Utsikt vestover med butikken på Strand i bakgrunnen. Ta kontakt for visning
Sandhalsvegen tomt nr 2, 7970 KOLVEREID

Sandhalsen en perle i Namdalen. Her har du nå mulighet for å bygge et av Boligpartners flotte hus.

Pris

kr 2 526 500,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    121 m2
  • Soverom
    3
Ferdigstillelse
Ihht avtale
Fremdrift
Ihht avtale
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Eksterne lenker:

Sandhalsvegen tomt nr 2
7970 KOLVEREID

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Denne flotte utsiktstomten ligger på Sandhalsen i Nærøy kommune med butikk og Val landbruksskole i nærheten. Tomten er byggeklar og må sees. Ta kontakt for befaring.

Om boligen

Vinkelhuset Brasso er boligen som gir deg alt på ett plan. Her får du maksimal utnyttelse av bruksarealet på 121 kvadratmeter. Husets sjel er det svært romslige kjøkken- og stueområde som til sammen utgjør hele 69 kvadratmeter. Herfra er det to utganger til den delvis overbygde terrassen utenfor. Vinkelen på huset gjør det mulig å skape flere slike lune uteplasser. Brasso inneholder tre soverom, vaskerom, bad og separat wc.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Moderne-serien leveres døra Vision 1 .

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Evt. sprosser leveres, se fasadetegning i 1:100, som utenpåliggende klipssprosser. Velux leverer vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass til våre boliger.

Vegger / tak og himling:
I Moderne-serien leveres det ubehandlet gips i himlinger og på vegger i alle tørre rom.

Gulv:
Gulv inngår ikke i BoligPartners standardleveranse. Kunden står derfor fritt til å velge gulv etter eget ønske.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Moderne-serien leveres hvitmalt slett gulvlist og gerikt Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Kjøkken, bad, vaskerom

Kjøkken:
Norema og Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger - du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. Vi har også avtale med HTH lokalt

Bad:
På bad leveres rupanel og Wedi våtromsplater som underlag for flisarbeid. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, gulvmonterte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Som evt. tilvalg kan kabinett, badekar, dusjvegger og baderomsinnredning.

Bod / vaskerom:
I Moderne-serien leveres bod/vaskerom med ubehandlede gipsplater. Som tilvalg kan hvit, slett baderomspanel leveres. På vaskerom leveres utstyr som opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder, sentralstøvsuger og skyllekar med ettgreps blandebatteri.

Elektrisk, ventilasjon, oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400: 2018 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres framlagt rør for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Oppvarming i våre boliger bestemmes av tiltakshaver, og inngår ikke eksplisitt i BoligPartners leveransebeskrivelse.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er isolert med 250 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Det kan også bygges annen tilpasset bolig på denne tomten fra oss.

Beliggenhet

Sandhalsen på Strand i Nærøy Kommune

Beskrivelse (type bolig)

Eneboligen Brasso er en arealeffektiv ettplansløsning – ideell for deg som vil bo på én flate uten vanskelige trapper. Dette vinkelhuset er boligen som gir deg alt på ett plan.

Parkering

Parkering på egen tomt

Diverse

Denne boligen er ment som et forslag til bolig på flotte Sandhalsen tomt nr 2.Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Byggeklar flat tomt på steinfylling

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.