LUNDLIA - Raudfjellet med 3 soverom nær skiløyper og turterreng.

Rislivegen, 7340 OPPDAL

Pris

kr 2 750 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 2 750 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 65 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3

Gå til salgskontor

BoligPartner Trondheim
7047 Trondheim
trondheim@boligpartner.no
Tlf: 941 54 000

Fasiliteter

Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Alpinanlegg, Bilvei frem, Golfbane, Innlagt strøm, Innlagt vann

Beliggenhet

Drivdalen er inngangen til Trøndelag når du kommer sørfra over Dovrefjell. Den er vilter og vågal, deretter vidstrakt og vakker, jo lenger nordover du reiser. Drivdalen er et nytt og spennende hytteområde, noe som gjør den både ekte og sjarmerende.

Til alle tider har folk latt seg fascinere av naturen i Drivdalen. I sterk kontrast til karrige og kalde Dovrefjell er Drivdalen frodig og frisk. Med sine avstikkere til Åmotsdalen og Vinstradalen blir Drivdalen et eldorado for den som er glad i ekte friluftsliv.

Du vil ikke ha hytte her dersom du liker høy partyføring og jetsetliv. Drivdalen er noe for seg selv. Den er usminket naturskjønn med utsikt over store deler av oppdalsbygda - og skiheisene. Du blir nabo med et levende bygdesamfunn, et godt drevet jordbruk og gjestmilde beboere.

Et bredt spekter av aktiviteter er klare for å utnyttes i dette området - sommer som vinter. Terrenget rundt elva Driva bruker du på en kjølig gråværsdag når det blåser på fjelltoppene, her finnes et stinett som passer for hele familien. Vil du ut på elva er denne i verdensklasse når det gjelder elvepadling og rafting.

Vil du komme deg til fjells finnes det gode utgangspunkt i Drivdalen. Ved foten av Dovrefjell har du tilgang til en fantastisk fjellheim med uberørt natur. Den inviterer deg til de sjeldne turopplevelsene. De som skaper gode minner.

I Vinstradalen og på Grønbakken kjøres det opp langrennspor på vinters tid. I de samme områdene er det også gode muligheter for å prøve isfiske. Er du glad i de lange klassiske skiturene i fjellet finnes ei lang liste med fjelltopper som du vil bli glad i.

Er du klar for å skape minner?

Lundlia hyttefelt byr på majestetisk utsikt og ekte friluftsliv, og ligger like sør for sentrum av Driva. Feltet består av 20 tomter, hvorav 3 er bebygd, og flere hytter er på vei opp. Lundlia har en unik plassering i Drivdalen med panorama nordover mot Oppdal sentrum.

Fra Lundlia er det korte avstander til et mangfoldig og variert aktivitetstilbud. Vinstradalen ligger like i nærheten, og det kjøres opp skiløyper fra hyttefeltet og innover dalen. Vinstradalen er en gammel seterdal, og byr på et flott kulturlandskap. Her finnes både fiskevann, vidder og fjelltopper. 20 minutter unna Lundlia ligger Dovrefjell, mens vakre Åmotsdalen ligger 10 minutter unna. Nedenfor tomtefeltet, ved elva Driva, finnes lysløype på vinteren og et omfattende stinett på sommeren. Her er det fint både for barnefamilien og mosjonisten. Her arrangeres også raftingturer, noe som absolutt anbefales.

Skulle de mer urbane behov melde seg, er sentrum med et rikt handels- og kulturtilbud bare en kort kjøretur unna. I området rundt sentrum finner en også alpinanleggene, skistadion og golfbane for å nevne noe.

Beskrivelse av boligen

I denne annonsen har vi lagt ut Raudfjellet som en moderne hytte i et tidsriktig design. Her er det lagt vekt på smarte løsninger som sikrer plass til hele familien i denne 65 kvadratmeter store hytta.
Hytta består av både tre soverom, bad/vaskerom samt et veldig hyggelig stue- og kjøkkenområde. Hytta har også en praktisk, utvendig bod – perfekt for den aktive familien.
Raudfjellet har store vinduer som både slipper mye lys inn og som gir deg god kontakt med naturen utenfor.

Vi kan bygge din hyttedrøm!
Hytta er blitt vårt andre hjem. Både du og din familie skal trives.
Med ekte, solid og varig håndverk bygger vi våre hytter. Hytter med ulik og unik design.
Hytter som sikrer flotte hyttemodeller – nå, og i fremtiden.

BoligPartner har mange flotte hyttemodeller, så det er mulig å velge en annen modell. Alle våre hytte kan speilvendes, og eventuelle utvendig eller innvendige endringer tegner vi gjerne om. Om du ønsker å gjøre mye egeninnsats eller ønsker ferdig hytte, bestemmer du selv. Hytta er ikke bygd, så prosjektet kan skreddersys etter kundens ønske.
Resultatet skal bli en hytte der tiden og øyeblikkene fanges. Et sted der tiden nytes – sammen.

I totalprisen inngår komplett hytte inkludert betongarbeider og selveiertomt.
*Pris på grunnarbeid er et estimat.
Konkret pris kan gis etter endelig plassering av hytte på tomt.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende hytteprat og tomtebefaring.

Standard

Innhold

Kjøkken:
Kvalitetskjøkken fra Sigdal. Ta kontakt med hytteselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

Bad:
På baderom, leveres bl.a. veggbatteri med termostat og dusjutstyr, servant, blandebatteri, gulvmontert toalett, varmtvannsbereder og kran for vaskemaskin. Flis og varmekabler på gulv. Baderomsplater på vegg. Baderomsinnredning Hilde 60cm m/ speil.

Dører:
Til hytter i Birken-serien leveres en spesialdesignet ytterdør for BoligPartner, (se signaturbeskrivelse) med karm i samme farge som dørblad. Farge i hht. leverandørens standard farger og utforing MDF hvitmalt. Ytterdøren leveres med hardved terskel , låskasse med sylinder og håndtak, forkrommet og matt iht. fasadetegninger.

Ved levering av bod, leveres isolert dør og karm med samme farge som hoveddør, karm med tetningslister, låskasse, sylinder og håndtak, forkrommet og matt.

Balkong og terrassedører leveres med karm og utforing, dørblad, 3-lag energispareglass med argon og varmkantspacer og espagnolettlås.

Innvendige dører leveres med dørblad, karm, foring, hardvedterskel, låskasse og dørvridere. Hvitmalt dørblad med slett speil, hvitmalt karm og utforinger i MDF.

Vindu:
I alle vinduer er det benyttet vakumimpregnert furu eller kjerneved i furu. Faste (F på tegning) og åpningsbare vinduer med 3-lag energispareglass med argon og varmkantspacer. Evt. sprosser leveres, se fasadetegning i 1:100, som utenpåliggende klipssprosser. Åpningsbare vinduer har åpningsbegrensning. Det leveres personsikkerhetsglass i samsvar med forskriftenes krav. Karm, ramme og utforinger i MDF leveres hvitmalt. Klarlakkerte utforinger i laminert fingerskjøtet furu kan leveres som tilvalg.

Utvendig kledning:
Grunnet transparent utvendig kledning iht. tegning 1:100. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet. Kledning er mulig å få levert med mellomstrøk som tilvalg. I Birken-serien leveres panel av typen dobbelfalset liggende 19 x 148, ny type.

Innvendig kledning vegg:
Som standard leveres kostmalt panelplate, 5 bord skygge.

Taktekking:
Betongtakstein leveres som standard. Pappshingel, tretak og torvtak kan leveres som tilvalg.

Himlingskledning:
MDF panelbord, kostmalt farge hvit, 11 x 142 mm. Behandlet/ubehandlet furupanel i andre varianter og dimensjoner kan leveres som tilvalg.

Gulv:
3-stavs eikeparkett av god kvalitet.

Utvendig belistning:
Som sidelister på vinduer, dører og utvendige hjørner monteres justert kledning, grunnet.
Under og over vinduer og dører monteres vannbrettbeslag i silver.

Innvendig belistning:
Til rom leveres tak-, gulv-, dør- og vinduslister, i hvitmalt utførelse, fotlist/gerikt type 12 x 58 avrundet. Taklist 21 x 45 avrundet.

Trapper:
For hems leveres sambatrapp i lakkert furu. Som tilvalg kan sambatrapp leveres hvitmalt/beiset.

Oppvarming:
Det blir satt inn peisovn og stålpipe. Varmekabler på badegulv og vindfang.

Annet

Elektriske punkt:
Installasjon utføres av registrert installatør som sørger for fagmessig utførelse.. Antall punkt leveres iht. NEK 400:2014.

Rørleggerarbeid:
Leveranse i forhold til utstyrsliste.

Ventilasjon:
Det leveres ventilasjon til alle hytter i form av mekanisk avtrekk fra bad, WC/ vaskerom. Hvis ikke el., naturlig avtrekk.

Tilvalg/endringer:
Dersom kjøperne ønsker annen innvendig standard, eller andre løsninger så ta kontakt med oss slik at vi kan oppgi pris på ønsket leveranse.

Tomt:
Det er i denne annonsen tatt utgangspunkt i tomt H5 i Lundlia Hyttegrend. Tomten er en selveiertomt på ca. 1000m². Endelig tomtestørrelse vil først fremkomme etter fradeling og utstedelse av matrikkelbrev.

Kjøp av tomt skjer direkte med grunneier før arbeid på tomt igangsettes.

Tomtepris, opparbeidelse av tomt (stipulert til kr 200.000,-) og grunnmur er medregnet i oppgitt salgspris. Utomhusarealer opparbeides med stedlige masser. Innkjørsel og gårdsplass opparbeides med dekke av veigrus. Det tas forbehold om tillegg for sprenging og demolering.

Det er også andre ledige tomter i feltet.

Kjøpsbetingelser:
Kjøp av tomt forutsetter leveranse av hytte fra BoligPartner AS. Bestill vår hyttekatalog på http://www.boligpartner.no/hytter/

Hytta selges til fast pris etter først til mølla-prinsippet. Kjøpekontrakt inngås i henhold til Bustadoppføringslovens bestemmelser. Kopi av kjøpekontrakt med vedlegg kan fås ved henvendelse til hytteselger.
Ta kontakt med salgskontoret for ytterligere informasjon og avtale tomtevisning om ønskelig.

Prisen gjelder nøkkelferdig leveranse av hytta, og forutsetter delinnbetalinger underveis i byggeperioden.


Omkostninger:
I tillegg til oppgitt kjøpesum må følgende kostnader påregnes:

Tinglysingsgebyr i forbindelse med erverv av tomt:
- Dokumentavgift, 2,5% av tomteverdi, kr 15.000,-
- Tinglysingsgebyr skjøte, kr 525,-
- Tinglysingsgebyr pr. pantedokument, kr 525,-

Tilknytningsavgifter og øvrige gebyrer/kostnader:
- Fradeling av tomt, ca. kr 19.500,-
- Tilknytning strøm, ca. kr 1.500,-
- Gebyr byggesøknad, ca. kr 19.500,-
- Byggestrøm, stipulert ca. kr 15.000,-
- Containerleie, stipulert ca. kr 20.000,-
- Evt. tilknytning bredbånd/TV

Det tas forbehold om endringer av avgifter og gebyrer. Evt. kostnader til byggelån er ikke hensyntatt. Vi er gjerne behjelpelige med å sette opp en økonomisk plan som sikrer deg full oversikt over prosjektets totale kostnad.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Sikkerhet/garantier:
Kjøpet følger bustadoppføringslova som bl.a. stiller krav om at utbygger skal stille bankgarantier for oppfyllelse av kontraktens forpliktelser.
Garanti ihht bustadoppføringslovas (§12) inneholder bestemmelser hvor selger stiller garanti på 3% av kjøpesummen fra kontraktsinngåelse og frem til overtakelse, deretter økes garantibeløpet til 5% og gjelder i 5 år etter overtakelsen.
Midlertidig brukstillatelse blir utstedt før overtakelse. Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noe tid etter innflytting før ferdigattest er utstedt.


Forbehold:
Vi tar forbehold om feil i tekst eller i prisgrunnlag i annonsen. Vi tar forbehold om offentlig godkjenning.

Fremdrift:
Ny prosjektert hytte. Oppstart avhenger av salg. Ta kontakt med vår hytteselger for mer informasjon.

Adkomst

Fra Oppdal sentrum: Kjør E6 sørover. Etter å ha passert tettstedet Driva, kommer du inn i 70-sonen. Fortsett E6 ca. 1 km, og du får avkjøringen til feltet på venstre side ved en stor furu og et gårdsbruk tett inntil veien. Hold til venstre opp bakken og kjør under jernbanen. Ta deretter til høyre og følg veien opp til hyttefeltet.

Arealbeskrivelse

Følgende inngår i primærrom: Vindfang, gang, stue/kjøkken, wc, bad/vask og 3 soverom
I tillegg inngår følgende rom i bruksareal: Innvendig bod.

Leveransebeskrivelse

BoligPartner leverer boliger og hytter i tråd med vår visjon om kvalitet, design og dyktighet.
Dette gjenspeiler seg i vår leveransebeskrivelse. BoligPartner velger ut kvalitetsprodukter og materialer med lang levetid fra norske leverandører, slik at vi kan garantere at din hytte blir bygget med gjennomgående høy kvalitet.

Raudfjellet i Lundlia er priset med følgende leveranse:

Andre aktuelle salgskontorer

Kristiansund: Eiendom i Fokus v/ Hans Andreas Holsen, tlf 95 14 64 84 hans.holsen@boligpartner.no

Oppdal: Kleven Bygg Oppdal AS v/ Jon Ivar Jamtøy, tlf 93 42 68 96 jon.jamtoy@boligpartner.no

Rislivegen, 7340 OPPDAL

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BoligPartner Trondheim