Himmelho1
Teveldalen, 7530 MERÅKER

TEVELDAL - Nøkkelferdig Himmelhø1 med 4 soverom og 2 bad

Pris

kr 4 200 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    111 m2
  • Soverom
    4
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Eksterne lenker:

Teveldalen
7530 MERÅKER

Loading map...

Om boligen

Praktfull hytte med to soner
Tenk deg å kunne nyte fridagene dine her på denne hytta!

Himmelhø 1 er formet som bokstaven H og består av to hovedsoner som bindes sammen av et lyst og svært luftig spisestueområde på nesten 20 kvadratmeter. Dette er selve hjerte i hytta. Med sin mønet himling og store vindusflater, er dette et perfekt sted å samle familie og venner rundt langbordet. Herfra er det også utgang til en lun og skjermet uteplass. Helt nydelig når vinden blåser rundt hytteveggene.

Legg merke til den smarte garderobeløsningen ved inngangspartiet til hytta. Fra vindfanget er det også dør inn til et av hyttas to bad.

Det er fire soverom i Himmelhø 1. To av dem finner du i sonen til venstre. I denne delen av hytta er også kjøkkenet på nesten 16 kvadratmeter plassert. I tillegg er det et bad med vaskerom samt gang med garderobeplass i denne hyttedelen.

I den andre hyttedelen til høyre, finner du den herlige stua. Her inne er det også mønet himling og høye vinduer som inviterer naturen utenfor med inn. Takhøyden sikrer samtidig at stua oppleves som meget luftig med god plass til både store og små. I denne delen av hytta er det største soverommet plassert med tilgang til eget bad, mens det siste soverommet finner du i den midterste delen.

I totalprisen inngår komplett hytte inkludert graving- og betongarbeider og selveiertomt.
*Pris på grave/tomtearbeid er et estimat.
Konkret pris kan gis etter endelig plassering av hytte på tomt.

Vi kan bygge din hyttedrøm!

Hytta er blitt vårt andre hjem. Både du og din familie skal trives.

Med ekte, solid og varig håndverk bygger vi våre hytter. Hytter med ulik og unik design.

Hytter som sikrer flotte hyttemodeller – nå, og i fremtiden.

BoligPartner har mange flotte hyttemodeller, så det er mulig å velge en annen modell. Alle våre hytte kan speilvendes, og eventuelle utvendig eller innvendige endringer tegner vi gjerne om. Om du ønsker å gjøre mye egeninnsats eller ønsker ferdig hytte, bestemmer du selv. Hytta er ikke bygd, så prosjektet kan skreddersys etter kundens ønske.

Resultatet skal bli en hytte der tiden og øyeblikkene fanges. Et sted der tiden nytes – sammen.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende hytteprat og tomtebefaring.

Standard

Himmelhø 1 er priset med følgende leveranse:

- Tomtekostnad
- Grunnarbeid (estimert)
- Betongplate
- Hytte iht. beskrivelse nedenfor

Dører:
Ytterdøren er spesialdesignet for Karakter-serien. Karm har samme farge som dørblad, mens utforinger leveres i hvitmalt MDF. Innerdører leveres med karm, foring, hardvedterskel, låsekasse og dørvridere. Hvite dørblad med 1 eller 3 speil fra Kloppen, hvitmalt karm og utforinger i MDF.
Terrassedør leveres med karm og utforing, dørblad, 3-lag energispareglass med argongass og varmkantspacer og espagnolettlås. Dørblad, karm og utforinger i hvitmalt MDF.

Vindu:
I våre hytter leverer vi 3-lags energispareglass med argongass og varmkantspacer. Vinduene leveres med spalteventil i toppkarm som standard. Karm, ramme og utforinger ferdigmalt fra fabrikk. Du kan velge mellom fire farger på vinduer og terrassedør uten tillegg i prisen: dempet sort, peppergrå, klassisk hvit eller bomull.

Vegger / tak:
Ubehandlet Faspanel 12x120 som himlingskledning.
Innerkledning i tørre rom; 14x145 skygge skrå, liggende ubehandlet. Hvite baderomsplater, type Fortissimo 3091 på vegger bad/vask, flislagt på hovedbad.
Sportsbod kles med OSB på vegger og i himling.

Ønskes det farge/beis på vegger, tak og listverk så ordnes det via tilvalg.

Gulv:
Tørre rom: 3-stav eik parkett type Eik Lecco, matt lakk.
Gulvfliser entre: Lb extra Darset 30 x 60
Bad/vaskerom: Lb extra Darset 30 x 60
Hovedbad: Lb extra Darset 30 x 60 inkl nedsenk og mosaikk i dusjsone
Sportsbod leveres med støpt betongplate

Listverk:
Til alle boligrom leveres ferdigmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Bad/vask hovedbad:
På baderom, leveres bl.a. veggbatteri med termostat og dusjutstyr, dusjvegger, innredning med skuffer og heldekkende servant, blandebatteri, gulvmontert toalett, kran for vaskemaskin.

Kjøkken:
Gavekort fra Sigdal på kr 140.000,-.

Elektrisk:
Elektrisk anlegg leveres i henhold til NEK-400:2014.

Ventilasjon:
Det leveres elektrisk baderomsvifte. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Oppvarming:
Peisovn Sciedel Sirius 1 og svartlakkert stålpipe. Gulvvarme med termostat i entre og på 2 bad.

Isolasjon:
Yttervegger i boligrom er bygget opp av 148 mm bindingsverk + 48 mm liggende påforing. På yttersiden monteres vindtette plater, samt utlekting og utvendig kledning iht. tegning. Hjørner og overganger sikres med pappremser eller tilsvarende for å oppnå ekstra vindtetting. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 150 mm + 50 mm mineraull og det monteres inntrukket diffusjonssperre. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet.

Utvendig:
Grunnet transparent utvendig kledning. Dobbelfalset liggende 19 x 148.
Omramming og detaljer leveres med transparent grunning.

Tilvalg/endringer:
Dersom du ønsker annen innvendig standard, eller andre løsninger så ta kontakt med oss slik at vi kan skreddersy etter ønsket leveranse.


Prosjektering:
* Byggesøknadstegninger
* Situasjonsplan
* Arbeidstegninger inkl fundamentplan
* Tegninger og beskrivelse av byggedetaljer
* Ansvarlig prosjekterende
* Ansvarlig søker, inkludert selve søknadsprosessen
* Koordinerer og innhenter ansvarsretter utvendig arbeider

Kontrakt og garantier:
* Kontrakt ihh til Norsk Standard basert på Bustadoppføringslova
* Forsikring i byggeperioden
* Reklamasjonsrett 5 år
* Forsikring i byggeperioden og 5 års reklamasjonsrett etter overlevering

Kommunale og private tilkoblingsavgifter og byggesaksgebyrer vil tilkomme. Det vil også byggestrøm.

Tomt:
Det er i denne annonse tatt utgangspunkt i tomt nr. 1 eller 3.

Kjøp av tomt på Steinfjellet Hyttegrend skjer direkte med grunneier før arbeid på tomt igangsettes.

Tomteprisen er kr. 450 000,- og er på ca 1000 kvm.

Vei, vann og avløp er lagt opp til tomtegrensen. Tilkoblingen er på kr 100 000,- og kommer i tillegg.

Beliggenhet

I Meråker kommune, innerst i Teveldalen og helt inn mot svenskegrensen, ligger Steinfjellet Hyttegrend. Lunt og fredelig, men likevel med alle ønskelige fasiliteter i umiddelbar nærhet. Gjennom dalen renner elva Tevla, med fossefallet Brudesløret, og fiskevannene som glitrer som perler på en snor. Fantastisk turterreng i alle himmelretninger, i sør Sylan med alle sine turisthytter både på norsk og svensk side. Er du av dem som foretrekker alpinsport eller snøscooterkjøring, er utgangspunktet Storlien, bare 7-8 km unna. Der finner du også nærbutikken, Coop Ekstra Storlien og Eurocash. Bare en times kjøring unna finner du Åre hvor du finner alpinanlegg, golfbane, mange butikker og restauranter.

Rypetoppen Adventurepark, er det nyeste tilskuddet på aktivitetsfronten i Teveldalen. Her finner du en fantastisk flott klatrepark som har løyper tilpasset alle!.

God mat får du også i Teveldalen. På Teveltunet, som også har en lang rekke spennende aktivitetstilbud, har de en spesiell "gammemiddag" som anbefales! Teveltunet er hyttegrendas nærmeste nabo.

I Teveldalen er det mange muligheter til både jakt og fiske. Jaktkort kan man få ved henvendelse til Meråker Kommune eller Meråker Brug. Her finnes også god oversikt over terreng og overnatting. Det samme gjelder for fiske.

www.teveldal.no

Adkomst

Biloppstillingsplass på egen tomt.

Med bil fra Trondheim ligger feltet 2 mil etter Meråker sentrum. Følg skiltene på høyre side av E14.

Nærmere angivelse av tomten kan fås ved henvendelse til hytteselger, Lorentz Strand.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Trondheim