Opplev de arkitekttegnede husene fra din lokale BoligPartner!

P. K. Gorseths veg 11, 7340 OPPDAL

Pris fra

kr 2 490 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 6
  • Boligtype Prosjekt
  • Bruksareal (BRA) 106 - 214 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom 3 - 5

Gå til salgskontor

Kleven Bygg Oppdal
7340 Oppdal
oppdal@boligpartner.no
Tlf: 934 26 896

Ferdigstillelse

Avtales ved kontraktsinngåelse.

Fremdrift

Avtales ved kontraktsinngåelse.

Prosjektbeskrivelse

Annonserte boliger er et utvalg fra BoligPartners arkitekttegnede katalogmodeller. Vi i Kleven Bygg Oppdal AS, lokal forhandler for BoligPartner i Oppdal og Rennebu, tar utgangspunkt i dine behov, ønsker og rammer når din boligdrøm skal realiseres. Hos oss kan du skreddersy boligen med utgangspunkt i en av standardmodellene eller skape noe helt eget i samarbeid med en av våre dyktige arkitekter - Hos BoligPartner finner du nemlig landets største fagmiljø innen norsk trehusproduksjon.

BoligPartner leverer arkitekttegnede hus, hytter og flermannsboliger innenfor ferdighuskonseptet og har mer enn 25 års fartstid som norsk boligbygger. Siden etableringen i 1993 har BoligPartner realisert mer enn 11 000 bolig- og hyttedrømmer for våre kunder, og har de siste årene vært blant de ti største hus- og hytteleverandørene i Norge.

BoligPartner har per i dag passert 50 salgskontorer bestående av egeneide distriktskontorer og et omfattende forhandlernettverk landet rundt som til sammen utgjør over 500 ansatte. I tillegg har BoligPartner landets største fagmiljø innen norsk trehusproduksjon representert ved hovedkontoret på Tjuvholmen, Hamar.

Beliggenhet

Bjørkmoen er et nytt boligfelt i et attraktivt, barnevennlig og rolig boområde like nord for Oppdal sentrum. Her er det et godt bomiljø, med opparbeidet lekeplass for Bjørkmoen boligområde. Kort vei til sentrum med alle servicefasiliteter.

Generelle forhold

Oppgitt pris gjelder nøkkelferdig bolig med grunnmur iht. annonsert leveranse.

Gravearbeider og tomt er ikke medregnet. Gravearbeider stipuleres til kr 200.000,- - 300.000,- avhengig av boligtype, tomtens beskaffenhet og grad av tomteopparbeidelse.

Tomter i feltet selges av Oppdal kommune til en samlet sum av ca. kr 526.000,- inkl. alle avgifter til tinglysing, oppmåling samt tilkobling vann, avløp og strøm. Nærmere informasjon om kommunale boligtomter i Oppdal finnes på kommunens hjemmesider.

Det gjøres oppmerksom på at kostnader til byggesaksgebyrer, byggelånsrente, byggestrøm etc. ikke er medregnet. Vi er derfor behjelpelig med å sette opp en fullstendig økonomisk plan for våre kunder.

Beskrivelse

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte dører med trekjerne fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Nostalgi-serien leveres døra ”Ola 4”. I Moderne-serien leveres døra "Visjon 1".

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Velux leverer vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass til våre boliger.

Himling:
I Nostalgi-serien leveres det hvitmalte trefiberplater i himlinger. For boligen Prato, som tilhører Moderne-serien, leveres det sparklet og malt gips i himlinger.

Vegg:
Det leveres 5- bords kostemalte panelplater på vegger i alle tørre rom. Fritt valg av profil blant standardfargene. Boligen Prato leveres med sparklet og malt gips. I bad og vaskerom leveres hhv. Fortissimo 3091 HG Denver White og Legato 110 S baderomspanel fra Fibo.

Gulv:
Det leveres kvalitetsgulv fra Berry Alloc av typen High-Tech laminat i alle tørre rom. Kunden står fritt til å velge gulv etter eget ønske innenfor serien Original. Gulv i hall, bad, wc, vaskerom og evt. boder med varmtvannsbereder leveres flislagt. Flislagte gulv med unntak av boder leveres med varmekabler. Evt. utvendige boder leveres med betonggulv.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Nostalgi-serien leveres taklist, gulvlist og gerikt i utførelsen 15/16 x 70 profilert. I boligen Prato leveres taklist, gulvlist og gerikt i utførelse 21 x 45/12 x 58 glatt, minimalistisk. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Hagen Treindustri leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I Nostalgi- og Moderne-serien leveres det fabrikkmalt trapp i hvitt med laminerte eiketrinn av typen Fjord i serien Stryntrappa.

Kjøkken / Bad / Vaskerom

Kjøkken:
Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger. Innredningsløsninger varierer fra bolig til bolig og kjøkkentegninger fås ved henvendelse. Sigdal er også behjelpelig med å skreddersy kjøkkenløsning etter kundens ønsker og behov mot pristillegg. Kjøkkeninnredning kan også trekkes ut av leveransen dersom kunden ønsker det. Av VVS leveres kjøkkenkrane og tilkobling for oppvaskmaskin.

Bad / WC:
I bad leveres 120 cm baderomsinnredning med heldekkende servant, servantbatteri og speil, dusjvegger, dusjsett og dusjkrane samt vegghengt wc med softclose sete/lokk. Badekar kan leveres mot tillegg. I wc leveres servant og servantbatteri samt vegghengt wc med softclose sete/lokk.

Vaskerom / Bod:
I vaskerom leveres utslagsvask med veggkrane, avløpstrakt og vanntilkobling for vaskemaskin samt utekran. Varmtvannsbereder og fordelerskap for rør søkes plassert i bod/teknisk rom der dette er hensiktsmessig.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Det leveres takbelysning i alle rom med unntak av stue og kjøkken, hvor det leveres stikk ved tak tilknyttet bryter. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til gjeldende standard (NEK), og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd:
Boligen leveres med inntaksrør for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon / Sentralstøvsuger:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø med riktig fuktbalanse. Det leveres sentralstøvsuger med lydfelle og skjulte rørfremføringer til sugekontakter. Antall kontakter avhenger av husets størrelse. Kjøkken ventileres separat ved bruk av kjøkkenventilator med utblåsing til det fri over tak eller direkte ut gjennom yttervegg. Ventilator utstyres med trykkvakt som balanserer ventilasjonsanlegget ved bruk av kjøkkenventilatoren.

Oppvarming:
I stue leveres Schiedel Sirius 1 peisovn tilkoblet Schiedel Permeter Vent ventilert stålpipe med integrert tilluftsystem. Det leveres varmekabler i alle rom med flislagte gulv med unntak av boder. Øvrige rom er forberedt for panelovner. Annen oppvarming kan leveres etter avtale.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm + 48 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm + 50 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet, og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik. Det vises til standard Leveransebeskrivelse for hus fra BoligPartner for nærmere detaljer. Det gjøres oppmerksom på at dette prospektet har leveranse utover nevnte leveransebeskrivelse.

P. K. Gorseths veg 11, 7340 OPPDAL

Loading map...
Les mer om nabolaget