Gråhø (illustrasjon)
Einerbakken tomt 7 - Fagerlia, 7530 MERÅKER

Fagerlia i Meråker - Hyttetomt med gangavstand til Alpinbakke, langrennsløyper og turterreng.

Pris

kr 3 890 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    72 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Eksterne lenker:

Einerbakken tomt 7 - Fagerlia
7530 MERÅKER

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

I Fagerlia kan hyttedrømmen bli virkelighet. På tomt nummer 7 i Einerbakken hyttefelt kan du få ferdig innflyttingsklar hytte av modellen Gråhø med hems inkludert tomten til kr.3.890.000,-. Prisen inkluderer tomt, grunnarbeid og betong. Pris på grunnarbeid og betong er stipulert.
Det er også mulig å kjøpe tomten uten hytte, og den vil da koste kr. 920.000,-. Tomtekjøp inngås direkte med Meråker Brug.

Vi ser på Gråhø med hems som et godt alternativ til denne tomten, men passer ikke Gråhø dine behov eller økonomiske rammer, ser vi gjerne på alternativer og finner den beste løsningen sammen med deg.

Kunne du tenkte deg en annen tomt eller hytte i Fagerlia? Ta en titt i hyttekatalogen vår eller på våre nettsider for å finne din drømmehytte. Vi hjelper deg gjerne med å bygge din hytte i Fagerlia.

Om boligen

Gråhø er en hytte med hems
Varianten med hems kan enkelt huse mange overnattingsgjester, og hemsstua blir raskt barnas favorittsted i hytta.

Som sin søstermodell Gråhø, har Gråhø med hems også tre soverom i førsteetasjen. Med hemsen får du i tillegg både hemsstue og et ekstra soverom med god plass til to senger. Med en sovesofa i hemsstua vil arealet utnyttes maksimalt og gi den ekstra plassen som trengs for å kunne invitere venner og familie på tur. For hvem vet vel hva som skjer om noen år? Kanskje er det enda flere barn eller barnebarn som trenger et sted å sove?

Med stue på hemsen får man plutselig to sosiale soner, og vi tør nesten garantere at barna raskt finner sitt favorittsted her oppe i høyden. Tenk å få sitt eget fristed der de kan se film, spille spill og leke uten at de voksne forstyrrer leken – og uten at barna forstyrrer de voksne. Det må vel kalles vinn-vinn for begge parter?

Større plass og flere sengeplasser øker også verdien på hytta om den en gang skal selges. Gulvarealet til hemsen er på 23,8 kvadratmeter.

Innhold

Ønsker du en annen hyttemodell fra Boligpartner, så er det mulig, innen reguleringsbestemmelsene.

Se utstillingshytten på Norsk Hyttesenter, Hellerudsletta.

Se vår hjemmeside https://boligpartner.no/hytte

Standard

OVERFLATER
3-stavs eikeparkett på stue/kjøkken, soverom, hems og tv-stue, panelplate 5 bord skygge på vegger, trefiber panelbord skygge, hvit 11x125mm i tak. Overgang mellom vegg og tak blir listet. På bad og entre blir det flislagte gulv med varmekabler.
Ta kontakt med hytteselger for nærmere informasjon valgmuligheter på overflater (fargevalg, fliser, parkett).

KJØKKEN
Sigdal leverer kjøkkeninnredning til denne hytten. Ta kontakt med hytteselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen. Det er inkludert et gavekort fra Sigdal kjøkken, verdi 80.000,-


BAD
Bad får baderomsinnredning med servant, hvite fronter og speil med lys. Dusjdør i dusjnisje og gulvmontert wc. Gjøres klart med opplegg til vaskemaskin. Flis på gulv og våtromsplater på vegg.

ELEKTRISK
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

FASADER
Fasader leveres med grunning pluss et mellomstrøk maling på trepanel i henhold til salgstegninger. Trykkimpregnerte stolper, rekkverk og synlige dragere leveres ubehandlet.

Beliggenhet

Fagerlia er et godt etablert hytteområde i Meråker. Det er omlag 200 hytter i området og byggeaktiviteten er stor for tiden. Feltet har veldig gode utsiktsforhold i lett skrånende terreng med flott utsikt over Meråker og fjellene øst-, sør- og vestover. Hyttetomtene ligger i umiddelbar nærhet til Meråker Alpinsenter og mange kilometer med topp preparerte langrennsløyper. Meråker er et skieldorado med gode langrennsforhold og ikke minst mange fine områder for fjellskiturer med vanlige ski og med randoneutstyr. En flere kilometer lang lysløype strekker seg fra hytteområdet og over til ski- og skiskytterstadion i Grova. Det er etablert løype som leder inn i det nederste alpintrekket i senteret. Den korte avstanden fra Trondheim, en drøy times kjøretur, gjør at det er enkelt å benytte hyttene i Fagerlia. Det er gode muligheter for bruk av naturen for aktive familier i Meråker. I tillegg til de gode skimulighetene om vinteren er det fine turmuligheter hele året. Gode fiske- og jaktmuligheter. I tillegg vil vi framheve de gode idrettstilbudene gjennom videregående skole og sommeridrettsskolene. Meget godt utbygde idrettsanlegg for både sommer- og vintersport. Siste tilskudd på på aktivitetsfronten er den populære klatreparken i Meråker. Rypetoppen Adveturepark ligger bare ca 20 minutters kjøring fra Fagerlia.

Parkering

På egen tomt

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Trondheim