Storåsen. Bildet er en illustrasjon som vil avvike fra virkelig miljø og omgivelser.
Einerbakken tomt 7 - Fagerlia, 7530 MERÅKER

Fagerlia i Meråker - Hyttetomt med gangavstand til Alpinbakke, langrennsløyper og turterreng.

Pris

kr 4 150 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    77 m2
  • Soverom
    2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Einerbakken tomt 7 - Fagerlia
7530 MERÅKER

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

I Fagerlia kan hyttedrømmen bli virkelighet. På tomt nummer 7 i Einerbakken hyttefelt kan du få ferdig innflyttingsklar hytte av modellen Storåsen inkludert tomten til kr.3.920.000,-. Prisen inkluderer tomt grunnarbeid og betong.
Det er også mulig å kjøpe tomten uten hytte, og den vil da koste kr. 920.000,-. Tomtekjøp inngås direkte med Meråker Brug.

Vi ser på Storåsen som et godt alternativ til denne tomten, men passer ikke Storåsen dine behov eller økonomiske rammer, ser vi gjerne på alternativer og finner den beste løsningen sammen med deg.

Kunne du tenkte deg en annen tomt eller hytte i Fagerlia? Ta en titt i hyttekatalogen vår eller på våre nettsider for å finne din drømmehytte. Vi hjelper deg gjerne med å bygge din hytte i Fagerlia.

Om boligen

Storåsen fra Tur-serien er et flott valg for den aktive familien som gjerne ønsker å invitere med seg familie og venner til fjells.

Selve hjerte i hytta er det flotte kjøkken- og stueområde på hele 40,2 kvadratmeter. Her er det plass til å samle mange gode venner rundt langbordet.

Hytta er på 78 kvadratmeter og består ellers av to soverom, bad samt praktisk bodplass. I tillegg har hytta en flott hems med en takhøyde på 1,89 meter. Hemsen gir deg ekstra fleksibilitet og er en god tumleplass for de minste. Gulvarealet til hemsen er på 45,5 kvadratmeter.

Innhold

Ønsker du en annen hyttemodell fra Boligpartner, så er det mulig, innen reguleringsbestemmelsene.

Se utstillingshytten på Norsk Hyttesenter, Hellerudsletta.

Se vår hjemmeside https://boligpartner.no/hytte

Standard

OVERFLATER
3-stavs eikeparkett på stue/kjøkken, soverom, hems og tv-stue, panelplate 5 bord skygge på vegger, trefiber panelbord skygge, hvit 11x125mm i tak. Overgang mellom vegg og tak blir listet. På bad og entre blir det flislagte gulv med varmekabler.
Ta kontakt med hytteselger for nærmere informasjon valgmuligheter på overflater (fargevalg, fliser, parkett).

KJØKKEN
Sigdal leverer kjøkkeninnredning til denne hytten. Ta kontakt med hytteselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen. Det er inkludert et gavekort fra Sigdal kjøkken, verdi 100.000,-


BAD
Bad får baderomsinnredning med servant, hvite fronter og speil med lys. Dusjdør i dusjnisje og gulvmontert wc. Gjøres klart med opplegg til vaskemaskin. Flis på gulv og våtromsplater på vegg.

ELEKTRISK
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

FASADER
Fasader leveres med grunning pluss et mellomstrøk maling på trepanel i henhold til salgstegninger. Trykkimpregnerte stolper, rekkverk og synlige dragere leveres ubehandlet.

Parkering

På egen tomt

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Trondheim