredning til våre boliger - du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best.
Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

BAD OG VASKEROM
Bad får baderomsinnredning med servant, hvite fronter og speil med lys. Dusjvegger i rett utførelse og vegghengt WC. Vaskerom gjøres klart med opplegg til vaskemaskin. Eventuelle tilvalg avtales direkte med rørlegger.

ELEKTRISK
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

FASADER
Fasader leveres med grunnet trepanel i henhold til salgstegninger. Maling av utvendig kledning må besørges av kjøper etter overtakelse. Trykkimpregnerte stolper, rekkverk og synlige dragere leveres ubehandlet.Innhold

Hovedplan: Stue/kjøkken, Sov1, sov2, sov3, bad/vask, gang og bod.
Hemsplan: Stue og disponibelt rom.

Adkomst

Alternativ 1: Sving av fra RV 70 ved Festa, kjør Osvegen innover til Gjevilvassosen, fortsett så på Osvegen ca 2.5 km, sving så opp til høyre inn på Gjevilvassvegen og kjør oppover bakken ca 600 m. Hyttefeltet ligger på høyre side.

Alternativ 2: Sving av fra RV 70 ved Vognill og følg Nerskogveien ca 4.5 km. Sving så ned til venstre inn på Gjevilvassvegen. Etter ca 3.5 km ligger hyttefeltet på venstre side.

Regulering

Fritidsbolig. Reguleringsplan er vedlagt i prospekt

Beskrivelse (type bolig)

Hytte med hems

Oppvarming

Vedovn

Parkeringsforhold

Parkering på egen tomt

Ferdigattest

Ved ferdig oppført hytte

Gjevilvassvegen, 7340 OPPDAL

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger