Hornlia- Flott beliggenhet med nydelig utsikt.

Hornlivegen 83, 7340 OPPDAL

Pris

kr 3 400 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 400 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 78 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking C

Gå til salgskontor

Eiendom i Fokus avd. Molde
6422 Molde
eiendomifokus@boligpartner.no
Tlf: 71 66 10 00

Last ned

A3 Vi Tilbyr 1 Prosent Nom Rente

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Bredbåndstilknytning, Alpinanlegg, Bilvei frem, Innlagt strøm, Innlagt vann

Beliggenhet

Solvendt, nydelig utsikt og lett adkomst, med nærhet til alt hva Oppdal har å by på.

Hornlia er et flott hyttefelt som ligger i Oppdal kommune. Tomten er solvendt i hellende terreng, øverst i Hornlivegen med fantastisk utsikt utover mot Oppdal sentrum og ned mot Sunndalen. Skiløypenettet opp mot Hornet går like ved tomtefeltet. Feltet ligger like ved den berømte Gjevilvassdalen.

Oppdal byr på det meste, og beste av muligheter for aktiviteter en kan tenke seg gjennom året: Turer i fjellet både på ski og til fots , et av Norges største alpinanlegg, jakt og fiske, golfbane, curling, bowling, rafting, kulturhus med kino, basseng, konserter, kulturopplevelser med mer.

Beskrivelse av boligen

Hytta rommer tre soverom, bad og en romslig inngangshall. I tillegg har Midthø en praktisk hems
med ekstra sengeplasser slik at du enkelt kan invitere med deg familie og venner på hyttetur.

Takhøyden på nesten fem meter og mange, store vindusflater, skaper en lys og luftig følelse i det herlige kjøkken- og stueområdet i Midthø. Dette er den sosiale sona i denne tradisjonelle hytta, som har en meget smart og praktisk planløsning. Fra kjøkkenet er det også en direkte utgang til overbygget uteplass. Helt perfekt!

Dette er en flott familiehytte med plass til alt du trenger av ski, sykler og annet utstyr. Her får du egen sportsbod og fra inngangshallen er det dør direkte til en innvendig bod med god lagringsplass.

Standard

Standard:
Denne hytten er oppgradert i forhold til vanlig standard og leveres med torvtak, 3 stavs parkett i alle tørre rom og med flis på bad og i vindfang. Alt av innvendig listverk, vinduer og dører leveres ferdig hvitmalt. Rørlegger og elektriker arbeid er inkludert ihht standarder. Alle våre hytter leveres med 3 lags isolasjons glass, så her er det ingenting å bekymre seg for. Ta kontakt for mer utfyllende informasjon.

Dører:
Ytterdør og bod dør er spesialdesignet og leveres med valgfri standard farge. Karm har samme farge som dørblad, Terrassedør leveres med 3-lags superenergiglass med argongass og espagnolettlås og dørblad, karm og utforinger er i hvitmalt MDF.

Vegger / tak og himling:
Som standard leveres utvendig kledningen med grunning med liggende faspanel. Innvendige vegger i ubehandlet furu skygge skrå stående panel. I himling legges ubehandlet furu faspanel. På baderom leveres veggene med Fortissimo baderomsplater.

Listverk:
Utvendig leveres listene med transparent grunning i henhold til fasadetegningene. Som sidelister på vinduer, dører monteres profilert omramming og hjørner monteres justert kledning, transparent grunnet. Som vannbrett under og over vinduer og dører monteres trykkimpregnerte ubehandlede bord.

Trapper:
Hemsstige leveres i lakkert furu, men kan også fås fabrikkmalt som tilvalg.

Kjøkken:
Som tilvalg leverer Norema og Sigdal kjøkkeninnredning til våre hytter – du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best.

Bad:
På baderom, leveres bl.a. veggbatteri med termostat og dusjutstyr, servant, blandebatteri, gulvmontert toalett, 120 liter varmtvannsbereder (i kjøkkenbenken) og kran for vaskemaskin.

Elektrisk:
Installasjon utføres av registrert installatør som sørger for fagmessig utførelse. Antall punkt leveres iht. NEK 400 2014.

Ventilasjon:
Det leveres mekanisk avtrekk fra bad/ vaskerom. Det monteres klaffventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Peis:
Hytten leveres med stålpipe og ildsted i typen Curve 100.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Hornlia Hytteeierforening

Det er obligatorisk medlemsskap i Hornlia Hytteeierforening. Kontigent bstemmes årlig på årsmøte som avholdes årlig påFesta Kro i påsken. Det er ingen dugnad eller påbudt arbeid på vei utenom inn til egen hytte. Hytteeierforening tar seg av snøbrøyting og ellers vedlikehold av Hornlivegen.

Hornlivegen 83, 7340 OPPDAL

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra Eiendom i Fokus avd. Molde