Illustrasjon av hytta
Storroggo i Aunavegen på Jøa., 7856 JØA

Tomt med fantastisk utsikt og flotte solforhold som avsluttes med en fin solnedgang i havet.

Pris

kr 1 681 300,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    58 m2
  • Soverom
    1
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Storroggo i Aunavegen på Jøa.
7856 JØA

Loading map...

Om boligen

Sjøhytta Sva er lillesøsteren til Flø
Eksteriøret på sjøhyttene Flø og Sva er helt lik. Planløsningen er også veldig lik, bortsett fra at Sva er 26 kvadratmeter mindre.

Velkommen til Sva. En nydelig hytte med et soverom og hems - helt perfekt for deg som ønsker å realisere hyttedrømmen din ved sjøen. Lik storebror Flø gir Sva deg muligheten til å leve tett på naturen. Slipp landskapet utenfor helt inn i hytta gjennom de mange store vindusflatene. Flere av dem er toflyet slik at du kan åpne de opp som dører. Gled deg til slå opp vinduet på soverommet en tidlig sommermorgen mens du kjenner hvordan den friske sjøluften gir deg masse ny energi.

Denne hytta har ett soverom, et bad, sportsbod og samme fleksible hemsløsning som du finner i Flø. Den åpne og luftige kjøkken- og stueløsningen har to skyvedører ut mot terrassen. Utenfor får du en romslig overbygd terrasse som strekker seg rundt hele hyttehjørnet. Med en slik løsning kan du gjøre uteplassen som en del av hyttearealet ditt. Her ute er det nydelig å sitte selv om det regner eller blåser litt. Blir det kjølig på kveldene, kan du bare fyre opp i utepeisen!

Taket på overbygd uteplass er i et materiale med sinkfarge slik at det skiller seg ut fra den liggende trekledningen på hytta.

Hyttas inngangsparti har samme sval som du finner på hyttemodellen Flø. Kanskje dette blir din favorittplass på hytta – et sted du kan nyte fritiden din helt i ro og ly – samtidig som du er utendørs.

Diverse

Tomten er ferdig sprengt og klar for bygging. Tomtepris kr. 495.000,- + omk

Hytta Sva er et forslag til fritidsbolig på denne tomten. Prisen i dette prospektet er prislistepris. Vi setter gjerne opp et komplett tilbud sammen med dere basert på om det skal ytes egeninnsats, hva som ønskes levert fra underleverandører osv.
Skal vi gjøre hytta helt ferdig må det påregnes en totaltkost inkl tomtekjøp fra kr. 2.500.000,- Dette gjelder med tomtekjøp og underleverandører. Totalpris avhenger veldig av hvilke valg man gjør på leveranser.

Ta kontakt for et uforpliktende møte, så skreddersyr vi løsningen for dere.

Om ikke dette er riktig tomt ta kontakt. Vi har god dialog med grunneiere rundt omkring i Namdalen. Kanskje vet vi av drømme- tomta til dere.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Fjelltomt

Regulering

Olavika Hytteområde

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.