Bukkespranget (illustrasjon)
Fagerlia - Blåbærbakken tomt 15, 7530 MERÅKER

Fagerlia i Meråker - Hytte med gangavstand til alpinbakke, langrennsløyper og turterreng

Pris

kr 3 620 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    91 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Fagerlia - Blåbærbakken tomt 15
7530 MERÅKER

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

I Fagerlia kan hyttedrømmen bli virkelighet. På tomt nummer 15 i Blåbærbakken hyttefelt kan du få ferdig innflyttingsklar hytte av modellen Bukkespranget til kr 3.620.000 ,-. inkluderer tomt kr 740.000,-. tomtekjøp inngås direkte med Meråker Brug. Det er også inkludert grunnarbeid og betong som er stipulert til kr 400.000,-.

Vi ser på Bukkespranget som et godt alternativ til denne tomten, men passer ikke Bukkespranget dine behov eller økonomiske rammer, ser vi gjerne på alternativer og finner den beste løsningen sammen med deg.

Kunne du tenkte deg en annen tomt i Fagerlia? Ta en titt i hyttekatalogen vår eller på våre nettsider for å finne din drømmehytte. Vi hjelper deg gjerne med å bygge din hytte i Fagerlia.

Om boligen

Bukkespranget er en romslig familiehytte utviklet for flate tomter, bygget for maksimal utnyttelse av lys- og solforhold. Hytta rommer entrè med garderobeplass, tre soverom, bad, innvendig bod og en åpen stue- og kjøkkenløsning i tillegg til separat tv-stue. Hytta har også hems - et perfekt sove- og lekested for de unge hyttegjestene. Bygger du Bukkespranget, får du en romslig hytte med en planløsning skreddersydd for storinnrykk av store og små.

Innhold

Ønsker du en annen hyttemodell fra Boligpartner, så er det mulig, innen reguleringsbestemmelsene.

Se utstillingshytten på Norsk Hyttesenter, Hellerudsletta.

Se vår hjemmeside https://boligpartner.no/hytte

Standard

OVERFLATER
3-stavs eikeparkett på stue/kjøkken, soverom, innvendig bod uten bereder, hems og tv-stue, furupanel på vegger og tak. Overgang mellom vegg og tak blir listet. På bad, vaskerom og entre blir det flislagte gulv med varmekabler.
Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon valgmuligheter på overflater (fargevalg, fliser, parkett).

KJØKKEN
Sigdal leverer kjøkkeninnredning til denne hytten. Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen. Alternative kjøkken kan leveres. Det er inkludert et komplett Sigdal kjøkken, verdi 75.000,-


BAD
Bad får baderomsinnredning med servant, hvite fronter og speil med lys. Dusjdør i dusjnisje og vegghengt WC. Gjøres klart med opplegg til vaskemaskin. Flis på vegg og gulv.

ELEKTRISK
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

FASADER
Fasader leveres med grunning pluss et mellomstrøk maling på trepanel i henhold til salgstegninger. Trykkimpregnerte stolper, rekkverk og synlige dragere leveres ubehandlet.

BALKONGER OG TERRASSER
Terrasser/balkonger leveres med impregnerte terrassebord.

Beliggenhet

Vidsynt utsikts-tomt med lang solgang som ligger i Blåbærbakken, Fagerlia hyttegrend i Meråker kommune. Her kan alle årets sesonger nytes for hele familien. Ideelt utgangspunkt for alpint, langrenn, sykkel, jakt og fiske, turer i fjellet. Også kort vei til Sverige.

Parkering

Parkering på egen tomt. Mulighet for oppføring av egen garasje.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Trondheim