Familievennlige Novara er et moderne hus med fire soverom
Spillumsåsen, 7820 SPILLUM

Familievennlig hus-modell med 4 soverom på Spillumsåsen.

Pris

kr 2 544 700,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    155 m2
  • Soverom
    4
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Spillumsåsen
7820 SPILLUM

Loading map...

Plantegninger

Om boligen

Familievennlige Novara er et moderne hus med fire soverom.
I Novara får familien hele fire soverom, hvor tre av dem befinner seg i husets andre etasje.

Her oppe har arkitektene også tegnet inn et oppløft som skaper rom til en flott TV-stue. Oppløftet gir også både utsyn, lysinnfall og solvarme i tillegg til mulighetene for god utlufting. Det er også et godt bad her på dette planet. I husets første etasje finner du hjemmets hjerte med en åpen kjøkken- og stueløsning på over 46 kvadratmeter. Her er det god plass til å samle familien og venner rundt spisebordet ved vinduet. Fra stua er det dobbel terrassedør ut til uteplassen utenfor. Etasjen har også et soverom samt bad/vaskerom. Novara har i tillegg sportsbod for praktisk lagring av alt fra hageredskaper til sykler.

Diverse

Novara er forslag til bolig i dette tomtefeltet, her er det muligheter for å få en skreddersydd bolig til seg og sin familie.

Prisen i dette prospektet er fra prislista og vår leveransebeskrivelse over svill. Vi setter gjerne opp et tilbud med alle underleverandører og kundetilpasninger som måtte ønskes. Husk at å bidra med egeninnsats kan være en del av egenkapitalen ved behov for finansiering.

Tomteprisen er kr. 350.000,- + omk

Ta kontakt så ser vi på en løsning sammen med dere. Her er det mulighet for å bygd ny bolig sentrumsnært for en god pris.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.